הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אקנה לאחר סייקל

dragon121

משתמש מתחיל
66
5
נק' מוניטין:
5
66
5
אחרי זריקה אחרונה החלו להופיע טיפה פצעים ובמהלך הpct זה החריף
האם כדאי לקחת ריקוטאן למרות שהאקנה נגרם מחוסר איזון הורמונלי?
האם להשאיר ככה ולתת לזה לעבור לבד?
תודה לעונים

אין מצב שאף פעם לא היה לך אקנה
אני בטוח שבגיל הבגרות היה לך אקנה.
בשבוע אחד יצאו לך כל כך הרבה פצעונים זה קצת מוזר.
מה זה היה טסט אנטט? של איזה חברה?

כפי שזה נראה לפי התמונות אתה נתון לרגישות לאקנה, וכמו שנאמר מעליי גם אני חושב שאין מצב שלא סבלת מאקנה בעבר, המקרה שאתה מציג והתמונות שאתה מראה מראים על מקרה רחוק מהמציאות.
אני לא רופא ולא מתיימר להיות, מדבר איתך פה בן אדם (אנוכי) שסבל מאקנה כבר מגיל 15 ועד לגיל 28.
תנסה בהתחלה משחות ותרחיצים כגון רטוויט, דלאגיס, נאו מדרול, בנזיל פרוקסייד ויש עוד מלא.
מנסיון אישי שלי והבנה של הדברים תמיד תמצא תרופה אחת שתהיה יותר טובה עליך מאשר על אחרים ככה ששווה לתת ניסיון וכמובן סבלנות.
גם אני לקחתי ראוקטן בשלב מסוים בחיים שלי לא בגלל שהיה לי אקנה חריפה, יותר בגלל שלא רציתי אקנה בכלל, יותר בקטע האסטתי.
חצי שנה לקחתי ראוקטן ופרשתי, התחלת כאבי ברכיים והיובש האינסופי בפה הכריעו אותי אפילו על חשבון זה ש90 אחוז מהאקנה עבר לי.
אל תשכח שלרוב לבן אדם שמתחיל לקחת ראוקטן מתחיל תהליך שנקרא "פריצה ראשונית" initial breakout, בפשטות זה אומר שמצב האקנה שלך יחריף הרבה יותר בהתחלה ואז יתחיל הטיפול האמיתי אז לא להיבהל זה תופעה ידועה.

• פותח/ת השרשור
אמרתי לא היה לי כלום!!! וגם במשפחה זה בכלל לא גנטי
לפני הסייקל לא היה לי כלום.כל הסייקל שיניתי מינונים ומשבוע שמיני כשהעלתי ל750 זה התחיל להתפרץ.אולי זה לא הטסט אלא הפרגניל או משהו כזה.
אז עכשיו זה התחיל להתייבש לי
יש עדיין מלא אבל הם נהיים משום מה הרבה יותר בהירים .יבשים.ומתחילים לי קילופי עור על הפצעים...זה אומר שזה מתרפא?

בואו נקרא לילד בשמו
אין אף תרופה אפקטיבית ויעילה לאקנה כמו רואקוטן, אני דווקא כן ממליץ לך לקחת אותה אבל ובהדרגה לקרוא טוב את ההוראות ותופעות הלוואי ולשים דגש על מעקב רפואי.
כל שאר התרופות הם טוטו לוטו ובזבוז זמן וכסף.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק.מחוץ תרופה אחת שקוראים לה בנזמיצין.קשה למצוא אותה כי הפסיקו את הייצור זמנית
הי פשוט עשתה לי פלאים.מריחה פעמיים ביום תוך שבוע הורידה בחצי את הגודל של הפצעים והרבה מהאדמומיות
אגיד ככה.לאקנה בינונית-סבון דרמקס ובנזמיצין
לאקנה קשה סבון דרמקס וריקוטאן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית