עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושב שמלמדים פיתוח גוף. לך תלמד בווינגייט יש שם מלא דבריםבעודי חושב מה להתחיל ללמוד השנה חשבתי ללכת לכיוון של מה שאני אוהב ומה שמעניין אותי: בריאות,
תזונה נכונה, פיתוח גוף. אם הייתם מחליטים ללמוד משהו כזה, מה בדיוק הייתם לומדים ואיפה הייתם הולכים ללמוד את זה?
+1הנה האפשרויות שלך:
פיזיותרפיה
דיאטן קליני
חינוך גופני
פיזיולוגיה
יש אולי עוד כמה תארים מונפצים בוינגייט
חוץ מזה יש לך בחו"ל תארים לדעתי של ביומכניקה וקניזיולוגיה (אם אני זוכר נכון)
בכמה קבוצות כדורגל בארץ יש פיזיוטרפיסט שיכול להגיד שהוא מרוויח לא רע?פיזאוטרפיה אחלה מקצוע, אם אתה טוב תוכל לעבוד עם קבוצות כדורגל ולהרוויח לא מעט
בכמה קבוצות כדורגל בארץ יש פיזיוטרפיסט שיכול להגיד שהוא מרוויח לא רע?
למה להגביל את עצמך רק לארץ ישראל?בכמה קבוצות כדורגל בארץ יש פיזיוטרפיסט שיכול להגיד שהוא מרוויח לא רע?
צודק 100%למה להגביל את עצמך רק לארץ ישראל?
לא יודע לי דווקא נראה שאצלנו הרמה יותר גבוהה מסוריה וירדן ומשלמים יותר אבל אולי אני טועה.צודק 100%
בחול התחום הזה הרבה יותר מפותח, אפילו מורה לחנג מרוויח שם הרבה יותר
וחוץ מזה שהלימודים יותר טובים שם
בסוריה צריך הרבה חובשים במידה וזה מעניין אותךלא יודע לי דווקא נראה שאצלנו הרמה יותר גבוהה מסוריה וירדן ומשלמים יותר אבל אולי אני טועה.
ומה הוא יעשה עם זה? שהוא ירצה להתקבל למקום עבודה מה הוא יגיד להם? שהוא קרא ספרים וראה סרטונים ביוטיוב?רוצה ללמוד תזונה קנה כמה ספרים בביולוגיה ותזונה תקרא כל יום שעה ותוך שנה ואתה מסודר..
לגבי "בריאות"
יש חודש שיוצא מחקר שאומר שקפה זה בריא ואז חודש אחר זה כבר לא בריא, אז אין ספר עדכני מספיק בנושא הזה, הייתי ממליץ לחפש ביוטיוב את הערוץ NutritionFacts ותראה את הסרטונים שלו
עדיף לו ללמוד מקצוע אחר וללמוד תזונה מהצד כתחביבומה הוא יעשה עם זה? שהוא ירצה להתקבל למקום עבודה מה הוא יגיד להם? שהוא קרא ספרים וראה סרטונים ביוטיוב?
שחכת את צפון קוריאה, 2 פרוסות לחם ליום ולא למות זה די הרבה כשכר יומי בשוק של היום.לא יודע לי דווקא נראה שאצלנו הרמה יותר גבוהה מסוריה וירדן ומשלמים יותר אבל אולי אני טועה.