הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אחוז השומן עולה חזרה לאחר סייקל של קלן?

מצב
השרשור נעול

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
שאלה שלא מצאתי לא תשובה ותאמת קראתי מלא.

נגיד ואני 12% שומן ואחרי חודש אימון וסייקל אחד של קלן ירדתי ל 7% ובלי הקלן הייתי יורד נגיד ל 9% (סתם מספרים לצורך ההסבר).

אז השאלה שלי האם לאחר הסייקל למרות שאני ממשיך להתחטב הגוף יתקשה לרדת עוד באחוז שומן ויתחיל לעלות ל9% שזה בעצם המצב שהגוף היה מגיע טבעי או שהגוף ישאר ב7% ומפה זה כבר תלוי בתזונה שלי ולפי זה הגוף יעלה/ירד באחוז שומן. השאלה בגדול האם הקלן נותן אפקט זמני בלבד או שגם לאחר הפסקת השימוש הגוף הגוף ישאר כמו שהוא ומפה תלוי כבר בי ובתזונה שלי.

הרוב הכל תלוי בתזונה ובאימונים ואירובי. עם תעלה באחוזי שומן ותשמין חזרה זה בגלל אוכל. מה שכן על קלן אתה גם נראה יותר יבש הוא עוזר להוריד נוזלים מיותרים.

שאלה שלא מצאתי לא תשובה ותאמת קראתי מלא.

נגיד ואני 12% שומן ואחרי חודש אימון וסייקל אחד של קלן ירדתי ל 7% ובלי הקלן הייתי יורד נגיד ל 9% (סתם מספרים לצורך ההסבר).

אז השאלה שלי האם לאחר הסייקל למרות שאני ממשיך להתחטב הגוף יתקשה לרדת עוד באחוז שומן ויתחיל לעלות ל9% שזה בעצם המצב שהגוף היה מגיע טבעי או שהגוף ישאר ב7% ומפה זה כבר תלוי בתזונה שלי ולפי זה הגוף יעלה/ירד באחוז שומן. השאלה בגדול האם הקלן נותן אפקט זמני בלבד או שגם לאחר הפסקת השימוש הגוף הגוף ישאר כמו שהוא ומפה תלוי כבר בי ובתזונה שלי.

חד משמעי כן!
קלן הוא כלי מצויין להעלאת המטבוליזם וניוד שומן, כמו כן במקרים מסויימים יכול להיות אנאבולי במקצת, ברגע שהורדת את הכלי הזה מהמשוואה במיוחד שאתה בחיטוב המטבוליזם יחזור לנורמה וכמו כן כל היתרונות של החומר, זה לא אומר שתחזור להיות כמו שהיית אבל מצד שני אין שום סיכוי להישאר בסטטוס הנוכחי שלך אפילו עם תוכנית התזונה כמו שצריך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית