הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם מצליחים לשמור על המוטיבציה?

פעם כשהתאמנתי כמו צעיר יותר ואידיוט חסר ידע לא ראיתי תוצאות והתייאשתי מאוד.
הייתי צעיר יותר,חסר ניסיון וידע בתזונה ואימונים, לכן כשלא ראיתי תוצאות התייאשתי מאוד ולא הקפדתי (לא נהנתי באימונים גם).
אחרי שחזרתי בסופו של דבר מהפסקה קבעתי לעצמי שאני משקיע את כולי בשביל האימונים והתזונה. קראתי והשכלתי המון, למדתי את חשיבות התזונה ותכנון אימונים נכון, והתוצאות הגיעו. כמובן שאני ממשיך להתאמן ולמדתי להנות מזה מאוד.
מכאן המוטיבציה בשבילי, מההנאה והתוצאות.

אני לא שומר עליה, היא שומרת עלי, זה ההבדל הגדול, אני לא במרדף אחריה, היא באה לבד, אני קם בבוקר עם מוטיבציה
ואני הולך לישון עם מוטיבציה, גם בין האימונים והארוחות אני חושב על זה, חוץ מזה שגם אם לא היה לי מוטיבציה, אין פה שאלה
יש משהו שאני רוצה אני אשיג את זה, גם אם הדרך לא הכי נעימה, יש הבדל בין סיפוק להנאה רגעית, למשל בן אדם עכשיו הולך לבר
דופק דרינקים ונהנה עם החברה, השני באותו זמן במכון ומתאמן, שניהם חוזרים הביתה האחד האומנם נהנה בבר אבל אז
הוא ''מה לעזעזל אני עושה עם החיים שלי'' והשני חוזר הביתה בסיפוק שהוא יודע שהוא עשה משהו הלילה, לא אומר שאי אפשר לשלב אבל זו דוגמה
לכך שלא תמיד צריך ''להנות'' ב-100% בכל דבר שאתה עושה, לפעמים פשוט תפנים מה זה יעשה לך בהמשך.

אני לא שומר עליה, היא שומרת עלי, זה ההבדל הגדול, אני לא במרדף אחריה, היא באה לבד, אני קם בבוקר עם מוטיבציה
ואני הולך לישון עם מוטיבציה, גם בין האימונים והארוחות אני חושב על זה, חוץ מזה שגם אם לא היה לי מוטיבציה, אין פה שאלה
יש משהו שאני רוצה אני אשיג את זה, גם אם הדרך לא הכי נעימה, יש הבדל בין סיפוק להנאה רגעית, למשל בן אדם עכשיו הולך לבר
דופק דרינקים ונהנה עם החברה, השני באותו זמן במכון ומתאמן, שניהם חוזרים הביתה האחד האומנם נהנה בבר אבל אז
הוא ''מה לעזעזל אני עושה עם החיים שלי'' והשני חוזר הביתה בסיפוק שהוא יודע שהוא עשה משהו הלילה, לא אומר שאי אפשר לשלב אבל זו דוגמה
לכך שלא תמיד צריך ''להנות'' ב-100% בכל דבר שאתה עושה, לפעמים פשוט תפנים מה זה יעשה לך בהמשך.
גייייייייייייייייייייייייייייי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית