הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר בצפון תל אביב

Lior Baron

משתמש מתחיל
216
423
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,660
216
423
היי.
אני מתאמנת בתל אביב, בחדר כושר של האוניברסיטה מהסיבה היחידה שזה קרוב למעונות הסטודנטים.
בכל השנה שאני מתאמנת שם שמתי לב להתנשאות מוגזמת והתנהגות ילדותית מצד מאמנים ומתאמנים שם והאמת שנשבר לי.
נגמר לי שם המנוי בעוד שבוע ואני מחפשת מקום באזור צפון תל אביב להתאמן בו, שמעבר לציוד יהיה בו גם אווירה טובה.
לצערי מרכז תל אביב לא רלוונטי.

היי.
אני מתאמנת בתל אביב, בחדר כושר של האוניברסיטה מהסיבה היחידה שזה קרוב למעונות הסטודנטים.
בכל השנה שאני מתאמנת שם שמתי לב להתנשאות מוגזמת והתנהגות ילדותית מצד מאמנים ומתאמנים שם והאמת שנשבר לי.
נגמר לי שם המנוי בעוד שבוע ואני מחפשת מקום באזור צפון תל אביב להתאמן בו, שמעבר לציוד יהיה בו גם אווירה טובה.
לצערי מרכז תל אביב לא רלוונטי.
אפשר לקבל קצת פירוט? כי בכל מקום יש גם וגם... גם בפרטי זה אחלה אם יותר נוח לך.

• פותח/ת השרשור
אפשר לקבל קצת פירוט? כי בכל מקום יש גם וגם... גם בפרטי זה אחלה אם יותר נוח לך.

אין ספק שבכל מקום יש גם וגם אני מסכימה.
עם זאת, אף פעם לא הרגשתי במקום שהתאמנתי כאילו אני נכנסת לבית של אחרים ודורכת על הריצפה שלהם הפרטית ונוגעתע להם בחפצים שלהם,
ההפך הוא הנכון.
בכל מקום שהתאמנתי ב14 שנים שלי בחדר כושר גרמו לי להרגיש בבית שלי.
לפרט יותר זה לא לפה

אין ספק שבכל מקום יש גם וגם אני מסכימה.
עם זאת, אף פעם לא הרגשתי במקום שהתאמנתי כאילו אני נכנסת לבית של אחרים ודורכת על הריצפה שלהם הפרטית ונוגעתע להם בחפצים שלהם,
ההפך הוא הנכון.
בכל מקום שהתאמנתי ב14 שנים שלי בחדר כושר גרמו לי להרגיש בבית שלי.
לפרט יותר זה לא לפה
יש לי ניחוש מושכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית