הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם מצליחים לשמור על המוטיבציה?

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
איך אתם מצליחים לשמור על המוטיבציה להתאמן לדוגמא,לעשות דברים?
לפעמים קורה שממש אין חשק לכלום.

אם אין לך מוטיבציה קח הפסקה, בסופו של דבר אנשים לא יכולים לעשות אותו דבר במשך שנים, יש פעמים שנמאס טיפה.
לקחת שבוע הפסקה גם לא יעשה שום דבר

לא יודע כמה אפשר להתקדם אם מסתמכים רק על פרצי מוטיבציה כאלה או אחרים, בכ"מ יש מצבים שאפשר לשקול לקחת צעד אחורה ולנוח שבוע מתפריט ותוכנית, זה לא יהרוג אותך.

אם אתה מרגיש שאתה צריך מוטיבציה אז כנראה שהכושר לא באמת בראש סדר העדיפויות שלך וזה בסדר גמור- רק תצטרך להחליף תוכנית או לקחת הפסקה קלה.
כמו הבחור שבתגובה הראשונה אמר- המוטיבציה צריכה להגיע לבד מתוך דברים שאתה אוהב לעשות.
המוטיבציה שלי היא שאין לי מוטיבציה, אני לא צריך מוטיבציה כי זה כבר נהיה אורח חיים.. ובנוסף כיף להיות הבחור הכי גדול במועדון(; מזרים בצורה קלה יותר בחורות. אני מסתכל על זה כבונוס.

E3197D93-9144-47C2-9BED-FC2DFF45F883.jpeg
מסתכל במראה ויוצא לאימון

יש לי מוטיבציה רק כשאני רואה תוצאות. בגלל זה אני דואג להתאמן קשה ולבצע בכל תוכנית לפחות משהו אחד שיתן לי תוצאות ויזואליות (מבחינת מראה או משקלים). בין אם אני במסה ופתאום עולה באחוזי שומן או בחיטוב ומאבד כוח תמיד יש משהו שמשתפר אצלי בין אם אני מוסיף פעילות אירובית ומאתגר את עצמי בריצה או מבצע תוכנית כוח ומעלה את משקלי העבודה כל שבוע. התוצאות הן אלה שמניבות אותי להמשיך.

אם אתה לא אוהב את זה, אז הסיבות להתאמן הן בעיקר בריאות או מראה שיכולים לשמש כמוטיבציה, ביצועים הם בדרך כלל מרדף של מישהו שלא זקוק בכלל למוטיבציה כי התחום כיף לו (אובססיה אישית לקפיצה לגובה למשל), תציב מטרות שהיית ממש רוצה להשיג ותנסה לשנות דברים ככה שתראה התקדמות כמו שנאמר מקודם תוכנית חדשה יכולה לעזור (לדוגמא נתקעת באסאס לחמישיות, תעבור לתוכנית שבא יש התקדמות בטווחי 8-15 חזרות, תרגילים אחרים, וכו' בישביל לשבור שגרה, אבל אל תעשה את זה יותר מידי כי אתה צריך לפחות 8 - 12 שבועות לדעתי כדי לבדוק אם משהו עובד לך)

לעומת אחרים הגישה שלי שונה. לדעתי מוטיבציה חשובה מאוד בהתחלה...אחר כך כבר פחות. מוטיבציה לא תמיד תהיה בגלל זה צריך משמעת. משמעת = בין אם יש לי כוח ובין אם אין לי אני אלך לאימון בכל מקרה. משמעת+ הרגלים לדעתי זה מה שגורם לאנשים להמשיך, מוטיבציה מגיעה מדי פעם

פשוט הרגל, חלק מהשגרה..
כמו שתגיד שאתה צריך מוטיבציה ללכת לעבודה, לקום בבוקר, או כל דבר אחר.
יש דברים שפשוט עושים מתוך הרגל ונהנים מהתוצאות, וזה מה שמביא את הסיפוק וכביכול "מוטיבציה" להמשיך
כנראה שזה לא מספיק בסדר העדיפויות שלך

אני מודד את עצמי(אחוזי שומן+ היקפים) פעם בשבוע ותמיד מרחפת לי המדידה מעל הראש וכשלא בא לי להתאמן או כשיש סופה בחוץ ולא ממש בא לי לצאת מהבית אני חושב על זה שלא בא לי למדוד את עצמי ולהתאכזב כי התעצלתי

בגלל זה יוצרים הרגלים.
הכול מתחיל ממוטיבציה אבל היא דינאמית, עולה ויורדת. ההרגל חזק מזה וימשיך לתפקד גם כשהמוטיבציה לא בשמיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית