הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיטת שיזוף

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
רציתי לדעת מהחבר'ה שיש להם ניסיון עם מיטת שיזוף איך התהליך הזה מתבצע? מהן התוצאות שמתקבלות? ועוד פרטים.

תודה.

תוצאות סבבה, הייתי לבן מאוד אחרי 10 פעמים בערך הצבע שונה לגמרי (נראה לי לתמיד כי לא הייתי שנה והצבע עדיין נשאר, כמובן לא כמו אחרי שיזוף אבל עדיין).
אני אישית עשיתי ברמת אביב, כי יש להם מכונה מיוחד ללבקנים כמוני (רוסי שלא ראה שמש מחייו, כן בנצרום ויטמין D) אז יש להם משהו ללא קרינת UVB (נראה לי), התוצאות מגיעות יותר לאט אבל נשמרות למשך יותר זמן, עלה 80 ש"ח לשיזוף למנוי של 10 שיזופים.
יש עוד אופציה שעברתי אליה לאחר מכן עקב התקציב היא המכונה הרגילה, שרפה לי את החיים בפעם הראשונה, הייתי שרוף במשך חודש וחצי עם שלפוחיות ומה לא אבל בפעמים שלאחר מכן היה בסדר לגמרי, כנראה שהעור שלי לא ראה בחיים קרני UVB ולכן היה העניין. אפשר לבחור את הזמן בד"כ בין 10 ל 18 דקות לא העזתי בחיים לא לקחת את הרף העליון, הייתי לוקח בין 10 ל 14. המחיר היה 560 ש"ח, 56 ש"ח לשיזוף, תקח בחשבון שיחיד במכונה הראשונה עלה 100 ש"ח ובשנייה 80 ש"ח, יש שם גם מכונות בעמידה אבל הן חזקות ככה שלא רציתי.

• פותח/ת השרשור
אם היה עכשיו מזג אוויר שמאפשר ים אז לא הייתי שואל על זה....
בכל מקרה תודה שעניתם, היום אני אלך לברר כמה עולה אצלנו בחדר כושר ראיתי שיש שם 2-3 מיטות שיזוף.

אמרו לי שכשיש שיזוף זה ניראה כאילו אתה יותר בעל מסה ... אם אני לא טועה גם היה מאמר על זה פה..
זה נכון? ואם כן מישהו יכול להביא לי לינק למאמר [חיפשתי בקילוגרם ולא מצאתי]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית