הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה הכי משתלם לקנות ציוד למכון כושר ביתי?

Eliavitie

משתמש פעיל
576
619
נק' מוניטין:
4,278
576
619
לא צריך יותר מדי
כלוב שאפשר לעשות בו בנץ' סקוואט, מוט איכותי שלא יתעקם אחרי 200 קילו או משהו, רצפת גומי, ספה ופלטות
תודה מראש חבר'ה:jester:

עוקב, מעניין מה ימליצו לגבי חנויות.
וכמו שאמרו תבדוק ביד 2, יש שם לפעמים דברים שעל פניו נראים שווים. אגב, לא יודע אם זה שם עדיין, ראיתי לפני איזה שבועיים ביד 2 מישהו בצפון מוכר ציוד, בין היתר כלוב ב 1000 ש"ח שנראה סבבה לגמרי לפחות בתמונות. בעצמי נדלקתי על זה אבל אין לי מקום לשים אותו בינתיים 😕

עד כמה שבאמת יש כמה מציאות ביד 2 ממליץ לך לקנות מוט אולמפי מקצועי יד ראשונה ובאיכות טובה, אני עשיתי את הטעות וקניתי את שלי מיד שנייה
ומיד אחרי כמה סטים של משקלים כבדים הוא התעקם לי , השרוול השמאלי הפך לרופף וכעת אני צריך לקנות חדש.

ציוד שיש לו בלאי כמו מוט באמת עדיף לקנות חדש וטוב.
כלוב, משקולות, ספה ברור שיד 2

מבחינת פלטות יש המון מציאות ביד 2, וכדאי לחתור לזה כי מחירים של פלטות חדשות זו שחיטה. אבל ממש.

לגבי כלוב אני זוכר שמישהו כאן עבד עם רתך ובנה כלוב איכותי באופן מוזל משמעותית במה שתמצא בחנויות כאלה ואחרות, ממליץ לבדוק את הנושא. מוט אני מאמין שהייתי מביא מחנות כמו סאל ספורט, יש להם חברות מוכרות ואיכותיות וגם אחריות על המוצר.
בשאר פחות יצא לי להתעמק.

סתם מעניין אותי לדעת מה העלויות של כל הדבר הזה ?

לא צריך יותר מדי
כלוב שאפשר לעשות בו בנץ' סקוואט, מוט איכותי שלא יתעקם אחרי 200 קילו או משהו, רצפת גומי, ספה ופלטות
תודה מראש חבר'ה:jester:
אחי, אתה רוצה לפתוח חדר כושר? אני ציוד כושר מכירות סוחר. אני כבר מוכר ציוד כושר במשך 14 שנים ואני יכול לעזור לך להתחיל את העסק שלך.
Ganas Fitness Equipment Factory, gym Equipment,Treadmill,Strength Machine,Gym Equipment- Large Fitness Equipment Manu-Ganas Fitness Equipment
China Commercial Gym Equipment,Elliptical Bike,Gym Multi Station Manufacturer

אני ציוד כושר מכירות סוחר
latest

רוצה לפתוח חדר כושר?
אני מכיר מישהו ציוד כושר מכירות סוחר, כבר מוכר ציוד כושר במשך 14 שנים והוא יכול לעזור לך להתחיל את העסק שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית