הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ

• פותח/ת השרשור Kro
  • פורסם בתאריך

Kro

משתמש מתחיל
77
4
נק' מוניטין:
4
77
4
מה אתם אומרים על סייקל
טסט ארוך 500 שבועי
טרן קצר 300 שבועי
ארימידיקס כדור בשבוע (שני חצאים)
דוסיטינקס חצי כדור בשבוע
פרגניל 1250 בשבוע
וינסטרול 6 שבועות אחרונים.
כול הסייקל 16 שבועות
סייקל מספר 4 ב3 שנים האחרונות
גובה 1.88 , 95-6 קג אחוז שומן 15 פלוס מינוס

לא רשמת מינונים של ווינסטרול.
ארימדקס סביר להניח שכן תצטרך, השתדל לבצע בדיקות דם במהלך הסייקל על מנת לקבוע מינון.
כנ״ל לגבי הדוסטינקס, המינון של הטרן הוא מינון נכון במידה ומדובר במקור אמין, לא בטוח שתצטרך דוסטינקס ולכן כדאי שתבדוק במהלך הסייקל.
16 שבועות זה לא קצת, במיוחד לטרן תבדוק לחץ דם באופן קבוע במהלך הסייקל.
קח בחשבון שהתאוששות מטרן אף פעם לא פשוטה ולא מהירה, כל הנגזרות פרוג׳סטורוניות הן משתקות את הציר בכמה כיווניים זו הסיבה שקוראים להם משתקים כפולים.
לפני שאתה נכנס לסייקל, תבצע בדיקות דם מקיפות, תבצע בדיקות זרע כדי שהיה לך אינדיקציה כמה לדחוף את הגוף ב pct.
במקרים של טרן לכל כך הרבה זמן אני לפעמים מציע להיכנס ל 4 שבועות trt רק בשביל לייצב בחזרה את הפרולקטין ופרוג׳סטרון ולקראת הסוף כן לבצע בלאסט של פרגניל אבל זה כבר סתם מסבך את הסיפור ודורש הסברים הרבה יותר מעמיקים ונרחבים ואם אין לך את הנסיון והידע תשאיר את זה כמו שזה.

• פותח/ת השרשור
לא ציינתי אבל אני בן 35 ומטופל בג'ל טסט (trt) ככה שאני חושב בסוף הסייקל לעלות את הפרגניל ל2500 בשבוע ל4 שבועות (ללא כול שימוש בטסט חיצוני גם לא ג'ל וללא pct) ואז לחזור לטסט ג'ל ולשמור כמה שאפשר על התוצאות.
לגביי הויני זו פעם ראשונה ואשמח לקבל מינונים.
ואשמח אם תוכל לעשות לי סדר בהכול מינונים וכו וכו כדי להוציא את המקסימום מהסייקל ולשמור עליו ככול האפשר לאורך זמן.
תודה

נערך לאחרונה:
המינונים תלוים מאוד בחברה, היום לצערי יש הרבה זבל מהול. חברה מסיומת יספיק לך מינון של 50 מ״ג בשביל כבר לקבל תוצאות ומחברה אחרת תצטרך לעלות עד ל 100+ מ״ג. אני אישית לא מחבב כל כך את החומר, אבל זה כי אני מאוד אוהב להתאמן בנפח וכן אוהב לשתולל קצת עם משקלי עבודה לפעמים, עם וויני זה לא ממש אפשרי.
לדעתי אם אין מטרות תחרותיות עדיף לך לשקול על טורינבול, גם חומר יבש ונגזרת dht שהיה פחות רעיל לכבד ובריא יותר למפרקים.

• פותח/ת השרשור
המקור אמין מאוד ומוכר מאוד בתחום ומשתמש בעצמו בחומרים שמוכר לי. מה לגביי סיום הסייקל? האם אני צריך pct או שפשוט להפציץ פרגניל ולנוח מחומרים ואז לחזור לג'ל

אם אתה חוזר ל- trt אז תחזור לפרוטוקל הקבוע שלך עם הרופא המטפל.
טמוקסיפן שהיה בהישג יד, בלאסט של פרגניל ארומטי לא פחות מטסטסטרון עצמו, כלומיד תתייעץ עם הרופא ובהתאם לפרוטוקול, אני לא יודע מה מצב הפוריות שלך ואיף הקפדץ לשמר על זה עד היום ולכן המצב שלך שונה מהרגיל ומצריך התיחסות שונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית