תמונה מר חיפה והקריות 2010 משבת - תמונות נבחרות

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
באמת שיהיה לו בהצלחה...

למה בקנדה ולא בכנען??
הוא חייב להשתתף באיזה 5 תחרויות ולהיות מדורג מקום 1-2 עם אני לא טועה כדי לקבל קווליפיקציה לאולימפיה עד 202...הראשון שלו יהיה טאמפה-פרו...
לפי מה שאני יודע יש לו ספונסור/ית בקנדה זה לא עניין של חומרים בשבילו שם,פשות נכנס עם כל הראש למערכת...חוצמזה שפשוט מאד רק שם יש פרו-טורניימנטס עם סיכויים יותר גבהים -סוג של "מר צפון"🙄
בארהב זה קצת יותר "NABBA"👑

לאפי אין פרו קארד כרגע..
הם עושים לו בעיות עם זה..
אין ספק שהוא יקבל את אותו בשלב כלשהו (בינתיים זה לא לחוץ לו כי הוא רוצה להיות 90 קילו על הבמה לפני שהוא יתחרה בחול.)
פורמלית לאפי יש כרטיס פרו,את הפיסת קרטון כרגע אצל אשר שעדיין לא החליט איזה מסכת התאללויות הוא הולך לעביר את אפי עד שייתן לו אותו ביד כהרגלו-חלק מהתשובה לשאלה למה חברי שהצליחו עזבו את IFBB

הבחור שלקח שם מקום ראשון, היה מקום שלשי בסניורים של נאבבא במר ישראל האחרון. לא יאמן שמרימים כאן תחרויות ברמה כזו נמוכה. להרים תחרות עם 5 משתתפים?!!

הוא חייב להשתתף באיזה 5 תחרויות ולהיות מדורג מקום 1-2 עם אני לא טועה כדי לקבל קווליפיקציה לאולימפיה עד 202...הראשון שלו יהיה טאמפה-פרו...
לפי מה שאני יודע יש לו ספונסור/ית בקנדה זה לא עניין של חומרים בשבילו שם,פשות נכנס עם כל הראש למערכת...חוצמזה שפשוט מאד רק שם יש פרו-טורניימנטס עם סיכויים יותר גבהים -סוג של "מר צפון"🙄
בארהב זה קצת יותר "NABBA"👑

אני חושב שמספיק לו בתחרות אחת להיות בין ה-4 הראשונים....והוא QUALIFIED

4 לא מספיק. אלוף או סגן וגם לא בכולם, בטאמפה -פרו -כן

וכמובן שהכל ברוח ספורטיבית וטובה...
מעולה : )

Back
למעלה תחתית