הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקשר בין פרמקולוגיה לאושר

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מה דעתכם בנושא?
האם יש קשר בין צריכת חומרים כימיים לאושר?

הנסיון שלי לא מאוד נרחב אם זה במגוון החומרים ואם זה במשך זמן השימוש אבל לדעתי התשובה היא חד וחלק כן.

כמו מגוון סמים אחרים, סטרואידים אנבולים יכולים ועשויים להגביר תחושות ומצבים קיימים. המיתוס הידוע ״רויד רייג׳״ הוא חצי נכון. חומרים לא יגרמו לך לטעות בסיווג מה חיובי ומה שלילי, אבל יכולים להעצים את ההרגשה הנלווית לאותו אירוע.

דוגמאות שלי- את החברה הנוכחית הכרתי שהייתי על מינון לא רע, לאחר כמה חודשים ירדתי לתקופה מאוד קצרה וחזרתי בהדרגתיות לאותו מינון. היא אמרה שאחרי שחזרתי היה אפשר בוודאות לשים לב לשינוי בהתנהגות - סיפרתי יותר בדיחות קרש (מה שאני עושה תמיד...) הייתי עם יותר בטחון ויותר מוחצן בהתנהגות שלי.

מנגד, היה לי נסיון בשימוש עם חומר שלא מתאים לי ככל הנראה (מסטרון) שלמרות שנחשב עדין בתופעות לוואי, לי הוא עשה ממש לא טוב. הייתי לחוץ כל הזמן, ישנתי זוועה (מה שישפיע לך על האושר ביום שאחרי), הייתי תמיד ״על הקצה״ ולא חברותי במיוחד למי שלא קרוב אלי. דברים שהיו מפריעים לי ברגיל שיגעו אותי ממש באותה תקופה, לא יכולתי להוציא מחשבות רעות מהראש, חשיבה מאוד פסימית באופן כללית. בפועל הייתי בתקופה טובה בחיים אבל בראש זה היה סיפור אחר. כל זה אגב עם מינון מאוד מתון (200 טסט ו300 מסטרון בשיא).

כמובן שחשוב מאוד לציין את ההשפעה של חומרים על תפקוד מיני וליבידו, שזה ללא ספק משפיע על האושר של רוב האנשים.

כרגע לקראת התחרות הוספתי חומר שנחשב בין הכי קיצוניים מבחינת תופעות לוואי (היילו) קראתי המון ביקורות מזוויעות על השינויים בהתנהגות (אגרסיביות, כעס ומצברוח) ודווקא עלי הוא משפיע באופן מעניין, המצברוח תמיד טוב, אני מרגיש נלהב לגבי כל דבר בצורה מוגברת, מחכה ממש להתחרות, אנרגיות מוגברות וכד׳.

לסיכום - מהחוויה האישית שלי, חומרים משפיעים בצורה מאוד ישירה על התפיסה של אדם לגבי המציאות שלו, כמה הוא יעריך אותה וכמה הוא יהנה מהמצב הקיים שלו.

חומרים זה כיף, הבעיה היא שהיום יש לא מעט דילרים שחיים רק בגלל שזה עדיין לא חוקי להרוג אותם, ואז חומרים זה כבר לא כיף.

לסיכום - מהחוויה האישית שלי, חומרים משפיעים בצורה מאוד ישירה על התפיסה של אדם לגבי המציאות שלו, כמה הוא יעריך אותה וכמה הוא יהנה מהמצב הקיים שלו.
סליחה על החטטנות ומצטער אם השאלה לא במקום , ממתי בערך התחלת להשתמש ? ומאיזה סיבה ? (בוא נגיד שאתה לא מתפרנס מזה)

התחלתי לפני כשנתיים, בשביל להצליח בספורט. אני לא עילוי גנטי, הגעתי לתוצאות יפות בתור טבעי (637@80). בזמנו חשבתי שיחסית מיציתי את ההתקדמות אבל בדיעבד הייתי יכול לעשות דברים הרבה יותר טוב בתזונה ואימונים ולמשוך את ההתקדמות עוד קצת.

הרמה כאן מאוד גבוהה וזה לא כל כך מהנה להיות דג רקק כל תחרות. יש כאן גם איגוד עם בדיקות שלדעתי די מחמירות אבל אני לא אוהב את הקונספט של לחשוד כל הזמן אם מי שניצח אותי מוזרק או לא, ולגלות אחרי שנתיים שהפסדתי למישהו שהזריק ונתפס מאוחר.

אני חושב שהסיבה שקיים TRT מסיברה טוב מאוד האם זה משפיע.
מה שכן לא יודע כמה לשנות רמות טבעיות יהיה באמת פרקטי, בנקודה הזאת גישה לחיים וכיוון מחשבה שונה כנראה יעזרו יותר

התחלתי לפני כשנתיים, בשביל להצליח בספורט. אני לא עילוי גנטי, הגעתי לתוצאות יפות בתור טבעי (637@80). בזמנו חשבתי שיחסית מיציתי את ההתקדמות אבל בדיעבד הייתי יכול לעשות דברים הרבה יותר טוב בתזונה ואימונים ולמשוך את ההתקדמות עוד קצת.

הרמה כאן מאוד גבוהה וזה לא כל כך מהנה להיות דג רקק כל תחרות. יש כאן גם איגוד עם בדיקות שלדעתי די מחמירות אבל אני לא אוהב את הקונספט של לחשוד כל הזמן אם מי שניצח אותי מוזרק או לא, ולגלות אחרי שנתיים שהפסדתי למישהו שהזריק ונתפס מאוחר.
מזא הרמה פה מאוד גבוה? באוסטרליה יש יותר אחוז מתאמנים מכלל האוכלוסיה?
ולא הבנתי אם אתה מזריק ועוקף את הבדיקות האלה כל מי שיותר טוב ממך לא עושה את זה גם מין הסתם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית