הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרולקטין ואסטרדיול

1484igal

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי עשיתי השבוע בדיקות לפרולקטין ואסטרדיול ורמות הנורמה יצאו גבוהות מהרגיל אסטרדיול 438 ופרולקטין 752מישהו יכול לומר איך אני מוריד את הערכים לנורמה רגילה יש לציין שאני שבוע 6 על דקה 400 בשבוע וסוסנון 500 בשבוע ופרוירון כדור ליום תודה

פרולקטין תיקח דוסטינקס או קברגולין
אסטרדיול זה אסטרוגן טמוקסיפן בהחלט יספיק במידה ויש לך רגישות בפטמה או גוש צריך לבדוק אם במידה וטמוקסי לא עוזר תעבור לארימידקס או לטרוזול כל זה לפני שאתה בדקת את מה שציינתי

פרולקטין תיקח דוסטינקס או קברגולין
אסטרדיול זה אסטרוגן טמוקסיפן בהחלט יספיק במידה ויש לך רגישות בפטמה או גוש צריך לבדוק אם במידה וטמוקסי לא עוזר תעבור לארימידקס או לטרוזול כל זה לפני שאתה בדקת את מה שציינתי
מה הקשר בין טמוקסיפן לבין הורדת אסטרוגן? טמוקסיפן מונע מהאסטרוגן להיקשר לקולטנים בחזה ובכך למנוע גינו, הוא לא מוריד אסטרוגן.
דוסטינקס זה קאברגולין זה לא או או.
אם אין לך את הידע לעזור לאנשים אז המעט שאתה יכול לעשות זה לא להטעות אותם או לתת חצאי עובדות.
דוסטינקס יוריד לך פרולוקטין.
ארימידיקס יוריד לך אסטרוגן.
באופן אישי לא הייתי ממליץ לך לגעת בלטרוזול, חומר חזק מאד שבשניה יכול לרסק לך את האסטרוגן ( שהוא לעצמו תורם בין היתר לסייקל ברמה סבירה) ולתת תופעות לוואי רבות.

זה נכון שארימדקס משפיע קצת על igf 1 וקצת על hgh בזמן שארומסין דווקא לא משפיע על זה? האם זה נכון?

אכן ארימידקס מוריד את רמות הIGF-1.
ארומסין מעלה במקצת את הרמות כמו גם לטרוזול.
מממ הבנתי האם מנון נכון (על עפי בדיקות דם כמובן) של ארימדקס לא צריך לפגוע כלל בתוצאות של סייקל (כרגע רק חומר בסיס טסט)והאם לשקול Ai אחר לסייקלים הבאים? או ארימדקס בסדר גמור

מממ הבנתי האם מנון נכון (על עפי בדיקות דם כמובן) של ארימדקס לא צריך לפגוע כלל בתוצאות של סייקל (כרגע רק חומר בסיס טסט)והאם לשקול Ai אחר לסייקלים הבאים? או ארימדקס בסדר גמור
זה יותר עניין של מינון, בכל אחד מהחומרים האלה אתה יכול לרסק את רמות האסטרוגן שלך, בגלל זה חשוב לעשות בדיקות דם תוך כדי סייקל ולראות מה מצבך ומצד שני אתה יכול פשוט להשאיר את זה ככה כל עוד אין לך תופעןת לוואי, אני יכול להגיד לך שבסייקל אחד בעבר שעשיתי יצא לי תוך כדי רמות אסטרוגן גבוהות פי 5 מהנורמה ואם זאת עדיין לא סבלתי משום תופעת לוואי הנראית לעין או מורגשת לגוף.
להגיד לך שאנשים עושים בדיקות דם תוך כדי סייקל בשביל לברר את מצבם הגופני? ממש לא... לפחות 90 אחוז מהם לא.
אני תמיד עושה בדיקות דם לפני תוך כדי ואחרי כי לי חשוב לדעת את מצבי ואת ההשלכות של הסייקל על הגוף שלי.

קודם כל בגלל שזה סייקל ראשון שלי אין לי מושג מה עובר לי בגוף כיביכול אז אני מעדיף כן לעשות בדיקות דם ואפילו שזה רק חומר אחד ובכללי לפי דעתי תמיד חשוב לדעת מה מתחולל אצלנו שם
דבר שני אחרי הזריקה הראשונה התחיל לי תופעה שניקראת ג'ינופוביה עקצוצים בכל הבית חזה והפטמות התעלמתי אחרי יומים עבר אבל אחרי שבועים בפיטמה שמאל התחיל לי עקצוץ וכאב שהתעלמתי ומכל יום רק החריף וכבר לגעת בפיטמה היה מציק (אני מזכיר האסטר אנטט לא יודע למה מהר ככה)
גוש בפיטמה שמאל תמיד היה קטנציק ממש לא נירא לעין אפילו באחוז שומן חד ספרתי.אז פשוט שלבתי אנסטרזול 0.5 יום כן יום לא עד שחלף הכאב ואכן הוא חלף אחרי שלוש ימים (בכל יום הכאב ירד בהדרגה) כבר בערב ביום השלישי הפיטמה לא הייתה רגישה אז פשוט הורדתי תמינון ל 0.25 (אני מקלל בקול שאני חותך את הכדור ל 4 ) ובנתיים הכל טוב בשישי אני יעשה בדיקות דם ומשאם נראה מה נסגר אני מקווה שזה לא יהרוג לי את ה''גיינז'' אני חייב לציין ברגע ששילבתי ארימדקס עלה לי קצת האנרגטיות והליבדו.

סימנתי את התשובה של עידן כתשובה נבחרת. היא עונה על כל השאלות של פותח הפוסט.
תתחיל ממינונים נמוכים ותבצע בדיקות שוב עד שתצליח לייצב בחזרה לנורמה.

נערך לאחרונה:
דרך אגב אין צורך לקלל בזמן שאתה חוצה את הכדור ל4, לך לבית מרקחת עולה 15 שקל חוצה כדורים ושלום על ישראל.
חייב לציין שלא הכרתי דבר כזה אבל קניתי כזה נירא כמו ארון קבורה עם להב באמצע חחח הקיצר הקל על החיים וזה גם חותך פלס 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית