עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה ז"א תזונה בעייתית? מהי הבעיה?בעקבות בעיות רפואיות התזונה שלי בעייתית לכן רציתי לבדוק יוד .איזה בדיקה עדיף לי לעשות? בדיקת שתן(הבנתי שהיא לא מדויקת) או הורמוני בלוטת התריס?
מה ז"א תזונה בעייתית? מהי הבעיה?
+1 לגבי המעי הרגיזשילוב של מעי רגיז עם דיספפסיה תפקודית ,לכן אני לא אוכל הרבה מוצרים. בעיקר מעוניין להכניס לרשימת הבדיקות שלי.
על ידי גורם רפואי לא אבל אחרי חקירה עצמית אני יכול להגיד שפירות ,אגוזים ,חלק מירקות עושים לי יותר נזק. מוצרי חלב ושורשים הרוב בסדר אבל בגלל שאני חווה אי תקינות ביציאות אני בעיקר אוכל דל סיבים (נסיתי לשחק עם הסיבים לא הלך לי טוב).רוב התזונה שלי היא מוצרי חי,שומן ממקורות שונים ואורז כרגע לפחות..+1 לגבי המעי הרגיז
האם ביצעת התאמה לתזונה על ידי גורם רפואי מוסמך? ואם כן, ממה אתה נמנע או מה אתה יכול לאכול באופן מוגבל?
שנית, בעיות מעי מלוות התופעות לוואי רבות, כך שרק בדיקות דם אינן מספיקות בחלק מהמקרים, אלא בדיקות מקיפות. ושוב, מחזיר לעניין הליווי הרפואי.
אם העיכול אינו טוב ו/או שיש מניעה ממזונות מסויימים ובכך מחסור כלשהו, ניתן לבדוק בבדיקות דם (ויטמינים, מינרלים, תפקודי בלוטת התריס ועוד)
ואם כבר בדיקות דם, פשוט בקש כאלה מקיפות לחלוטין כמו שבלינק הבא:
האם אתם ממליצים לעבור בדיקות דם לפני תחילת הייעוץ?