הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שותפה והכלב המפגר שלה

• פותח/ת השרשור Pauchok
  • פורסם בתאריך

Pauchok

משתמש מתחיל
252
113
נק' מוניטין:
177
252
113
קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
היי, הייתי שמח לשמוע קצת דעות לגבי מקרה שקרה היום עם הכלב של שותפה של חברה שלי, לראות מה אנשים היו עושים במצב דומה.
הן זוג שותפות שגרות ביחד בדירת מרתף יחד עם כלב קטן (לא זוכר את הסוג, נראה כמו צ'ובאקה כזה), שלא מפסיק לנבוח, לחרבן על הרצפה ולהציק באופן תמידי. בנוסף היום, הוא נשך את חברה שלי ברגל ולא שחרר אותה עד שהיא פשוט עצרה במקום ונתנה לו להרגע - אומנם הוא לא קרע לה את הרגל או משהו אבל יש ברגל סימני נשיכה, והיא הייתה צריכה לפספס יום עבודה, לנסוע לקופ"ח לקבל זריקת טטנוס ובאופן כללי לעבור חוויה לא נעימה בבית שהיא גרה בו. הדבר האירוני הוא, שהבעלים של הכלב הזה היא מאלפת כלבים במקצוע שלה, ויש לה את הכלב הכי מטומטם שראיתי בחיי. האם זה מקרה שראוי שיבליגו עליו במיוחד בהתחשב בהיסטוריה הבלתי נסבלת של הכלב הזה, או שאפשר לעשות משהו בנידון?

אני לא מבין מה אתה מתכוון שאתה אומר משהו בנידון, אני הייתי ממליץ לה פשוט להחליף שותף/דירה .

תשמע אפשר להגיש תלונה אבל מאחר והן שותפות אז כנראה היא לא תהיה מעוניינת.
לדעתי או ׳תחליף שותפה או שתלמד להתמודד עם צובקה הקטן

עצה קצת פחות פוליטיקלי קורקט, אבל אולי יותר פשוטה ופרקטית - פשוט להעיף את הכלב. לקחת אותו, לנסוע לאיזה נהריה או משהו ולשים אותו בכלביה. כולם ממשיכים לחיות והכל טוב. מי שמרחם על הכלב שירחם יותר על החיות שאשכרה מתות רק בשביל השניצל שלו.

עצה קצת פחות פוליטיקלי קורקט, אבל אולי יותר פשוטה ופרקטית - פשוט להעיף את הכלב. לקחת אותו, לנסוע לאיזה נהריה או משהו ולשים אותו בכלביה. כולם ממשיכים לחיות והכל טוב. מי שמרחם על הכלב שירחם יותר על החיות שאשכרה מתות רק בשביל השניצל שלו.
מה הקשר הכלב לא שלו בכלל

חחח תצלם את זה אבל

אתה צוחק או שאתה באמת כל כך מטומטם?
להנהלה - במקומכם הייתי נותן לו באן לצמיתות על הסתה לגניבה ופגיעה בחיות, זה הרבה יותר חשוב מלתת באן לספאמרים/טרולים.

אתה צוחק או שאתה באמת כל כך מטומטם?
להנהלה - במקומכם הייתי נותן לו באן לצמיתות על הסתה לגניבה ופגיעה בחיות, זה הרבה יותר חשוב מלתת באן לספאמרים/טרולים.
זו לא הסתה, זו דעתו ומה שהוא היה עושה.
ניהול יתר ובאנים הביאו את הפורום הזה לגסיסה, פורום מנוהל היטב לקהל לא קיים.

תנו לאנשים לדבר

הטימטום היחידי שאני רואה פה זה שממשיכים להקפיץ פוסטים חסרי עיניין ושהם לפני חודשיים+++

אולי לגדר שטח קטן בדירה ולשים שם את הכלב כל פעם שלכלב יש התנהגות לקויה? ככה בדרך כלל מחנכים כלבים לא לעשות את הצרכים שלהם ברחבי הבית, אבל אני מניחה שהשותפה לא ידעה את זה

אהיה "יצירתי" לרגע ואציע לך לראות סרטוני הדרכה של "הלוחש לכלבים" סיזאר מילאן.

יש ביוטיוב המון סרטוני הדרכה שלו ובנוסף המון סרטוני על כלבים בעיות שונות ככה שאני חושב שזה משהו שאפשר ללמוד ממנו המון.

אהיה "יצירתי" לרגע ואציע לך לראות סרטוני הדרכה של "הלוחש לכלבים" סיזאר מילאן.

יש ביוטיוב המון סרטוני הדרכה שלו ובנוסף המון סרטוני על כלבים בעיות שונות ככה שאני חושב שזה משהו שאפשר ללמוד ממנו המון.
סיזאר מילאן הוא סבבה אבל הוא לא באמת מסביר איך לטפל בהתנהגות לקויה מהשורש, אילוף כלבים הוא דבר שלוקח זמן, סבלנות והתמדה, ככל שגיל הכלב עולה (כל עוד הוא כבר לא גור) ככה קשה יותר לעקור הרגלים מהשורש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית