הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Microloading

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
היי חברים, אני מעוניין לקנות זוג פלטות של חצי קילו ורבע קילו. אשמח לשמוע מאיפה מומלץ לקנות פלטות איכותיות שיחזיקו הרבה ולא במחיר מופקע. אשמח גם לשמוע בכללי ממי שמשתמש במיקרולואדינג אם זה עוזר להם.

כן ברור, גם את המוטות. חלק מהם פחות מ20 קילו.
סבבה אז תשתמש פשוט בעוד סוגרים זה מה שאני הייתי עושה פשוט בשביל לאזן את המשקל על המוט למספר העגול שרציתי (נגיד יצא 199.4 קילו אז 3 סוגרים מעגלים ל200). פשוט מאד ולא סתם גורם לך לקנות מיקרו פלייטס שהן דיי יקרות אם אני זוכר טוב סט עולה איזה 400-500 שקל.
אגב אפשר לשאול בשביל מה בכלל אתה צריך מיקרולואודינג?

• פותח/ת השרשור
סבבה אז תשתמש פשוט בעוד סוגרים זה מה שאני הייתי עושה פשוט בשביל לאזן את המשקל על המוט למספר העגול שרציתי (נגיד יצא 199.4 קילו אז 3 סוגרים מעגלים ל200). פשוט מאד ולא סתם גורם לך לקנות מיקרו פלייטס שהן דיי יקרות אם אני זוכר טוב סט עולה איזה 400-500 שקל.
אגב אפשר לשאול בשביל מה בכלל אתה צריך מיקרולואודינג?
מאוד התלהבתי מהרעיון של התקדמות ארוכת טווח בלחיצות בעזרת זה שמפורטת בספר של ריפטו.

מאוד התלהבתי מהרעיון של התקדמות ארוכת טווח בלחיצות בעזרת זה שמפורטת בספר של ריפטו.
תשמע אז במצב הזה הייתי פשוט שם סוגרים על המוט או דואג לשים פלטות ששוקלות קצת יותר ממה שרשום ואז במצטבר יוצא לך הקילו יותר או משהו כזה שאתה צריך. לדעתי זה לא שווה את הכסף

היי חברים, אני מעוניין לקנות זוג פלטות של חצי קילו ורבע קילו. אשמח לשמוע מאיפה מומלץ לקנות פלטות איכותיות שיחזיקו הרבה ולא במחיר מופקע. אשמח גם לשמוע בכללי ממי שמשתמש במיקרולואדינג אם זה עוזר להם.

השתמשתי במיקרולואדינג לתקופה כשהתחלתי להתאמן. קניתי בזמנו משקולות יד/רגל (חפש wrist weight ותראה) ופשוט שמתי אותן על המוט. לא חושב שהיה יקר.

מבחינת השיטה עצמה, אני לא בטוח שהייתי עושה את זה שוב כי זה קצת איטי, אבל זה סהכ עבד. אני לא סגור ב100% על המשקלים כי עבר בערך עשור, אבל חושב שבפרס עבדתי ככה ממוט ריק עד חמישיה עם 55 ובבנץ מסביב ה40 עד שלשה עם 90.

אני קניתי 8 דיסקיות קטנות מברזל של 0.6 פאונד או 257 גרם באיביי. ואחר כך גם שתיים של 0.25 פאונד או 113 גרם באמזון. שווה כל סנט מבחינתי. זו שיטה שמצריכה סבלנות אבל משתלמת לאורך זמן. זה מאוד עזר לי להגיע מ +30 במתח ל+40.

יש לי במכון של 1.25, משתמש בעיקר בOHP ובנץ, לא יודע לכמה מההתקדמות שלי הן אחראיות אבל אני מניח שיותר טוב להשתמש מאשר לא.
כמו שאמרו לך יש מספר אפשריות אבל לדעתי למצוא 2 זוגות באינטרנט לא יצא לך יותר מדי ואם אתה מעוניין לנסות את זה ולראות אם זה עובד לך אז כנראה שזה לא בזבוז כסף רציני מדי.

יש לי במכון של 1.25, משתמש בעיקר בOHP ובנץ, לא יודע לכמה מההתקדמות שלי הן אחראיות אבל אני מניח שיותר טוב להשתמש מאשר לא.
כמו שאמרו לך יש מספר אפשריות אבל לדעתי למצוא 2 זוגות באינטרנט לא יצא לך יותר מדי ואם אתה מעוניין לנסות את זה ולראות אם זה עובד לך אז כנראה שזה לא בזבוז כסף רציני מדי.
1.25 זה פלטות סטנדרטיות, מיקרולואודינג מדבר על כל פלטה ששוקלת פחות מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית