הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת fbw היפרטרופיה

דינוס

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
לאחר מספר שבועות של חיפוש תוכנית אימון למטרה שלי. בתור מתאמן מתחיל מאסה,גדילה הגעתי למסקנה עם מאמן הכושר במכון (לא אישי).
התוכנית מבוססת קצת על עקרונות ss אבל נותנת דגש יותר על פלג גוף עליון, רציתי לשמוע חוות דעת לגבי התוכנית שיותר בנויה להיפרטרופיה מאשר כוח(ss) לא מזלזל בss שאנשים פה לא יעלבו עלי, אני חושב שss בסיס מצוין לכל המטרות אבל לי יש מטרה דיי קרובה ברור שהכול לוקח זמן.. אני רוצה רעיונות לשיפור/שימור
ולא תגובות כמו עזוב תעשה ss.וכו..
אוקיי לתוכנית:

FBW1:
סקוואט 3x5
בנץ' 3x7
חתירה3x7
פרס-7 3x6
יד קדמית 2x10

FBW2:
דדליפט 3x5
בנץ 3x7
מתח רחב3x8 תוסף משקל במידת הצורך
פרס-7 3x6
יד אחורית2x10
בטן כפיפות כיסא רומי 2x15

נערך לאחרונה:
1. בנץ׳+ פרס , 3 פעמים בשבוע כל אימון, יכול להיות מאוד קשה לכתפיים.
2. מה תכנון ההתקדמות שלך? כמה תעלה כל אימון/כל שבוע?

אני לא חושב שבנץ+פרס 3 פעמיים בשבוע יהיה טוב להתקדמות או לבריאות כתפיים.
אני חושב שFBW המפוצלת של TANK תהיה הרבה יותר טובה כי מתבססת על עיקרון דומה של הפרדת תרגילים מורכבים לימים שונים אבל עם התקדמות הרבה יותר טובה ולא מעמיסה על חלק גוף מסוים.

• פותח/ת השרשור
1. בנץ׳+ פרס , 3 פעמים בשבוע כל אימון, יכול להיות מאוד קשה לכתפיים.
2. מה תכנון ההתקדמות שלך? כמה תעלה כל אימון/כל שבוע?

גם בפורטל יש תוכנית fbw (הראשונה) גם שם יש פרס+בנץ 3 פעמים בשבוע אבל בהחלט יש עומס על הכתפיים.. חשבתי לעלות כל שבוע
יום א 60 פרס יום ג 60פרס יום ה 65 ויומים מנוחה..
אני חושב שFBW המפוצלת של TANK תהיה הרבה יותר טובה כי מתבססת על עיקרון דומה של הפרדת תרגילים מורכבים לימים שונים אבל עם התקדמות הרבה יותר טובה ולא מעמיסה על חלק גוף מסוים.
באמת היא ניראת טוב אבל לא עמוס מידי?

אל דאגה במשקלים שלך זה לא באמת מעמיס על שום דבר

גם בפורטל יש תוכנית fbw (הראשונה) גם שם יש פרס+בנץ 3 פעמים בשבוע אבל בהחלט יש עומס על הכתפיים.. חשבתי לעלות כל שבוע
יום א 60 פרס יום ג 60פרס יום ה 65 ויומים מנוחה..

באמת היא ניראת טוב אבל לא עמוס מידי?
מבחינת נפח? אני העלתי את הנפח כי היה לי פחות מדי, תקח אותה תריץ שבוע ומשהו תראה את ההשפעה, אתה תמיד יכול להוריד/להעלות את הנפח אם אתה רואה שזה לא מתאים לך

אל דאגה במשקלים שלך זה לא באמת מעמיס על שום דבר
אתה מכיר את השיר "הלוואי והייתי מפגר" של וויסאק?

מבחינת נפח? אני העלתי את הנפח כי היה לי פחות מדי, תקח אותה תריץ שבוע ומשהו תראה את ההשפעה, אתה תמיד יכול להוריד/להעלות את הנפח אם אתה רואה שזה לא מתאים לך

יש לך חרא אימון גבר

• פותח/ת השרשור

התכונתי יותר מידי תרגילים
ואיך לעלות במשקלים כל אימון ?

התכונתי יותר מידי תרגילים
ואיך לעלות במשקלים כל אימון ?
מבחינת כמות תרגילים לא כל כך, אם עשית תוכנית FBW בסיסית או משהו בסגנון אתה אמור להיות מסוגל להתמודד עם הWORK LOAD, וגם אם לא אז תתרגל אליו אחרי לא הרבה זמן.
לגבי העלייה כל עוד אתה מתחיל תלך על עלייה לינארית בין כל אימון(כלומר כל אימון להוסיף משקל), כל פעם שנהיה קשה להעלות תחתוך את העלייה ב2.(כמובן שים לבד לטכניקה תוך כדי העלייה, אל תמשיך להעלות אם הטכניקה לא יושבת טוב במשקל).

Back
למעלה תחתית