עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר להשוות אותה בערך לזריקה רגילה של טסט?לא כואבת קצת שורפת
פרגניל זה זריקה על בסיס מים. זריקה של טסט זה על בסיס שמן זה לא אותו דבר. בטסט יש כל מיני חברות. למי שיש חומר סבבה הוא לא כואב. יש חומרים שעושים במטבחים בצורה פירטית בסירים של אורז ומי שלא יודע לבשל החומר יכול גם לשתק לך את הרגל לשבוע 😃) 😉אפשר להשוות אותה בערך לזריקה רגילה של טסט?
נשמע לא טוב לשתק מפחיד לקנות בארץפרגניל זה זריקה על בסיס מים. זריקה של טסט זה על בסיס שמן זה לא אותו דבר. בטסט יש כל מיני חברות. למי שיש חומר סבבה הוא לא כואב. יש חומרים שעושים במטבחים בצורה פירטית בסירים של אורז ומי שלא יודע לבשל החומר יכול גם לשתק לך את הרגל לשבוע 😃) 😉
תיכול לקנות בארץ. אבל תקנה חברה שמיוצרת בחו'ל וגם בחו'ל שיהיה לה מוניטין טוב.נשמע לא טוב לשתק מפחיד לקנות בארץ
בעקרון אני יודע שגם בחו"ל לא חסר חרא שמסתובב ולא תמיד מגיע מה שאתה רוצה בעקרון מה שיש לי יש על זה קוד בדקתי באתר וכן זה מראה שזה יוצר על ידי אותו ברנד מאידך מי אמר שאין גם בזה איזשהו קומבינה הרי קל לפתוח אמפולה ולסגור אותה הרמטית חזרה סתם עלה לי בראש אבל על פי בדיקות דם והרגשה והאימונים אני מבסוט... מחשבה של דלקות או שיתוק או אינפקציה גורם לי לפני כל זריקה לדפיקות בלבתיכול לקנות בארץ. אבל תקנה חברה שמיוצרת בחו'ל וגם בחו'ל שיהיה לה מוניטין טוב.
רק למי שלא יודע להזריק וצריך להיות סתום רציני בשביל זההזריקה של הפרגניל כואבת?
זה לא משנה איפה אתה מזריק. תת עורי או לשרירהרבה אנשים מעדיפים להזריק פרגניל בישבן אומרים שזה טוב יותר מבבטן האם זה נכון?
ואם כן למה?