הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני,המלצות.

• פותח/ת השרשור avivos
  • פורסם בתאריך

avivos

משתמש מתחיל
113
11
נק' מוניטין:
13
113
11
אחרי תקופה ארוכה אני נכנס לסייקל עוד חודשיים,אני מתלבט מה כדאי לי באמת לקחת כי שמעתי המון דברים טובים על טרן למרות שאני עברתי רק סייקל אחד
2 האופציות שלי הם ככה,המטרה היא עליה במסה.

אופציה ראשונה:
טסט רפואי 500 בשבוע מחולק ל2 זריקות || 14 שבועות
דקה(ננדרולון) 400 מ"ג בשבוע || שבוע 4 עד 14(10 שבועות)
טורניבול 40 מ"ג ביום || שבוע 1-6
HCG 500 UI בשבוע 2-14

אופציה שניה:
טסט רפואי 500 בשבוע מחולק ל2 זריקות || 14 שבועות
טרן ארוך 400 לשבוע || שבוע 2 עד 14 (8 שבועות)
טורניבול 40 מ"ג ביום || שבוע 1-6
HCG 500 UI בשבוע 2-14

אשמח לקבל חוות דעת,המלצות וכ'ו..

גיל,גובה,משקל? כמה זמן עבר מהסייקל הראשון ומה קיבלת ממנו?

טרן זה חומר שמתאים לסייקל יותר מתקדם מסייקל שני...
הייתי הולך על האופציה הראשונה רק את הדקה תריץ כבר כל ה 14 שבועות, אין סיבה להתחיל אותו משבוע 4 בעיקר בגלל שהאסטר ארוך אז אתה תתחיל להרגיש אותו מאוחר

• פותח/ת השרשור
גיל,גובה,משקל? כמה זמן עבר מהסייקל הראשון ומה קיבלת ממנו?

טרן זה חומר שמתאים לסייקל יותר מתקדם מסייקל שני...
הייתי הולך על האופציה הראשונה רק את הדקה תריץ כבר כל ה 14 שבועות, אין סיבה להתחיל אותו משבוע 4 בעיקר בגלל שהאסטר ארוך אז אתה תתחיל להרגיש אותו מאוחר

גיל- 24
גובה - 172
משקל- תחילת הדרך שקלתי 57 קילו, לפני הסייקל הייתי על 70 קילו, לאחר הסייקל 83 קילו, כיום עומד על 81 קילו.
מאז הסייקל האחרון שלי עבר שנה וחצי+
לא הצלחתי לגדול למרות הספירה של הקלוריות,חלבונים,פחמימות,שומנים,שינוי של תוכניות אימון וכ'ו...
שמעתי המון דברים טובים על טרן שהוא יותר אפקטיבי פי כמה רמות מול דקה,
ובנוסף אני יכול לקבל חיטוב ממנו,הוא לא אסטרוגני יחסית,לעומת הדקה שנותן מראה נפוח עם נוזלים.

גיל- 24
גובה - 172
משקל- תחילת הדרך שקלתי 57 קילו, לפני הסייקל הייתי על 70 קילו, לאחר הסייקל 83 קילו, כיום עומד על 81 קילו.
מאז הסייקל האחרון שלי עבר שנה וחצי+
לא הצלחתי לגדול למרות הספירה של הקלוריות,חלבונים,פחמימות,שומנים,שינוי של תוכניות אימון וכ'ו...
שמעתי המון דברים טובים על טרן שהוא יותר אפקטיבי פי כמה רמות מול דקה,
ובנוסף אני יכול לקבל חיטוב ממנו,הוא לא אסטרוגני יחסית,לעומת הדקה שנותן מראה נפוח עם נוזלים.
רגע לפני השיבה לחומרים, ומבלי להישמע חלילה ביקורתי או מתנשא, האם בדקת את נושא התזונה, האימונים, מנוחה ושינה?
פרט כיצד עברה עלייך השנה וחצי האחרונות בתחומים הנ"ל. אילו תוכניות אימון ביצעת? מה הייתה ההתקדמות?
בעוד פאן - שקלת לגשת לייעוץ מקצועי? תזונאי ספורט או מאמן אישי, בעיקר לווידוא טכניקה, התאמת תוכנית וכיוצ"ב.
כל אחלה חשובים אף שבעתיים לפני כניסה למחזור חומרים נוסף. אם אין ידע תיאורטי ופרקטי, כל סייקל לא ימוצה עד תום.
האם קיימות בדיקות דם מהזמן האחרון? פרט גם כאן את כל מה שיש

• פותח/ת השרשור
רגע לפני השיבה לחומרים, ומבלי להישמע חלילה ביקורתי או מתנשא, האם בדקת את נושא התזונה, האימונים, מנוחה ושינה?
פרט כיצד עברה עלייך השנה וחצי האחרונות בתחומים הנ"ל. אילו תוכניות אימון ביצעת? מה הייתה ההתקדמות?
בעוד פאן - שקלת לגשת לייעוץ מקצועי? תזונאי ספורט או מאמן אישי, בעיקר לווידוא טכניקה, התאמת תוכנית וכיוצ"ב.
כל אחלה חשובים אף שבעתיים לפני כניסה למחזור חומרים נוסף. אם אין ידע תיאורטי ופרקטי, כל סייקל לא ימוצה עד תום.
האם קיימות בדיקות דם מהזמן האחרון? פרט גם כאן את כל מה שיש

בוודאי אני לא ארחיב יותר מידי אבל לקחתי 2 תזונאים מולצים(שניהם בתחום של הכושר ושניהם הובילו אנשים לרמות גבוהות),
שילמתי סכומים גבוהים מאוד, בנוסף,תוכניות אימון שונות(חלק עצימות גבוהה,חלק עצימות נמוכה,הרבה חזרות,מעט חזרות,מחזוריות,עבודה על כוח,פירמידות וכ'ו.. ,שינה 8-10 שעות.
הטכניקה שלי מאוד טובה.
בגלל שיש לי וריקוצלה רמת הטסט לא גבוהה ולכן קשה לי מאוד להתקדם.
החלטתי לא לעשות ניתוח ,אלה הקפאתי 15 מנות של זרע(יש אנשים שהניתוח לא הצליח להם ועד היום סובלים).
בדיקות דם תקינות,עבר הרבה זמן מאז הסייקל וכבר השתקמתי.
אני שמח שאתה עדיין פה ושואל את השאלות שצריך,אבל כבר עברתי את כל זה והגיע הזמן שלי להתקדם 😃
אשמח לקבל ממך חוות דעת לגבי סייקל שני והחומרים שממנו הסייקל יורכב,תודה!

יש לי חבר עם וריקוצלה הוא לקח טסט ספיונאט ו דיבול 60 מ"ג (משוגע) בקיצור הוא אמר שהווריד באשכים בלט בצורה מטורפת הוא הוריד תמינון ל 30 והכל הסתדר לו... עדין נשמע מפחיד

בוודאי אני לא ארחיב יותר מידי אבל לקחתי 2 תזונאים מולצים(שניהם בתחום של הכושר ושניהם הובילו אנשים לרמות גבוהות),
שילמתי סכומים גבוהים מאוד, בנוסף,תוכניות אימון שונות(חלק עצימות גבוהה,חלק עצימות נמוכה,הרבה חזרות,מעט חזרות,מחזוריות,עבודה על כוח,פירמידות וכ'ו.. ,שינה 8-10 שעות.
הטכניקה שלי מאוד טובה.
החלטתי לא לעשות ניתוח ,אלה הקפאתי 15 מנות של זרע(יש אנשים שהניתוח לא הצליח להם ועד היום סובלים).
אני שמח שאתה עדיין פה ושואל את השאלות שצריך,אבל כבר עברתי את כל זה והגיע הזמן שלי להתקדם 😃
אני תמיד אשאל את השאלות שצריך, כי זו הדרך המקצועית להתייחס לכל עניין
סייקל שני במצבך, לאחר הפסקה ארוכה, יוכל להיות אפילו מורכב רק מטסט בלבד. אם תבחר בעוד שמן, אמליץ על NPP (בסלנג "דקה קצר")
למשל הסייקל הבא:
1-12 טסט אננתת 500מג/שבוע (2 זריקות בשבוע)
3-12 ננדורולון פיניל 300 מג/שבוע (3 זריקות בשבוע)
3-14 פרגניל 500iu/שבוע (כדאי לפצל ל-2 זריקות)
15 והלאה PCT

שלב ארימידקס ודוסטינקס

• פותח/ת השרשור
אני תמיד אשאל את השאלות שצריך, כי זו הדרך המקצועית להתייחס לכל עניין
סייקל שני במצבך, לאחר הפסקה ארוכה, יוכל להיות אפילו מורכב רק מטסט בלבד. אם תבחר בעוד שמן, אמליץ על NPP (בסלנג "דקה קצר")
למשל הסייקל הבא:
1-12 טסט אננתת 500מג/שבוע (2 זריקות בשבוע)
3-12 ננדורולון פיניל 300 מג/שבוע (3 זריקות בשבוע)
3-14 פרגניל 500iu/שבוע (כדאי לפצל ל-2 זריקות)
15 והלאה PCT

שלב ארימידקס ודוסטינקס

קראתי עוד קצת בפורום והתופעות לוואי של דקה לא באות בחשבון, כנל גם לגבי טרן,זה סייקל שני ואני מעדיף לשמור את הטרן לסייקלים מתקדמים יותר
נראה לי שאני אלך לפי ההמלצה שלך על סייקל עם טסט ואפשר להוסיף לו עוד סטרואיד בתור ״קיק״
תוכל להגיד לי איזה סטרואיד היית ממליץ ואיזה מינון?(כשהוא לא נגזרת של Dht-יש רגישות לאסטרוגן)

קראתי עוד קצת בפורום והתופעות לוואי של דקה לא באות בחשבון, כנל גם לגבי טרן,זה סייקל שני ואני מעדיף לשמור את הטרן לסייקלים מתקדמים יותר
נראה לי שאני אלך לפי ההמלצה שלך על סייקל עם טסט ואפשר להוסיף לו עוד סטרואיד בתור ״קיק״
תוכל להגיד לי איזה סטרואיד היית ממליץ ואיזה מינון?(כשהוא לא נגזרת של Dht-יש רגישות לאסטרוגן)
אילו "תופעות לוואי" לא באות בחשבון עם דקה? ולמה טרן זה לסייקלים מקדמים? כאילו בעוד 4 או 5 סייקלים הגוף שלך לא יגיב לטרן או שלא תהיינה תופעות לוואי? הכל עניין סובייקטיבי, יש שירגישו יותר יש שפחות. יש שזה יציק להם או יפריע ויש שלא.
שנית, נגזרת DHT לא מעלה אסטרוגן, לכן אם יש לך רגישות לאסטרוגן אתה צריך לקחת במהלך הסייקל ארימידקס. "קיק" יבש שהוא DHT יהיה סופרדרול, 30מג ליום במשך 4 שב'

• פותח/ת השרשור
אילו "תופעות לוואי" לא באות בחשבון עם דקה? ולמה טרן זה לסייקלים מקדמים? כאילו בעוד 4 או 5 סייקלים הגוף שלך לא יגיב לטרן או שלא תהיינה תופעות לוואי? הכל עניין סובייקטיבי, יש שירגישו יותר יש שפחות. יש שזה יציק להם או יפריע ויש שלא.
שנית, נגזרת DHT לא מעלה אסטרוגן, לכן אם יש לך רגישות לאסטרוגן אתה צריך לקחת במהלך הסייקל ארימידקס. "קיק" יבש שהוא DHT יהיה סופרדרול, 30מג ליום במשך 4 שב'

תופעות לוואי שאני מפחד מהם עם דקה זה - דקה דיק למרות שהוא סטרואיד מדהים
אני יעשה בנוסף בדיקות כבד כי הסטרואיד הזה מעמיס עליו
ידוע לך אם קיים בזריקות? קראתי ולא מצאתי תוצאות
דרך אגב הבנתי שאני צריך להצטייד עם "אומפרזול", אתה יודע אם צריך מרשם?

אומרים כדי לא לקבל דקה דיק צריך לשמור על רמה תקינה של פרולקטין ואסטרודיול(לבדוק בבדיקות דם) וכמובן להכניס יותר טסט מאשר הדקה האם זה נכון?או שיש עוד פרמטרים? האם ניתן לשלב עם הטסט+דקה אוראלי?

אומרים כדי לא לקבל דקה דיק צריך לשמור על רמה תקינה של פרולקטין ואסטרודיול(לבדוק בבדיקות דם) וכמובן להכניס יותר טסט מאשר הדקה האם זה נכון?או שיש עוד פרמטרים? האם ניתן לשלב עם הטסט+דקה אוראלי?
קראת למשך ההסברים של מישל לאחרונה בפורום על המיתוסים הללו?

• פותח/ת השרשור
@Navira תפתח נושא חדש ,לא כאן בבקשה.

@Daniel Barack אשמח לקבל ממך תשובה לגבי 2 השאלות ששאלתי,תודה 😃
ידוע לך אם סופרדרול קיים בזריקות? קראתי ולא מצאתי תוצאות

תופעות לוואי שאני מפחד מהם עם דקה זה - דקה דיק למרות שהוא סטרואיד מדהים
אני יעשה בנוסף בדיקות כבד כי הסטרואיד הזה מעמיס עליו
ידוע לך אם קיים בזריקות? קראתי ולא מצאתי תוצאות
אין סופרדרול בזריקות. יש מאסטרון, שהוא סטרואיד דומה במבנה הכימי שלו לסופרדרול, אך שונה מהותית ממנוץ שינוי קטן בקבוצת המתיל בשרשרת והופ, כבר יש לנו ביד חומר אחר. אז סופרדרול זה סופרדרול ומאסטרון וזה מאסטרון
לאומפרזול לא נדרש מרשם

הטכניקה שלי מאוד טובה.

אהלן אביב.
אשמח לשמוע בה"פ או בפורום הזה, כיצד הגעת למצב שבו זיהו את הוריקוצלה. מה הוא התסמין העיקרי?מה הם התסמינים המשניים?
כיצד יצאה בדיקת הציר ההורמנלי? כמה הטסט טוטאל?

• פותח/ת השרשור
אהלן אביב.
אשמח לשמוע בה"פ או בפורום הזה, כיצד הגעת למצב שבו זיהו את הוריקוצלה. מה הוא התסמין העיקרי?מה הם התסמינים המשניים?
כיצד יצאה בדיקת הציר ההורמנלי? כמה הטסט טוטאל?

תסמינים?,אין. חוץ מחוסר איזון של הטסטוסטרון בגוף שרוב הזמן נוטה למטה.
אין כאבים ,זה משתנה בין אדם לאדם
טסט טוטאל- 9.5 כשהמינימום 8.7.
לחצי מהאוכלוסיה קיים וריקוצלה בדרגות שונות ותסמינים שונים פשוט הרופאים עושים מהדבר הזה סיפור וישר שולחים לניתוח
אין סופרדרול בזריקות. יש מאסטרון, שהוא סטרואיד דומה במבנה הכימי שלו לסופרדרול, אך שונה מהותית ממנוץ שינוי קטן בקבוצת המתיל בשרשרת והופ, כבר יש לנו ביד חומר אחר. אז סופרדרול זה סופרדרול ומאסטרון וזה מאסטרון
לאומפרזול לא נדרש מרשם

התפקודי כבד שלי טיפה גבוהים, קיבלתי את התוצאות שלשום
נראה לי שאני אלך על מתיל סטנבולון,תוכל להגיד לי רק על איזה מינון אני אלך? 30/40 מ"ג ביום , לכמה זמן ואיזה חברה איכותית?
בנוסף אני אשלב Udca 1.5 מ"ג, ודרך אגב יש צורך באומפרזול בסייקל כזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית