הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המשטרה ממליצה להעמיד את נתניהו לדין על שוחד בתיקים 1000 ו-2000

אוקיי אשמח לשמוע מי אתה חושב שעדיף עליו מכיוון שהוא השקרן היחיד?

ומי לאנשים חושבים מי מתאים לגאונים כמותך?

גם נשארת
אנשים כמוך הם הסיבה שאני לא עושה סטרואידים פוחד מההשפעה רואים מה יצא ממך אני אישית מפחד

לפני שיוצאים עלי לא הצבעתי ביבי
אתה לא עושה סטרואידים כי אתה עוד בטעות תתקע מחט לעין ולא לשריר.
אם אתה והחבר המאותגר שיכלית לא הצבעתם ביבי , אז על מה כל הרעש?
אני אבחר בכל מי שיפריד אותנו מערבים ולא ישמר מדינה דו לאומית שתוך עשור תהפוך למוסלמית.
ביבי ( שאתם מאוננים עליו) לא עושה כלום וזה יותר גרוע מכל ממשלת שמאל שהייתה.

giphy.gif

גבר כבר מההתחלה הבנתי ששניהם שמאלנים,שלא מוכנים לקבל דעות של אנשים אחרים.
הם צריכים לקרוא קצת על פלורליזם,ולהבין,שצריך לכבד דעות אחרות גם אם הם נשמעות לך מופרכות או מנוגדות לשלך.
כתבתי לו שאני מכבד את הדעה שלו,אבל הוא לא מכבד את שלי(גם כן ILIADIM הזה).
שניהם פחי אשפה,האחד שופט אנשים לפי הבחירה הפוליטית שלהם ואומר שהם אנשים ללא מחשבה,השני חושב שהוא איזה פרופסור ומשפטן,אבל בתכלס הוא פטפטן אחד גדול.

iliadim הזה סתם טמבל שהסטרואידים עלו לו למוח

כמעט כל אחד אחר. יש הבדל בין אי קיום הבטחה בגלל אילוץ פוליטי לשקר גס, יש הרבה פוליטיקאים שלא מקיימים הבטחות, יש אחד שכל מילה שניה שלו זה שקר ואנשים בוחרים בו. ובשיא הכנות? אני חושב שהתהליך הדמוקרטי בארץ (ובעוד מקומות בעולם) מאוד פגום, זה משחק די מכור. כדי שיהיה כאן שינוי חיובי אנשים צריכים להתעורר ולהבין מי נגד מי בזירה העולמית, ברמת הכלכלה והמשאבים, איך זה מתקשר לישראל, ומי הם בעלי האינטרסים שמושכים בחוטים.

אתה לא עושה סטרואידים כי אתה עוד בטעות תתקע מחט לעין ולא לשריר.
אם אתה והחבר המאותגר שיכלית לא הצבעתם ביבי , אז על מה כל הרעש?
אני אבחר בכל מי שיפריד אותנו מערבים ולא ישמר מדינה דו לאומית שתוך עשור תהפוך למוסלמית.
ביבי ( שאתם מאוננים עליו) לא עושה כלום וזה יותר גרוע מכל ממשלת שמאל שהייתה.

אולי אתם פשוט חיים באשליה שרק ביבי משקר כולם משקרים אשמח לשמוע כמו שכבר בקשתי את מי אתם מציעים כתחליף במקום רק לכתוב ביבי גרוע

פלורליזם, איזה חמוד... חבל שאתה לא יודע מה זה אומר. זה לא אומר שצריך לכבד דעות טיפשיות. אתה מתבלבל בין פלורליזם לטמטום פוסט מודרני, יש הבדל. אני לא חושב שאני איזה פרופסור או משפטן אלא בן אדם שיודע לחשוב, וברור לי שאתה לא כזה. "לא מכבדים את הדעה שלי 😭" תתבגר, בכיין. אני זוכר איך התקשית להבין למה נוסחאות חישוב של RMR לא תקפות לאנשים מאוד שמנים או חטובים עם הרבה מסת שריר, זה אומר הכל על מנת המשכל שלך... בבון.

כמעט כל אחד אחר. יש הבדל בין אי קיום הבטחה בגלל אילוץ פוליטי לשקר גס, יש הרבה פוליטיקאים שלא מקיימים הבטחות, יש אחד שכל מילה שניה שלו זה שקר ואנשים בוחרים בו. ובשיא הכנות? אני חושב שהתהליך הדמוקרטי בארץ (ובעוד מקומות בעולם) מאוד פגום, זה משחק די מכור. כדי שיהיה כאן שינוי חיובי אנשים צריכים להתעורר ולהבין מי נגד מי בזירה העולמית, ברמת הכלכלה והמשאבים, איך זה מתקשר לישראל, ומי הם בעלי האינטרסים שמושכים בחוטים.

אז אתה לא הבנת למה אני התכוונתי,ואתה הטיפש המרכזי כאן.
פלורליזם זה ריבוי דעות. מה לעשות,יש עוד אנשים ואתה לא היחיד. לא הכל סובב סביבך ואתה לא ממש מיוחד.
הדעה שלך היא לא המרכזית,ומה לעשות, יש גם דעות אחרות.
לגבי השאלה ששאלתי:
עכשיו אני מבין עד כמה אתה חסר חיים...
אתה הולך וגולש לנושא אחר,אתה יודע למה? כי אתה פשוט אפס!
כמו סטוקר חסר חיים אתה הולך ומחפש לי בשרשורים שפתחתי...
מה לעשות,לא הבנתי אז שאלתי.
''אני זוכר איך התקשית להבין למה נוסחאת...'' למה אתה משקר לעצמך? אתה ''זוכר''? אני בספק אם ראית את האשכול הזה בכלל. מה שעשית זה ללכת לאשכולות שפתחתי כמו חסר חיים,ובכדי לגלוש מהנושא זה מה שאתה כותב.
בבונים זה ההורים שלך ולא אני.

אתה הקשה הבנה בכל הסיפור הזה,ביקשתי ממך לא להתייחס אליי יותר,אבל מה לעשות,אתה צריך טיפה לטנף על אנשים אחרים כדי להוכיח שאתה צודק,אבל,הדבר היחיד שזה מוכיח שאתה אפס מאופס,שמאלני שלא מכבד דעות של אחרים.

ולסיום:
אתה יודע למה זרקו אותך מהרבה עבודות?
בדיוק מהסיבה שאתה לא יודע לכבד דעות של אנשים אחרים,תשמיע את הדעה שלך אבל גם תתן לאנשים אחרים את אותה ההזדמנות פח אשפה שכמוך.
באמת מגיע לך,שזרקו ויזרקו אותך מכל עבודה שאתה נמצא בה,כי אתה פשוט פח אשפה שחושב שהוא מיוחד והוא מעל כולם.
משפטן אתה לא.
פרקליט אתה לא.
פח אשפה אתה כן.
ומובטל כנראה שכן.

iliadim הזה סתם טמבל שהסטרואידים עלו לו למוח

אולי אתם פשוט חיים באשליה שרק ביבי משקר כולם משקרים אשמח לשמוע כמו שכבר בקשתי את מי אתם מציעים כתחליף במקום רק לכתוב ביבי גרוע
כל הפוליטיקאים משקרים, אבל לחלקם יש עמדה והם עושים ולא רק מזגזגים כדי להשאר בתפקיד.
ביבי יותר מידי זמן בשלטון והוא איבד מוטיבציה לעשות דברים ורק מנסה לשרוד. יש המון אנשים ראויים - גדעון סער, צחי הנגבי ואפילו לפיד עם קואליציה חזקה יכול להצליח. זה לא שהכל תלוי בראש ממשלה בלבד, זה לא סין או קוריאה.
אם ראש ממשלה ירגיש שעלולים להחליף אותו הוא יעשה דברים.

כל הפוליטיקאים משקרים, אבל לחלקם יש עמדה והם עושים ולא רק מזגזגים כדי להשאר בתפקיד.
ביבי יותר מידי זמן בשלטון והוא איבד מוטיבציה לעשות דברים ורק מנסה לשרוד. יש המון אנשים ראויים - גדעון סער, צחי הנגבי ואפילו לפיד עם קואליציה חזקה יכול להצליח. זה לא שהכל תלוי בראש ממשלה בלבד, זה לא סין או קוריאה.
אם ראש ממשלה ירגיש שעלולים להחליף אותו הוא יעשה דברים.
אז כולם משקרים אבל ביבי משקר ואיבד מוטיבציה?

אז כולם משקרים אבל ביבי משקר ואיבד מוטיבציה?
זה מייאש , אתה לא מסוגל לקרא משפט אלא רק מילים בודדות. כל ראש ממשלה שרק מנסה לשרוד הוא גרוע וביבי הוא כזה.
הוא דחף החוצה את כל הכשרונות של ליכוד והקיף את עצמו בליצנים כמו ביטן , רגב ואמסלם. ככה הוא נראה עילוי בהשוואה

אז אתה לא הבנת למה אני התכוונתי,ואתה הטיפש המרכזי כאן.
פלורליזם זה ריבוי דעות. מה לעשות,יש עוד אנשים ואתה לא היחיד. לא הכל סובב סביבך ואתה לא ממש מיוחד.
הדעה שלך היא לא המרכזית,ומה לעשות, יש גם דעות אחרות.
לגבי השאלה ששאלתי:
עכשיו אני מבין עד כמה אתה חסר חיים...
אתה הולך וגולש לנושא אחר,אתה יודע למה? כי אתה פשוט אפס!
כמו סטוקר חסר חיים אתה הולך ומחפש לי בשרשורים שפתחתי...
מה לעשות,לא הבנתי אז שאלתי.
''אני זוכר איך התקשית להבין למה נוסחאת...'' למה אתה משקר לעצמך? אתה ''זוכר''? אני בספק אם ראית את האשכול הזה בכלל. מה שעשית זה ללכת לאשכולות שפתחתי כמו חסר חיים,ובכדי לגלוש מהנושא זה מה שאתה כותב.
בבונים זה ההורים שלך ולא אני.

אתה הקשה הבנה בכל הסיפור הזה,ביקשתי ממך לא להתייחס אליי יותר,אבל מה לעשות,אתה צריך טיפה לטנף על אנשים אחרים כדי להוכיח שאתה צודק,אבל,הדבר היחיד שזה מוכיח שאתה אפס מאופס,שמאלני שלא מכבד דעות של אחרים.

ולסיום:
אתה יודע למה זרקו אותך מהרבה עבודות?
בדיוק מהסיבה שאתה לא יודע לכבד דעות של אנשים אחרים,תשמיע את הדעה שלך אבל גם תתן לאנשים אחרים את אותה ההזדמנות פח אשפה שכמוך.
באמת מגיע לך,שזרקו ויזרקו אותך מכל עבודה שאתה נמצא בה,כי אתה פשוט פח אשפה שחושב שהוא מיוחד והוא מעל כולם.
משפטן אתה לא.
פרקליט אתה לא.
פח אשפה אתה כן.
ומובטל כנראה שכן.
נתחיל מזה שלא זרקו אותי מאף עבודה (חוץ מאחת למען האמת, אבל שם רק עשיתי צחוקים אז זה לא נחשב), אני תמיד עזבתי כי כאב לי להיות בחברת אנשים נלוזים ובורים. לא טינפתי, גם ניסיתי להיות נחמד אליך אבל עם כל תגובה רק הראת עד כמה אתה בור ואטום. ריבוי דעות זה לא אומר שחייבים לכבד דעה טיפשית, אני גם לא מכריח אותך לשנות את דעתך.

עוד לגבי ריבוי דעות, מה עם ניאו נציזם? גם זו דעה שצריך לכבד למען הפלורליזם? אתה פשוט ילדון לא חכם במיוחד שעוד לא למד לחשוב. לא גלשתי לנושא אחר, רק גיביתי את הטענה שאתה לא חכם במיוחד בעובדות, ואני רואה שזה ממש עצבן אותך. את הטענות שלי מזמן הסברתי וגיביתי בעובדות,
פשוט רציתי להשפיל אותך כי דיברת שטויות.

הקטע הוא שקיבלת הזדמנות להביע את דעתך אבל רק דיברת שטויות עם מלא כשלים לוגיים, הסברתי לך את הטעות בהיגיון שלך כדי שתלמד ותשכיל ובתגובה אמרת "לא קראתי וזה לא מעניין אותי". אני תמיד נותן לאנשים הזדמנות להביע דעה.

אה ולמען האמת, כן בדקתי בשרשורים שפתחת, אבל זה כי זכרתי שזו לא הפעם הראשונה שיצאת קופסת שימורים ורציתי להיזכר מה זה היה בדיוק. אתה כל הזמן אומר שאני שמאלני למרות שהסברתי לך שלא ניתן למפות את הדעות שלי בכזו פשטות, אולי תשעשע אותי ותסביר לי למה אתה מתכוון כשאתה אומר שמאלני?

לא הבנתי למה כלכך חשוב לך לומר שאני לא משפטן ולא פרקליט, מה זה משנה? (זה גם לא משהו שאי פעם הייתי שואף אליו) תוקף של טענה לא נקבע על פי המקור שממנו היא מגיעה. בשיא הכנות, אני קצת מרגיש רע עם זה שצחקתי על האינטיליגנציה שלך, זה לא יפה לצחוק על דברים כאלה.

נתחיל מזה שלא זרקו אותי מאף עבודה (חוץ מאחת למען האמת, אבל שם רק עשיתי צחוקים אז זה לא נחשב), אני תמיד עזבתי כי כאב לי להיות בחברת אנשים נלוזים ובורים. לא טינפתי, גם ניסיתי להיות נחמד אליך אבל עם כל תגובה רק הראת עד כמה אתה בור ואטום. ריבוי דעות זה לא אומר שחייבים לכבד דעה טיפשית, אני גם לא מכריח אותך לשנות את דעתך.

עוד לגבי ריבוי דעות, מה עם ניאו נציזם? גם זו דעה שצריך לכבד למען הפלורליזם? אתה פשוט ילדון לא חכם במיוחד שעוד לא למד לחשוב. לא גלשתי לנושא אחר, רק גיביתי את הטענה שאתה לא חכם במיוחד בעובדות, ואני רואה שזה ממש עצבן אותך. את הטענות שלי מזמן הסברתי וגיביתי בעובדות,

הקטע הוא שקיבלת הזדמנות להביע את דעתך אבל רק דיברת שטויות עם מלא כשלים לוגיים, הסברתי לך את הטעות בהיגיון שלך כדי שתלמד ותשכיל ובתגובה אמרת "לא קראתי וזה לא מעניין אותי". אני תמיד נותן לאנשים הזדמנות להביע דעה.

אה ולמען האמת, כן בדקתי בשרשורים שפתחת, אבל זה כי זכרתי שזו לא הפעם הראשונה שיצאת קופסת שימורים ורציתי להיזכר מה זה היה בדיוק. אתה כל הזמן אומר שאני שמאלני למרות שהסברתי לך שלא ניתן למפות את הדעות שלי בכזו פשטות, אולי תשעשע אותי ותסביר לי למה אתה מתכוון כשאתה אומר שמאלני?

לא הבנתי למה כלכך חשוב לך לומר שאני לא משפטן ולא פרקליט, מה זה משנה? (זה גם לא משהו שאי פעם הייתי שואף אליו) תוקף של טענה לא נקבע על פי המקור שממנו היא מגיעה. בשיא הכנות, אני קצת מרגיש רע עם זה שצחקתי על האינטיליגנציה שלך, זה לא יפה לצחוק על דברים כאלה.
מי מחליט איזה דעה היא טיפשית?(או ושפשוט זה כל דעה שאתה לא מסכים איתה?)
הוא כתב כל עוד זה לא פוגע באף אחד אז לא מבין למה אתה מכניס ניאו נצים...
רצית להשפיל אותו והוא הילדון הלא חכם?
ולבסוף למה אתה מרגיש רע אם מה שרצית זה להשפיל אותו ?

רואים שאתה מטומטם.
כתבתי כל עוד הדעה לא כוללת עבירה על החוק-ונאציזם במדינה זה עבירה על החוק.
עד כמה טיפש אתה יכול להיות?

מי מחליט איזה דעה היא טיפשית?(או ושפשוט זה כל דעה שאתה לא מסכים איתה?)
הוא כתב כל עוד זה לא פוגע באף אחד אז לא מבין למה אתה מכניס ניאו נצים...
רצית להשפיל אותו והוא הילדון הלא חכם?
ולבסוף למה אתה מרגיש רע אם מה שרצית זה להשפיל אותו ?
כי זה לא יפה להשפיל בן אדם על סמך חיסרון שאינו תלוי בו. הבעיה היא שההשלכות של בורות כן פוגעות בכולנו, זה לא קיצוני כמו ניאו נאציזם אבל בחברה דמוקרטית לרעיונות גרועים ובורות של אנשים יש השלכות. כן, רציתי להשפיל אותו, זה לא מעיד על האינטיליגנציה שלי, אולי חוסר בגרות במידה מסוימת, אבל לרגע לא טענתי שאני מושלם 😃

רואים שאתה מטומטם.
כתבתי כל עוד הדעה לא כוללת עבירה על החוק-ונאציזם במדינה זה עבירה על החוק.
עד כמה טיפש אתה יכול להיות?

חחחחח איזה חמוד, אם החוק מונע דעה כלשהי אז הוא לא פלורליסטי על פי ההגדרה של ריבוי דעות.

ממתי עובדות זה תקשורת וסרטונים מיוטיוב?
אתה לא מסוגל להגיד לי,או לכל אחד אחר את מה שאתה כותב פה בשרשור.
אתה פשוט גיבור מקלדת.
בנוסף לכך,אתה גם חסר חיים שמנסה להשפיל אנשים(ולא מצליח),במקום להוכיח את מה שטענת(אפס אם לא הבנת למה שהתכוונתי).

סרטון מיוטוב שבו רואים את ראש הממשלה אומר שהוא היה נגד ההתנתקות, ואז מראים את ההצבעה שבה הוא הצביע בעדה... מה לא מובן?
מה זה משנה מאיפה הסרטון? הוא מציג עובדות, לא נמאס לך לדבר שטויות?

כי זה לא יפה להשפיל בן אדם על סמך חיסרון שאינו תלוי בו. הבעיה היא שההשלכות של בורות כן פוגעות בכולנו, זה לא קיצוני כמו ניאו נאציזם אבל בחברה דמוקרטית לרעיונות גרועים ובורות של אנשים יש השלכות. כן, רציתי להשפיל אותו, זה לא מעיד על האינטיליגנציה שלי, אולי חוסר בגרות במידה מסוימת, אבל לרגע לא טענתי שאני מושלם 😃

חחחחח איזה חמוד, אם החוק מונע דעה כלשהי אז הוא לא פלורליסטי על פי ההגדרה של ריבוי דעות.
אשמח לשמוע מי קובע איזה דעות טיפשיות?

לפעמים חוקים(או זכויות) כאלו ואחרות נוגדות אחד את השנייה.
ולכן,מנסים עד כמה שפחות לפגוע בזכות שאינה קיבלה עדיפות(פה החוק נאציזם,גובר על הזכות להביע איזה דעה שאתה רוצה).
כנראה דילגת על כמה שיעורים באזרחות חביבי.
סרטון מיוטוב שבו רואים את ראש הממשלה אומר שהוא היה נגד ההתנתקות, ואז מראים את ההצבעה שבה הוא הצביע בעדה... מה לא מובן?
מה זה משנה מאיפה הסרטון? הוא מציג עובדות, לא נמאס לך לדבר שטויות?
אתה כזה פח אשפה שלא יודע שסרטונים אפשר לערוך ואז להעלות ליוטיוב?
סרטון מיוטיוב לא קביל בבית משפט,עד שלא מקבלים את הסרט המקורי ובודקים אם הוא ערוך או לא.
ולכן פח אשפה,אני פה את הדיון שלי איתך סיימתי.
אני לא מובטל כמוך שיש לו זמן לבזבז על התכסחות בפורום.

אשמח לשמוע מי קובע איזה דעות טיפשיות?
לא מי אלא מה, כמה עקרונות פילוסופיים כמו היגיון (לוגיקה) ואמפיריציזם. הבחור כאן לא יודע להתנסח בהיגיון ועל כך הערתי לו.

לפעמים חוקים(או זכויות) כאלו ואחרות נוגדות אחד את השנייה.
ולכן,מנסים עד כמה שפחות לפגוע בזכות שאינה קיבלה עדיפות(פה החוק נאציזם,גובר על הזכות להביע איזה דעה שאתה רוצה).
כנראה דילגת על כמה שיעורים באזרחות חביבי.

אתה כזה פח אשפה שלא יודע שסרטונים אפשר לערוך ואז להעלות ליוטיוב?
סרטון מיוטיוב לא קביל בבית משפט,עד שלא מקבלים את הסרט המקורי ובודקים אם הוא ערוך או לא.
ולכן פח אשפה,אני פה את הדיון שלי איתך סיימתי.
אני לא מובטל כמוך שיש לו זמן לבזבז על התכסחות בפורום.

קח טומטום, מהאתר של הכנסת:

http://www.knesset.gov.il/vote/heb/Vote_Res_Map.asp?vote_id_t=4138

• פותח/ת השרשור
כל מי שחושב אחרת ממני הוא אידיוט מושלם או רשע גמור!

האשכול נפתח ואלו שעשו פה בלאגן הושעו מהאשכול. מי שימשיך לעשות בלאגן יושעה מהפורום

עד כמה שאני לא אוהב את הדעות של ״תומכי ביבי״, יש להן מקום כאן.
אין בעיה לבקר דעות כמובן, אבל צריך להכיל גם את הדעות של מי שאנחנו לא מסכימים איתו.

בסופו של דבר ביבי זכה בבחירות בצורה הגונה (ככל שאנחנו יודעים) ובצורה דמוקרטית, משמע הדעות של תומכיו - רלוונטיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית