הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיסים מפגרים על חבילה

בחברה יוכלו לומר בצדק שכשהוא שילם היה רשום לו בברור שהמחיר לא כולל עלויות מיסים מכס ונלוות בישראל.
הוא בחר לא לשחרר את החבילה ולכן החברה לא אשמה ולכן צריכה לשלול זיכוי חלקי.
אתה בטוח שזה מה שיקרה? שמעתי שהרבה עושים את זה על עמלות ומיסים ופייפל פשוט מחזירים להם את זה.

אתה בטוח שזה מה שיקרה? שמעתי שהרבה עושים את זה על עמלות ומיסים ופייפל פשוט מחזירים להם את זה.
יצא לי שעשו לי דבר דומה באתר תוספים אחר וסתם זרקתי דמי משלוח לפח.

אישית לא התנסיתי מול האתר הנ"ל, אם מה שרשמת מבוסס על אנשים אמינים(לא אנשים מפסטיבל מספרי סיפורים ש"שמעתי על חבר שדוד של אח שלו...") שעברו את הפרוצדורה הייתי מקשיב להם(אין חכם כבעל ניסיון)

• פותח/ת השרשור
זה דמי גניבה שדואר ישראל נוהגים לקחת כשאתהה עובר 75$ - במקרה שאתה לא עובר יגנבו אותך רק ב35.1 שגם את הסיבה לזה אף אחד לא ידע להסביר.
זה איזהשהו שילוב קטלני של בירוקרטיה וגניבת כסף כדי למנוע מאנשים להזמין מחו"ל מצד אחד, ולהכניס עוד כסף לארגון הכושל שנקרא דואר ישראל מצד שני.

כשלי זה קרה (כשעברתי את ה75 בדולר אחד) פשוט אמרתי להם להחזיר את החבילה, MP יזכו אותך על כל התשלום כולל המשלוח - תסביר להם שהדואר ניסו לגנוב אותך בסכום מופקע והם יחזירו כשתגיע אליהם החבילה חזרה.
הייתי ממליץ גם לך לשלוח את החבילה חזרה, בכל מקרה שמן דגים וויטמינים זה לא משהו שאתה רוצה להזמין מMP.

ממליץ להבא לחלק למספר חבילות כדי להמנע מזה.
ניסיתי להמנע מדמי המשלוח הרצחניים של MyProtein אז הזמנתי מעל 75$ וקיבלתי זרנוק של הדואר הפח שלנו...
בסוף הכל אצלנו עולה פי 2

המשלוח שם חינם מעל 255 שקל, 75$ ז 265~ ככה שאם מסדרים את החבילה נכון אפשר להמנע מכל החרא הזה.

בסך בכל צריך לסדר את החבילה נכון, כמו שהבחור האחרון שציטטת אמר, ואז הגניבה היחידה היא ה35.1 האלו.

לא מבין למה אתם ממשיכים להזמין מהם, או להזמין ולוותר.
הייתי מחזיר את החבילה, ולהבא הייתי גם מפציץ אותם במיילים שיחליפו חברת שילוחיות, הם עובדים עם דואר שליחים כי זה זול וזה פשוט שירות חרא, אתה מהמר על כמה ידפקו אותך במכס וגם השירות עצמו גרוע.
תזמינו פעם עם UPS או DHL ותראו את ההבדל. הכל מחושב מראש ועד הבית, יש לך אינסוף דרכים לקבל את החבילה מתי שבא לך.
אז לדעתי הם עובדים עם הדואר נטו מרצון לחסוך, וזה פשוט מתנקם בלקוחות.

נערך לאחרונה:
הייתי בשמחה מזמין מIHERB, אני מזמין משם כל מה שהוא לא אבקת חלבון, אבל אם יש מבצעים מספיק טובים אני ב255 שקל האלה דוחף 5 קילו חלבון (בטעמים שאני אוהב יותר משל דיימטייז ואופטימום) + קריאטין + משלוח וזה פשוט מחיר הרבה יותר טוב ממה שתשיג בכל מקום אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית