חדר כושר ביתי במרפסת

• פותח/ת השרשור shroom
  • פורסם בתאריך

shroom

משתמש מתחיל
298
5
נק' מוניטין:
5
298
5
אשמח לעצה, כרגע בונה בית פרטי והחלום שלי זה "חדר כושר" בבית. "חדר כושר" כי בגדול אני רוצה כלוב סקוואט, אולי קצת מתוחכם עם אפשרות לפולי, ספסל מוט ופלטות .
אממה, המקום היחיד שיש לי זו מרפסת בקומה השניה.
אז, נניח והמרפסת יכולה להתמודד הנדסית עם המשקל הכולל, ונניח ואני בונה פרגולה שתתן לי צל ברוב היום (להוציא שמש אלכסונית וכו'), איך אני מתמודד עם:

1. שיפוע ריצפה - זו מגבלה קשיחה. הריצפה משופעת כי אלה דרישות המהנדס לניקוז מי גשמים וכו'. פה חשבתי על איזור מוגדר שבו אבנה ריצפה מיועדת לא משופעת שתתאים להרמות. יש לכם עוד רעיונות? או כיוונים? מישהו עשה משהו כזה?
2. טיפול מתמיד- לחות חלודה וכו', זה מעשי?

תודה לכולם

1. אתה יכול לבנות במה שעליה תעשה הכל (בכל מקרה רצוי כדי לשמור על הרצפה). הרצפה בנויה מפלטות עץ. הפלטות עצמן ישרות, ומה שצריך זה לפלס אותן. בשביל זה יש לך הרבה אופציות, הייתי מציע ללכת לנגר/חנות חומרי בניין להתייעץ על אופציות אבל אתה יכול לראות דוגמא פה:

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/watch?v=pUBWdibCsNE
אגב, הרצפה במרפסת בד״כ עמידה יותר מהרצפה בתוך הדירה. הסטנדרט (מה שיש אצלי בבניין למשל) זה שבתוך הדירה הרצפה מדורגת ל150 ק״ג למ״ר ובמרפסת זה 350, למרות שבבית פרטי אני לא בטוח אם זה אותם המפרטים, כדאי לוודא, במיוחד אם זה מרפסת צפה ולא יושבת על עמוד כלשהו
2. לגמרי אפשרי, תקנה מוט טוב מstainless steel ולא תצטרך לדאוג לו. כלוב עם ציפוי סנדרטי יחזיק מעמד בסדר גמור עם דרישות תחזוקה מאד מינימליות.

אגב, אם אתה מחפש לקנות כלוב עם פולי אני מוכר את האחד שלי של איירון שיש לו 2 סטאקים של 90 קילו (וניתן היום להרחיב אצלם ל112), ועם הרבה attachments שלהם לכלוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית