הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטה של 40 קילו - מחנה אימונים

Tamir zvi

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי חברים ,

אני תמיר מת"א ב7 שנים אחרונות התמודדתי עם עצב של אובדן בן משפחה . ועליתי מ 100 ל 140 .

הסביבה של הבית לא תומכת ואפילו גורמת לסטרס ,

אני מחפש אחר פיתרון כולל להרזיה לטווח של שנה מרגע ההתחלה , ואלה השיקולים שלי :

+ דירה משותפת למתאמנים בארץ או בחול (ישראל תאילנד ספרד יוון מקסיקו וכו )
+ תפריט אוכל מוכן - נקי
+ אימון קרוספיט / היט מסודרים וקבועים
+ מקום שקט רגוע , שינה טובה לבנייה של הגוף .

יש לי תקציב כולל להכל של ~3000 שח לחודש , מבנה רחב יש בסיס שרירי מאימונים בעבר הרחוק של hiit

מה הייתם ממליצים .. ?

קבצים מצורפים

• 62fbd81849ad91911cba2a80f8df5198.jpg
    62fbd81849ad91911cba2a80f8df5198.jpg
    KB 69.8 · צפיות: 179
1. אימונים אנאירוביים 2-4 פעמים בשבוע
2. יצירת תפריט תזונה/IIFYM שיהיה 300-400 קלוריות מתחת לRMR שלך
3. שינה של 6-8 שעות לפחות ביום
אירובי יכול לעזור לך לשפר את סיבולת לב הריאה שלך אבל תזונה נכונה היא מה שתגרום לך לרדת במשקל לא האירובי
והכי חשוב שמדובר ב40 קילו זה סובלנות 40 קילו זה לא משהו שאפשר להוריד בחודש או חודשיים ואפילו לא בחצי שנה

קח בחשבון שזהו תהליך ארוך שדורש הרבה סבלנות והתמדה. הייתי ממליץ להתחיל תכנית לכל הגוף 3 פעמים בשבוע וללמוד את התרגילים ולאכול במאזן נייטרלי למשך כשבועיים ואז להוריד כל יום 100 עד שתהיה במינוס 400-500 ואז להוריד עוד 100 מתי שתראה שהמשקל לא משתנה במשך שבועיים או יותר.

אני לא מסכים עם מה שנאמר פה לגבי קצב הירידה, אבל חושב שלא יהיה נכון להכנס לזה יותר מידי כדי לא ליצור לך רושם שגוי.
אני מציע לך לקחת ייעוץ תזונתי, זה יכול להיות פה באתר אצל מייק או אצל דיאטן טוב במפגשים.
ובנוסף מציע ללכת על שילוב של קרוספיט ואימונים אישיים, ככה שגם יהיה לך מאמן צמוד לפחות פעם בשבוע שיתמרן אותך וידרבן אותך במידת הצורך וגם יהיו לך את האימונים הקבוצתיים שנותנים מסגרת חברתית מחייבת.

אני לא מסכים עם מה שנאמר פה לגבי קצב הירידה, אבל חושב שלא יהיה נכון להכנס לזה יותר מידי כדי לא ליצור לך רושם שגוי.
אני מציע לך לקחת ייעוץ תזונתי, זה יכול להיות פה באתר אצל מייק או אצל דיאטן טוב במפגשים.
ובנוסף מציע ללכת על שילוב של קרוספיט ואימונים אישיים, ככה שגם יהיה לך מאמן צמוד לפחות פעם בשבוע שיתמרן אותך וידרבן אותך במידת הצורך וגם יהיו לך את האימונים הקבוצתיים שנותנים מסגרת חברתית מחייבת.
לא מורידים 40 קילו תוך חודשיים, וגם לא 3.

המטרה היא לא להוריד כמה שיותר מהר אלא לגרום לבן אדם להיות בריא ולהראות טוב, מה שבעיניי לא מתחבר לירידה מהירה. במחשבה לטווח הארוך הוא יצתרך איזה חצי שנה בשביל להוריד 40 קילו. כמובן שהוא יראה תוצאות גם אחרי חודש אם יתחיל לעשות הכל כמו שצריך ואחרי חודשיים יהיו תוצאות יפות אך למטרה הסופית צריך יותר זמן.
לגבי הייעוץ גם אני חושב שכדאי לך לקחת. אתה תמנע מטעויות אפשריות בדרך ותעשה ככה את התהליך בצורה היעילה והטובה ביותר. כמובן שזה השיקול שלך מבחינת תקציב וכו.

אם תלך על יעוץ באתר תקבל תפריט ותוכנית אימונים (אם אינני טועה) וברמת עדכון יומית.

לדעתי שווה לך לנסות. מקסימום תפסיק אחרי כמה חודשים אם תראה שלא זורם

למה אתם שולחים את הבחור לייעוץ? אם זה היה מישהו ששוקל 90 קילו ורוצה לרדת ל70 לא הייתם שולחים אותו לייעוץ אלה אומרים לו להתחיל לקרוא מאמרים, לאכול ולהתאמן נכון. במה המקרה הזה שונה חוץ מקצת יותר קילוגרמים? גם כאן בדיוק כמו בכל מקרה אחר צריך לספור קלוריות ולהתאמן ואני באמת לא מבין אם גם ככה יש לו בקושי 3 אלף שקל בחודש לכל הסיפור הזה לתת לו בזבוז כספי נוסף.
לפותח הפוסט, במשקל הגוף שלך הייתי מתחיל מלשלב הליכות עם אימונים אנאירוביים כ3-4 ימים בשבוע בהתחלה, ולאחר מכן כשתתחיל להתקדם בתוצאות להעלות את העצימות. אתה נשמע כמו אחד שיש לו קצת נסיון באימונים אם אמרת שעשית HIIT. ממליץ לך לקרוא קצת על בניית תפריט תזונה בפורטל (וגם לא חסרים מדריכים מחוץ לפורטל), לבנות לעצמך תפריט ואם אתה לא בטוח לגביו תוכל לפרסם כאן ונביא לך חוות דעת.

למה אתם שולחים את הבחור לייעוץ? אם זה היה מישהו ששוקל 90 קילו ורוצה לרדת ל70 לא הייתם שולחים אותו לייעוץ אלה אומרים לו להתחיל לקרוא מאמרים, לאכול ולהתאמן נכון. במה המקרה הזה שונה חוץ מקצת יותר קילוגרמים? גם כאן בדיוק כמו בכל מקרה אחר צריך לספור קלוריות ולהתאמן ואני באמת לא מבין אם גם ככה יש לו בקושי 3 אלף שקל בחודש לכל הסיפור הזה לתת לו בזבוז כספי נוסף.
לפותח הפוסט, במשקל הגוף שלך הייתי מתחיל מלשלב הליכות עם אימונים אנאירוביים כ3-4 ימים בשבוע בהתחלה, ולאחר מכן כשתתחיל להתקדם בתוצאות להעלות את העצימות. אתה נשמע כמו אחד שיש לו קצת נסיון באימונים אם אמרת שעשית HIIT. ממליץ לך לקרוא קצת על בניית תפריט תזונה בפורטל (וגם לא חסרים מדריכים מחוץ לפורטל), לבנות לעצמך תפריט ואם אתה לא בטוח לגביו תוכל לפרסם כאן ונביא לך חוות דעת.
כי הוא מוכן להשקיע ועם עזרה מהאנשים הנכונים הוא יחסוך לעצמו הרבה זמן, סיכונים וכאב ראש ויגדיל את הסיכויים להצלחה.
אפשר לחשוב שלחתי אותו לייעוץ אצל יוסי יד 50.
נכון אפשר ללמוד את כל זה לבד, ראיתי אנשים עושים את זה, אבל אם בן אדם מוכן להשקיע ואני יודע שההשקעה הזו תשתלם עבורו, למה שלא אמליץ לו על זה?

כי הוא מוכן להשקיע ועם עזרה מהאנשים הנכונים הוא יחסוך לעצמו הרבה זמן, סיכונים וכאב ראש ויגדיל את הסיכויים להצלחה.
אפשר לחשוב שלחתי אותו לייעוץ אצל יוסי יד 50.
נכון אפשר ללמוד את כל זה לבד, ראיתי אנשים עושים את זה, אבל אם בן אדם מוכן להשקיע ואני יודע שההשקעה הזו תשתלם עבורו, למה שלא אמליץ לו על זה?
ועדיין אפשר ללמוד את כל מה שצריך לבד. לא צריך להיות דוקטור כדי לבנות תפריט תזונה במאזן קלורי שלילי עם כמות נכונה של חלבון, פחמימה ושומן ואפשר לקבל כאן ייעוץ כל הדרך. אותו דבר בנוגע לתוכנית אימונים, אני לא רואה למה שהוא יצטרך משהו מיוחד. כל תוכנית סטנדרטית תעבוד בשבילו וההבדל היחיד הוא שכנראה בגלל המשקל שלו יהיה לו קשה יותר עם הוספת קארדיו לאימונים. הדעה האישית שלי היא שאם לא מדובר כאן במקרה מיוחד כמו בן אדם עם מחלות לב או אישה בהריון או נכה אין שום סיבה לשלם כסף כדי שמישהו יעשה לך את העבודה הזאת, במיוחד שללמוד איך לבנות תפריט תזונה ותוכניות אימונים זאת יכולת מאוד חשובה שתעזור לעתיד שלו בכל מקרה אם הוא מעוניין לשמור על אורח חיים בריא וספורטיבי לעוד שנים ארוכות.

ועדיין אפשר ללמוד את כל מה שצריך לבד. לא צריך להיות דוקטור כדי לבנות תפריט תזונה במאזן קלורי שלילי עם כמות נכונה של חלבון, פחמימה ושומן ואפשר לקבל כאן ייעוץ כל הדרך. אותו דבר בנוגע לתוכנית אימונים, אני לא רואה למה שהוא יצטרך משהו מיוחד. כל תוכנית סטנדרטית תעבוד בשבילו וההבדל היחיד הוא שכנראה בגלל המשקל שלו יהיה לו קשה יותר עם הוספת קארדיו לאימונים. הדעה האישית שלי היא שאם לא מדובר כאן במקרה מיוחד כמו בן אדם עם מחלות לב או אישה בהריון או נכה אין שום סיבה לשלם כסף כדי שמישהו יעשה לך את העבודה הזאת, במיוחד שללמוד איך לבנות תפריט תזונה ותוכניות אימונים זאת יכולת מאוד חשובה שתעזור לעתיד שלו בכל מקרה אם הוא מעוניין לשמור על אורח חיים בריא וספורטיבי לעוד שנים ארוכות.
אתה מתעלם מהיתרונות שהזכרתי ומהמסגרת שזה יכניס אותו אליה, אתה חושב שזה מובן מאליו שכל אחד צריך ללמוד לתכנן לעצמו תפריט ותוכנית, אז יש גם צד שני למטבע, יש אנשים שיעדיפו להשקיע את הזמן שלהם בדברים שיותר חשובים להם ולהשאיר את התכנונים האלו לאנשי מקצוע.
שלא לדבר על התסכול בללמוד טכניקה לבד, ואתה יכול לטעון עד מחר שאפשר ללמוד מביקורת באינטרנט, בסופו של דבר מאמן שיודע איך לתקן אותך ועושה את זה באותו רגע ומלכתחילה מקנה לך הרגלי אימון וטכניקה נכונים זו השקעה משתלמת, כמה אנשים פה לא היו נפצעים בגלל בעיות טכניקה אם הם היו מתחילים את דרכם אצל איש מקצוע?

אתה מתעלם מהיתרונות שהזכרתי ומהמסגרת שזה יכניס אותו אליה, אתה חושב שזה מובן מאליו שכל אחד צריך ללמוד לתכנן לעצמו תפריט ותוכנית, אז יש גם צד שני למטבע, יש אנשים שיעדיפו להשקיע את הזמן שלהם בדברים שיותר חשובים להם ולהשאיר את התכנונים האלו לאנשי מקצוע.
שלא לדבר על התסכול בללמוד טכניקה לבד, ואתה יכול לטעון עד מחר שאפשר ללמוד מביקורת באינטרנט, בסופו של דבר מאמן שיודע איך לתקן אותך ועושה את זה באותו רגע ומלכתחילה מקנה לך הרגלי אימון וטכניקה נכונים זו השקעה משתלמת, כמה אנשים פה לא היו נפצעים בגלל בעיות טכניקה אם הם היו מתחילים את דרכם אצל איש מקצוע?
האמת שלא דיברתי על טכניקה דיברתי ספציפית על תזונה ותוכנית אימונים.

אם אתה רואה את עצמך אוטודידקט חדור מוטיבציה הייתי מציע לך להסתער על המאמרים בקילוגרם ולצפות בAlan Thrall ביוטיוב בשביל טכניקות

האמת שלא דיברתי על טכניקה דיברתי ספציפית על תזונה ותוכנית אימונים.
סבבה, אני גם אבהיר שיש אנשים שאני שולח אותם ללמוד לבד, יש לי מתאמנים במכון שאני שולח אותם לקרוא על תזונה פה בפורטל למשל וגם יש פה לא מעט אנשים שאני שולח אותם לקרוא מאמרים או לחפש בפורום, כל מקרה לגופו.

למרות שאני לא דוגמא ייצוגית לכך כי אני עצלן מטבעי, לדעתי כל אחד צריך לשאוף לדעת כמה שיותר. תחשוב כמה כסף היית חוסך אם לא היית צריך לקרוא למישהו שיתקן לך את המזגן או את רשת החשמל או את הברז בבית בכל פעם שיש לך תקלות. אני קצת סוטה מהנושא אבל בפעם האחת שחמשלאי דרש ממני 400 שקל על עבודה של 15 דקות (למרות שידעתי שהחרא בא לעקוץ) הבנתי שעדיף שאני אדע כמה שיותר דברים בעצמי ולא ארגיל את עצמי לשלם לאנשי מקצוע כדי שיעשו לי את העבודה.
כשמדובר על פציעות וטכניקה כן כדאי להשקיע את הכסף, זה חופף בדוגמא שלי ללשלם כסף לחשמלאי כדי שילמד אותך לתקן את החשמל בבית לבד במקום לקרוא לו שיתקן לך את הבעיה

• פותח/ת השרשור
תודה על הטיפים ,

יש לי בעייה כרגע ביגלל המשקל העודף מאד ... החשיבה שלי מעורפלת אני לא מסוגל לקרא ולהבין וגם להכין לעצמי את התפריט ... נשמע דבילי אבל אני גר לבד בדירת חדר מעפנה בת"א ללא מיטבח ...

אני רוצה להצתרף לדירה או בארץ או בתאילנד וכו' עם אנשים שמיתאמנים ואוכלים בלי דיבורים ... יוצאים לאימון ריצה ... קרוספיט ככה שנה פלוס

אני כרגע כבר בדיאטת הכנה של פחממות ממש נמוכות ללא סוכר , מים , ריצה/הליכה אינטרווילים של 10 קילומטר יום כן יום לא ...קיקבוקס עם גמישות טווח מלא... אין לי חלודה בגוף אלה חסר לי תנאי כושר קרבי ...

אני מוכן לשלם עבור קופסאות אוכל מדוייקות של אוכל נקי ... אם בארץ זה קשה מבחינה כלכלית , אין לי בעיה בשביל הבריאות לטוס לשנה לקו סמוי פוקט למחנה אימונים קטלני ... אני פשוט מתקשה לחשוב אז מבקש עיצות מבעלי נסיון כמוכם ! 😃

תודה על הטיפים ,

יש לי בעייה כרגע ביגלל המשקל העודף מאד ... החשיבה שלי מעורפלת אני לא מסוגל לקרא ולהבין וגם להכין לעצמי את התפריט ... נשמע דבילי אבל אני גר לבד בדירת חדר מעפנה בת"א ללא מיטבח ...

אני רוצה להצתרף לדירה או בארץ או בתאילנד וכו' עם אנשים שמיתאמנים ואוכלים בלי דיבורים ... יוצאים לאימון ריצה ... קרוספיט ככה שנה פלוס

אני כרגע כבר בדיאטת הכנה של פחממות ממש נמוכות ללא סוכר , מים , ריצה/הליכה אינטרווילים של 10 קילומטר יום כן יום לא ...קיקבוקס עם גמישות טווח מלא... אין לי חלודה בגוף אלה חסר לי תנאי כושר קרבי ...

אני מוכן לשלם עבור קופסאות אוכל מדוייקות של אוכל נקי ... אם בארץ זה קשה מבחינה כלכלית , אין לי בעיה בשביל הבריאות לטוס לשנה לקו סמוי פוקט למחנה אימונים קטלני ... אני פשוט מתקשה לחשוב אז מבקש עיצות מבעלי נסיון כמוכם ! 😃
אתה צריך לפתח הרגלי אכילה ופעילות נכונים, לא מדובר פה בדיאטה של שנה וזהו, עליך לסגל סגנון חיים שלם שתצטרך לשנות! אם זה לא יקרה, כשתסיים את הדיאטה בדירה המקסימה שלך בתאילנד ותחזור לארץ, כנירא שתעלה הכל בחזרה אם לא יותר.

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני רושם , שאני כבר בדיאטה ואני מחפש קבוצה של אנשים בריאים שחיים ספורט ותזונה להצתרף אלייה...
והמלצות על מקום MMA וכו שמחזקים את הגוף דראסטית אני רוצה להראות כמו מישל טרוני או THE ROCK יום אחד

האמת שגם 115 קילו זה חטוב עבורי 100 עגול יהיה מושלם ... בבדיקת דם אין לי סוכר או כולסטרול זה שומן של סטראס ואפשר לתקתק אותו
100 גרם ביום ב שנה זה בדיוק 40 קילו RMI שלי זה 2450 ואני צריך 700 קלוריות מינוס , לשמור על 1700 קלוריות

ביצה ומלפפון כל שעתיים
או טונה במים עם עגבניה

ספרו לי מה אתם עושים ואיך אתם מצליחים להיות חטובים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית