עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא, ומה שהתקשורת עושה (וכן, לתקשורת יש בזה חלק גדול מאוד) זה רק מגדילה את הפערים בין השמאל לימין. שיפסיקו לחפש אותו, נמאס כבר (ולא אני ממש לא תומך של ביבי או הליכוד)מקווה מאוד שזוהי ההתחלה של הסוף...
המקרה הזה ספציפית הוא לא מקרה כזה , אבל כל יום יוצא כמה כתבות רכילות עליו שבאמת נכנסות לא לצורך לחייו הפרטיים , מה שלא מועיל בשום צורה .יפסיקו לחפש אותו? המשטרה (גוף ממשלתי שכל רוה״מ צריך לגבות) ממליצה להעמיד אותו לדין ב2 עבירות שוחד.
אתה חושב שגם זה ״לחפש״ אותו?
יפסיקו לחפש אותו? המשטרה (גוף ממשלתי שכל רוה״מ צריך לגבות) ממליצה להעמיד אותו לדין ב2 עבירות שוחד.
לדעתי, כן.יפסיקו לחפש אותו? המשטרה (גוף ממשלתי שכל רוה״מ צריך לגבות) ממליצה להעמיד אותו לדין ב2 עבירות שוחד.
להיות ימני וחילוני בישראל זה מאוד קשה ולא תמצא מפלגה שתשרת אותך בשני המישורים, אתה יכול להצביע ליברמן אבל תדע בוודאות שכל קואליציה של הימין תכלול בתוכה גם את הימין המשיחי שיהווה פקטור רציני ויוכל להחליט מה שהוא רוצה.אני לא מצביעה ביבי כבר המון זמן. אני כן ימני אבל חשוב לי המצב הכלכלי והחילוני בארץ. לדעתי ביבי פוגע בי בשני הדברים שכרגע חשובים לי.
בכל מקרה להעמיד לדין מישהו על זה שקיבל סיגרים לדעתי זה קצת שטויות. יש לנו שר שנתפס בגניבה ישב בכלא וחזר להיות באותו תפקיד. זה לדעתי פאק הרבה הרבה יותר רציני.
ידוע שהרבה רוצים שיחליפו את ביבי וכך גם אני. אבל אני רוצה שזה יקרה בדרך קצת אחרת מאשר עכשיו לעסוק בדברים האלו
מה מיליון ? זה סה"כ שווי על פני כמה שנים ממה שהבנתי. זה גרושים.הגיע הזמן לשנות את השיח.
זה לא "רק סיגרים ושמפניות".
זה מיליון שקל. מדובר במיליון שקל.
ליברמן הצבעתי פעם אחת ומאז יותר לא מצביעה לו. שקרן ברמות. גם עכשיו שהוא שר בטחון אז בכלל אין מילים.להיות ימני וחילוני בישראל זה מאוד קשה ולא תמצא מפלגה שתשרת אותך בשני המישורים, אתה יכול להצביע ליברמן אבל תדע בוודאות שכל קואליציה של הימין תכלול בתוכה גם את הימין המשיחי שיהווה פקטור רציני ויוכל להחליט מה שהוא רוצה.
השאלה זה מה יותר מרכזי בשבילך התפיסה של הפן הביטחוני או דת ומדינה.
מיליון שקל זה החלק הפשוט באמת, החלק הרציני ביותר זה העובדה שאלה היו מתנות עם תמורה, שוחד לכל דבר.הגיע הזמן לשנות את השיח.
זה לא "רק סיגרים ושמפניות".
זה מיליון שקל. מדובר במיליון שקל.
זה לא (רק) מה הוא קיבל, זה מה הוא ניסה לתת בתמורה.למי אכפת מסיגרים?
מיליון שקל זה החלק הפשוט באמת, החלק הרציני ביותר זה העובדה שאלה היו מתנות עם תמורה, שוחד לכל דבר.
וגם לדעתי זה התיק הפשוט יותר וכולם מתעסקים בו, כי גם אם היה פה שוחד אני לא בטוח לחלוטין שכל מה שביבי עשה בעד השוחד אלה לא דברים שגם ככה הם באג'נדה שלו.
התיק היותר רציני זה תיק 2000, של פגיעה מוחלטת בחופש העיתונות.
המשטרה המליצה להעמיד לדין בגין שוחד בדרגה החמורה ביותר, כלומר הם חושבים שיש להם מספיק ראיות להוכיח יחסי תן-וקח.אנחנו עדיין לא יודעים אם הייתה תמורה, אלה דברים שיתבהרו בהמשך. בכל אופן, שוחד היא עבירה התנהגותית, ככה שבכל מקרה אין צורך להוכיח תמורה בפועל. אז כן, פאקינג מיליון שקל שאתה מקבל בתור איש ציבור זה ביג דיל.
מסכים איתך, חושב שגם את הסטנדרט המינימלי הוא הכפיש מזמןגם אם הדברים שעשה הם באג'נדה שלו (לסדר ויזה למילצ'ין זה באג'נדה?), זה פשוט לא רלוונטי. יש סטנדרט התנהגות מסויים שאיש ציבור צריך לעמוד בו, לא רק מבחינה ערכית, כי זה כבר אבד מזמן, אלא מבחינה חוקית.
המשטרה המליצה להעמיד לדין בגין שוחד בדרגה החמורה ביותר, כלומר הם חושבים שיש להם מספיק ראיות להוכיח יחסי תן-וקח.
מה שהמשטרה אומרת שהם אספו ראיות שמצביעות על זה.המשטרה לא מוכיחה כלום. המשטרה חוקרת ומעבירה את החומר הלאה. הפרקליטות והיועמ"ש יכולים להחליט לא להגיש כתב אישום או להגיש כתב אישום פחות חמור, ככה שהייתי מציע לקחת את ההמלצות האלה בפרופורציה.
אם יש ראיות שמצביעות בצורה חד משמעית על תמורה, אז התיק סגור, אבל יש לי תחושה שזה לא יהיה פשוט כל כך.