הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה מישהו שמשלב אומניות לחימה עם החדר כושר?

ShoulderGuy

מושעה
26
12
נק' מוניטין:
18
26
12
אם כן איזו, ואיך זה מסתדר לו עם האימונים - ולענות בכנות האם יש ''רמה'' מבחינת הגוף או סתם מתאמנים בחדר כושר לבריאות.
רוצה לדעת עד כמה ריאליסטי זה לשלב בין השניים, רוצה להתאמן 3 פעמים בשבוע נניח ABA ואז BAB וכן הלאה, יש אופציה יותר טובה לדעתכם?
אני בספק לגמרי לגבי FBW כי זה 3 פעמים בשבוע לעבוד על אותו שריר, נשמע פחות אפקטיבי אולי אני טועה.

איך אתם מתנהלים עם זה?

אם כן איזו, ואיך זה מסתדר לו עם האימונים - ולענות בכנות האם יש ''רמה'' מבחינת הגוף או סתם מתאמנים בחדר כושר לבריאות.
רוצה לדעת עד כמה ריאליסטי זה לשלב בין השניים, רוצה להתאמן 3 פעמים בשבוע נניח ABA ואז BAB וכן הלאה, יש אופציה יותר טובה לדעתכם?
אני בספק לגמרי לגבי FBW כי זה 3 פעמים בשבוע לעבוד על אותו שריר, נשמע פחות אפקטיבי אולי אני טועה.

איך אתם מתנהלים עם זה?
ספורטאים לא מתאמנים בתוכניות מהסוג הזה. Fbw זה סבבה. חשוב לזכור לעשות תרגילים שיעזרו לך בענף שלך, לדוגמא אני רץ 100 מ׳, אז אין סיבה שאני יעשה הרבה תרגילים מבודדים, אני צריך להתרכז בעיקר בתרגילים מורכבים, וכאלה שמערבים כוח מתפרץ כמו סקוואט, פרונט סקוואט, קלין, היי פולס, דדליפט...
באומניות לחימה אני לא כל כך מבין, אבל לדעתי צריך המון עבודה על שרירי ליבה בשביל נעילות, ריתוקים..
אל תשכח שהמטרה שלך היא לא פיתוח גוף, אלה להשתפר באומנויות לחימה

מקווה שזה עוזר לך במעט.
יש בפורום כמה חבר'ה שהיו מתאמנים ב-MMA, אם זכור לי נכון, חלקם גם התחרו.
תריץ חיפוש על לוגים ועל תכניות אימון.
היה משתמש שהיה מתאמן בפורמט של 4 אימוני כח בשבוע, כל אימון מבוצע בבוקר, וכולל תרגיל מורכב,ומעט נפח, ובערב היה מתאמן ב-MMA.
משהו עם דימיון ל-5/3/1. הוספתי את זה כדי שיהיה לך מושג כללי מאוד.
תריץ חיפוש לראות מה וותיקי הפורום היו עושים.

משתלב טוב מאוד, השיטה שלי היא לעשות את התרגילים הגדולים ולוודא שהטכניקה שלך מושלמת. להתמתח ולעבוד על גמישות בכל רגע נתון וזה יעבוד.
באיזשהו שלב בשביל להתקדם אתה תהיה חייב לותר באופן משמעותי על אחד מהשניים.

משתלב טוב מאוד, השיטה שלי היא לעשות את התרגילים הגדולים ולוודא שהטכניקה שלך מושלמת. להתמתח ולעבוד על גמישות בכל רגע נתון וזה יעבוד.
באיזשהו שלב בשביל להתקדם אתה תהיה חייב לותר באופן משמעותי על אחד מהשניים.

מסכים בהחלט. בעבר התאמנתי באגרוף תאילנדי והעבודה על טווחי תנועה כל כך חשובה כי אתה חייב "להיות חזק" לכל אורך התנועה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית