הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם במהלך סייקל

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
כבר מספר חודשיים שאני סובל מבעיות בעיכול, זה התחיל לפני ככמה חודשים שחזרתי מהחדר כושר אכלתי חזה עוף כנראה שלא בושל מספיק ואחרי כמה שעות צמרמורת וחום. ומאז נמשך כבר מס חודשים. הבעיות הן נניח ואני אשתה קלן יקח לו כ-3 שעות בערך להגיב מה שהיה קורה ברבע מהזמן. מזון נשאר תקוע בקיבה ולוקח שעות להתעקל, יציאות בשירותים בקושי מתפנה..נפיחות קבועה כמו תפוח בבטן.

את הבדיקות בצעתי כ3 שבועות מזריקה אחרונה. תפקודי כבד קצת גבוהיים אשלגן גבוהה, לאחר בדיקה חוזרת לאשלגן ירד לנורמה לאחר שבוע

עברתי 2 בדיקות גסטרו ה-כשלה הייתי בצום 14 שעות קיבה היית מלאה, ה-2 נמצאו בה כך ראו תמונה אחרונה.

ספיגת המזן נמוכה מאוד , משתמש בפרביוטיקה, שמן אורגנו פראי, פחם.. מנקה כבד same ורווכול אומגה 3.

נשלחתי לבדיקת אולטרהסאונד על קולית eus כבר מיואש.. אני מכיר את הגוף שלי כ"כ טוב הרופאים האלה חירפנו אותי כבר. אשמח לחוות דעת ממי שמבין. כרגע חזרתי לסייקל היו לי כאבי שרירים ברמה מטורפת גם שהייתי חודש ללא חומרים התופעות לא חלפו.

אני לא סובל מצרבות**
חשד להליקבקטור הרופא טוענת שלא.
קנדידה אין לי מושג.
משער ששאולי משהו שקשור לכבד כי אפילו כדורי שינה שבדרך כלל פועלים לאחר חצי שעה לוקח להם שעות.

קבצים מצורפים

• PicsArt_03-15-02.54.10.jpg
    PicsArt_03-15-02.54.10.jpg
    KB 27 · צפיות: 163
  • PicsArt_03-15-02.52.54.jpg
    PicsArt_03-15-02.52.54.jpg
    KB 99 · צפיות: 154
  • PicsArt_03-15-02.55.06.jpg
    PicsArt_03-15-02.55.06.jpg
    KB 37.1 · צפיות: 148
  • 20180315_030504.jpg
    20180315_030504.jpg
    KB 38.9 · צפיות: 148
נערך לאחרונה:
לא יודע עד כמה באמת אתה יכול לקבל עזרה פה, אתה צריך אבחון הרבה יותר מעמיק.
רד מהכל כרגע, אם אתה טוען שיש לך בעיות במערכת העיכול אז תתרכז בלפתור את זה קודם.
בסופו של דבר אם המערכת העיכול לא מתפקדת כמו שצריך לא יודע כמה באמת תוכל להפיק מהסייקל. עזוב שיש פה בעיה הרבה יותר מורכבת שצריך למצוא כי זה יכול להשפיע על עוד פרמטרים אחרים.
העצה שאני יכול לתת זה תרד מהכל, תמשיך להתעקש עם רופאים עד שתמצא מה הבעיה.

• פותח/ת השרשור
לא יודע עד כמה באמת אתה יכול לקבל עזרה פה, אתה צריך אבחון הרבה יותר מעמיק.
רד מהכל כרגע, אם אתה טוען שיש לך בעיות במערכת העיכול אז תתרכז בלפתור את זה קודם.
בסופו של דבר אם המערכת העיכול לא מתפקדת כמו שצריך לא יודע כמה באמת תוכל להפיק מהסייקל. עזוב שיש פה בעיה הרבה יותר מורכבת שצריך למצוא כי זה יכול להשפיע על עוד פרמטרים אחרים.
העצה שאני יכול לתת זה תרד מהכל, תמשיך להתעקש עם רופאים עד שתמצא מה הבעיה.
תודה .. בגדול לדעתי זו תוצאה של חיידק אבל הרופאים שונאים אנשים מהתחום שלנו ישר שולליים את דעתנו. מצאתי פיתרון לזה ככל הנראה תצחקו רפואה טבעית. אני אעדכן בהמשך תודה כל התתייחסות גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית