הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה בדיקה עדיף בשביל יוד

Mr.hippo

משתמש מתחיל
77
7
נק' מוניטין:
16
77
7
בעקבות בעיות רפואיות התזונה שלי בעייתית לכן רציתי לבדוק יוד .איזה בדיקה עדיף לי לעשות? בדיקת שתן(הבנתי שהיא לא מדויקת) או הורמוני בלוטת התריס?

בעקבות בעיות רפואיות התזונה שלי בעייתית לכן רציתי לבדוק יוד .איזה בדיקה עדיף לי לעשות? בדיקת שתן(הבנתי שהיא לא מדויקת) או הורמוני בלוטת התריס?
מה ז"א תזונה בעייתית? מהי הבעיה?

שילוב של מעי רגיז עם דיספפסיה תפקודית ,לכן אני לא אוכל הרבה מוצרים. בעיקר מעוניין להכניס לרשימת הבדיקות שלי.
+1 לגבי המעי הרגיז
האם ביצעת התאמה לתזונה על ידי גורם רפואי מוסמך? ואם כן, ממה אתה נמנע או מה אתה יכול לאכול באופן מוגבל?
שנית, בעיות מעי מלוות התופעות לוואי רבות, כך שרק בדיקות דם אינן מספיקות בחלק מהמקרים, אלא בדיקות מקיפות. ושוב, מחזיר לעניין הליווי הרפואי.
אם העיכול אינו טוב ו/או שיש מניעה ממזונות מסויימים ובכך מחסור כלשהו, ניתן לבדוק בבדיקות דם (ויטמינים, מינרלים, תפקודי בלוטת התריס ועוד)
ואם כבר בדיקות דם, פשוט בקש כאלה מקיפות לחלוטין כמו שבלינק הבא:
האם אתם ממליצים לעבור בדיקות דם לפני תחילת הייעוץ?

• פותח/ת השרשור
+1 לגבי המעי הרגיז
האם ביצעת התאמה לתזונה על ידי גורם רפואי מוסמך? ואם כן, ממה אתה נמנע או מה אתה יכול לאכול באופן מוגבל?
שנית, בעיות מעי מלוות התופעות לוואי רבות, כך שרק בדיקות דם אינן מספיקות בחלק מהמקרים, אלא בדיקות מקיפות. ושוב, מחזיר לעניין הליווי הרפואי.
אם העיכול אינו טוב ו/או שיש מניעה ממזונות מסויימים ובכך מחסור כלשהו, ניתן לבדוק בבדיקות דם (ויטמינים, מינרלים, תפקודי בלוטת התריס ועוד)
ואם כבר בדיקות דם, פשוט בקש כאלה מקיפות לחלוטין כמו שבלינק הבא:
האם אתם ממליצים לעבור בדיקות דם לפני תחילת הייעוץ?
על ידי גורם רפואי לא אבל אחרי חקירה עצמית אני יכול להגיד שפירות ,אגוזים ,חלק מירקות עושים לי יותר נזק. מוצרי חלב ושורשים הרוב בסדר אבל בגלל שאני חווה אי תקינות ביציאות אני בעיקר אוכל דל סיבים (נסיתי לשחק עם הסיבים לא הלך לי טוב).רוב התזונה שלי היא מוצרי חי,שומן ממקורות שונים ואורז כרגע לפחות..
לא יודע עד כמה ליווי רפואי יכול לחדש לי או לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית