הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ואם אני מעוניין ללמוד תזונה או פיתוח גוף?

• פותח/ת השרשור Arcade
  • פורסם בתאריך

Arcade

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
בעודי חושב מה להתחיל ללמוד השנה חשבתי ללכת לכיוון של מה שאני אוהב ומה שמעניין אותי: בריאות,
תזונה נכונה, פיתוח גוף. אם הייתם מחליטים ללמוד משהו כזה, מה בדיוק הייתם לומדים ואיפה הייתם הולכים ללמוד את זה?

בעודי חושב מה להתחיל ללמוד השנה חשבתי ללכת לכיוון של מה שאני אוהב ומה שמעניין אותי: בריאות,
תזונה נכונה, פיתוח גוף. אם הייתם מחליטים ללמוד משהו כזה, מה בדיוק הייתם לומדים ואיפה הייתם הולכים ללמוד את זה?
לא חושב שמלמדים פיתוח גוף. לך תלמד בווינגייט יש שם מלא דברים

הנה האפשרויות שלך:
פיזיותרפיה
דיאטן קליני
חינוך גופני
פיזיולוגיה
יש אולי עוד כמה תארים מונפצים בוינגייט
חוץ מזה יש לך בחו"ל תארים לדעתי של ביומכניקה וקניזיולוגיה (אם אני זוכר נכון)

הנה האפשרויות שלך:
פיזיותרפיה
דיאטן קליני
חינוך גופני
פיזיולוגיה
יש אולי עוד כמה תארים מונפצים בוינגייט
חוץ מזה יש לך בחו"ל תארים לדעתי של ביומכניקה וקניזיולוגיה (אם אני זוכר נכון)
+1
לצערי המקצוע היחיד שברשימה שווה את הטרחה הוא פיזיותרפיה(בתנאי שאתה ממש טוב בנושא)
ויינגיט הפך ממוסד למפעל להנפקת תעודות ותכלס היחידם שהמרווחים מכול העסק הזה הם הם ושאר מוסדות ''למידה'' למיניהם

פיזאוטרפיה אחלה מקצוע, אם אתה טוב תוכל לעבוד עם קבוצות כדורגל ולהרוויח לא מעט

צודק 100%
בחול התחום הזה הרבה יותר מפותח, אפילו מורה לחנג מרוויח שם הרבה יותר
וחוץ מזה שהלימודים יותר טובים שם
לא יודע לי דווקא נראה שאצלנו הרמה יותר גבוהה מסוריה וירדן ומשלמים יותר אבל אולי אני טועה.

מצטרף להמלצה להמנע מכל מה שציינו חוץ מפיזיו (ובמיוחד להמנע מתזונה).

רוצה ללמוד תזונה קנה כמה ספרים בביולוגיה ותזונה תקרא כל יום שעה ותוך שנה ואתה מסודר..
לגבי "בריאות"
יש חודש שיוצא מחקר שאומר שקפה זה בריא ואז חודש אחר זה כבר לא בריא, אז אין ספר עדכני מספיק בנושא הזה, הייתי ממליץ לחפש ביוטיוב את הערוץ NutritionFacts ותראה את הסרטונים שלו

רוצה ללמוד תזונה קנה כמה ספרים בביולוגיה ותזונה תקרא כל יום שעה ותוך שנה ואתה מסודר..
לגבי "בריאות"
יש חודש שיוצא מחקר שאומר שקפה זה בריא ואז חודש אחר זה כבר לא בריא, אז אין ספר עדכני מספיק בנושא הזה, הייתי ממליץ לחפש ביוטיוב את הערוץ NutritionFacts ותראה את הסרטונים שלו
ומה הוא יעשה עם זה? שהוא ירצה להתקבל למקום עבודה מה הוא יגיד להם? שהוא קרא ספרים וראה סרטונים ביוטיוב?

ומה הוא יעשה עם זה? שהוא ירצה להתקבל למקום עבודה מה הוא יגיד להם? שהוא קרא ספרים וראה סרטונים ביוטיוב?
עדיף לו ללמוד מקצוע אחר וללמוד תזונה מהצד כתחביב
פיתוח גוף - מה אתה רוצה לעשות עם זה? להיות מאמן אישי, מאמן במכון או מפתח גוף בעצמך? תחליט מה בדיוק העבודה שאתה רוצה לעבוד ואז תלמד את התואר שיתן לך כרטיס כניסה לאותו תחום, אם אתה רוצה בתור תחביב ללמוד תזונה פיתוח גוף או "בריאות" יש אנטרנט וספרים

לא יודע לי דווקא נראה שאצלנו הרמה יותר גבוהה מסוריה וירדן ומשלמים יותר אבל אולי אני טועה.
שחכת את צפון קוריאה, 2 פרוסות לחם ליום ולא למות זה די הרבה כשכר יומי בשוק של היום.

הייתי הולך ללמוד משהו שמכניס לי כסף קודם כל ואז אחרי שאני מבוסס כלכלית חושב על ללמוד דברים כאלו שהסיכוי שלך להתעשר יותר גדול בלהמר על מרוצי סוסים מאשר לעשות משהו עם תעודה מווינגט

אני ממליץ לך ללמוד כמה שיותר , לווא דווקא קורסים והכשרות (אם כי אפשר) גם סרטונים ביוטיוב וספרים יתנו לך הרבה ידע, תשלב את זה עם קסם אישי ותוצאות והשגת מטרות ואתה על הדרך הנכונה.
רק בישראל מאמן כושר נחשב למקצוע ׳נחות׳ והסיבה לכך היא באמת המוסדות הקיקיוניים וחוסר הרצון של הרבה מאמנים בארץ להמשיך וללמוד אחרי שקיבלו את ההכשרה הרישמית.
בארהב לדוגמא מאמן כושר טוב משתכר מצויין ומסתכלים עליו בגובה העיניים , החשיבות של בריאות ופיטנס פה עולה כל שנה וכך גם החשיבות והמעמד של מאמן כושר.
(אני בדיוק התחלתי לאמן פה קרוספיט ומתכוון לנסות להגיע הכי רחוק כמאמן כושר פה)
בהצלחה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית