הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Danabol ds

• פותח/ת השרשור Royee
  • פורסם בתאריך

Royee

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
שלום קניתי dianabol DS מבית מרקחת בקוסמוי. לקחתי כבר 2 כדורים ולא היו תופעות לוואי או משהו.
והפסקתי ועכשיו אני רוצה להתחיל סייקל השאלה שלי האם זה בטוח לשימוש או שזה יכול להיות חומר מזוייף ורעיל? נגיד יכול להיות שכדור אחד יהיה סבבה וחלק יהיו מזוייפים באותה חפיסה? אני יודע שצריך לקחת את זה עם testosterone enenthate יש לי אותו וגם אותו מבית מרקחת בקראבי בתאילנד בו לא השתמשתי בכלל סייקל שני שלי האם מישהו שמע על חברת black dragon האם מישהו השתמש באחד המוצרים שלהם ? תודה מראש על כל תשובה 😃 IMG_9345.JPG ואני יודע שאחרי שאני מסיים אני צריך לקחת clomid וnolvadex יש לי את שניהם ואני צריך להתחיל שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של אותו סייקל. כל מה שאני רוצה לדעת זה שאני לוקח את החומרים האמיתיים ולא ערבובים של עוד כל מיני דברים לגבי הdbol והtestosterone IMG_9343.JPG
למה אף אחד לא מגיב? טוב אני מניח שהשאלה שלי קשה מידיי כדי שיענו עליה לא משנה

הכדורים עובדים מצוין.
לגבי שמנים של בלאק דרגון אין לי מושג, חבר השתמש בדיבול שלהם ועבד.. יש שם מלא בתי מרקחת שהדברים שלהם פועלים מצוין. קנה טסט קצר תדע בכמה ימים.. מקורי זה לא אבל זיופים שעובדים
שלום קניתי dianabol DS מבית מרקחת בקוסמוי. לקחתי כבר 2 כדורים ולא היו תופעות לוואי או משהו.
והפסקתי ועכשיו אני רוצה להתחיל סייקל השאלה שלי האם זה בטוח לשימוש או שזה יכול להיות חומר מזוייף ורעיל? נגיד יכול להיות שכדור אחד יהיה סבבה וחלק יהיו מזוייפים באותה חפיסה? אני יודע שצריך לקחת את זה עם testosterone enenthate יש לי אותו וגם אותו מבית מרקחת בקראבי בתאילנד בו לא השתמשתי בכלל סייקל שני שלי האם מישהו שמע על חברת black dragon האם מישהו השתמש באחד המוצרים שלהם ? תודה מראש על כל תשובה 😃 צפה בקובץ המצורף 42890 ואני יודע שאחרי שאני מסיים אני צריך לקחת clomid וnolvadex יש לי את שניהם ואני צריך להתחיל שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של אותו סייקל. כל מה שאני רוצה לדעת זה שאני לוקח את החומרים האמיתיים ולא ערבובים של עוד כל מיני דברים לגבי הdbol והtestosterone צפה בקובץ המצורף 42892
למה אף אחד לא מגיב? טוב אני מניח שהשאלה שלי קשה מידיי כדי שיענו עליה לא משנה

קבצים מצורפים

• IMG-20180215-WA0011.jpg
    IMG-20180215-WA0011.jpg
    KB 69.4 · צפיות: 175
  • IMG-20180215-WA0006.jpg
    IMG-20180215-WA0006.jpg
    KB 100.6 · צפיות: 146
מה רצית, שיצמח לך זנב?
לא חשבתי אולי זה יכול להיות רעל ואז אחרי שאני אקח אני אמות או משהו אבל זה לא קרה לקחתי סיכון מטורף אני מצטער תכלס שקניתי דברים בתאילנד כי אני מכיר מקור ממש טוב שכבר לקחתי ממנו דברים ויש עליו עשרות של חוות דעת חיוביות אתר מעולה סתם זה גירה אותי לקנות כי זה היה זול הכל מקרה אני מתכוון לשלוח את הטסטוסטרון של הבלאקדרגון למעבדה שיבדקו אם באמת יש שם את הדבר האמיתי כי בזה אני מעדיף לא לקחת סיכון אין עליו בכלל חוות דעת באינטרנט שאלתי אנשים באזור אמרו זה אחלה חברה לפחות 4בתאילנד אבל עדיין לא מספק אותי אני רוצה חוות דעת גם מהאינטרנט ואין בכלל

תרגיע, לא ירעילו אותך, אלא אם כן זה אנטישמים והגעת לשם עם מגן דוד תוך כדי זמזום התקווה.
תרכוש ערכה לבדיקה ותבדוק ככה תהיה רגוע.
נכון שבתאילנד הכל זול, אבל חייב לציין שגם בארצינו המדהימה דיבול זה לא חומר יקר, היתי מבין אם היית מתארגן על אנאבר של בודי ריסארץ (האמת כבר לא קיים והכל זיופים).
מה שאני בא לומר, לנו הישראלים אין ממש באמת יתרון לקנות בתאילנד.

• פותח/ת השרשור
אני מכיר אתר מדהים ש100% מוכר את הדברים האמיתיים בוודאות אני את הדיבול שלי קניתי ב150שקל 500כדורים זה למה זה היה נראה מוזר.
טוב תודה על הכל... הפורום הזה גאוני עוזר לי מאוד בלמצוא אינפורמציה על דברים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית