הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרגניל

• פותח/ת השרשור Yairra
  • פורסם בתאריך
אפשר להשוות אותה בערך לזריקה רגילה של טסט?
פרגניל זה זריקה על בסיס מים. זריקה של טסט זה על בסיס שמן זה לא אותו דבר. בטסט יש כל מיני חברות. למי שיש חומר סבבה הוא לא כואב. יש חומרים שעושים במטבחים בצורה פירטית בסירים של אורז ומי שלא יודע לבשל החומר יכול גם לשתק לך את הרגל לשבוע 😃) 😉

פרגניל זה זריקה על בסיס מים. זריקה של טסט זה על בסיס שמן זה לא אותו דבר. בטסט יש כל מיני חברות. למי שיש חומר סבבה הוא לא כואב. יש חומרים שעושים במטבחים בצורה פירטית בסירים של אורז ומי שלא יודע לבשל החומר יכול גם לשתק לך את הרגל לשבוע 😃) 😉
נשמע לא טוב לשתק מפחיד לקנות בארץ

תיכול לקנות בארץ. אבל תקנה חברה שמיוצרת בחו'ל וגם בחו'ל שיהיה לה מוניטין טוב.
בעקרון אני יודע שגם בחו"ל לא חסר חרא שמסתובב ולא תמיד מגיע מה שאתה רוצה בעקרון מה שיש לי יש על זה קוד בדקתי באתר וכן זה מראה שזה יוצר על ידי אותו ברנד מאידך מי אמר שאין גם בזה איזשהו קומבינה הרי קל לפתוח אמפולה ולסגור אותה הרמטית חזרה סתם עלה לי בראש אבל על פי בדיקות דם והרגשה והאימונים אני מבסוט... מחשבה של דלקות או שיתוק או אינפקציה גורם לי לפני כל זריקה לדפיקות בלב

האם זריקת פרגניל כואבת?
היה קשה לנסח כותרת אינפורמטיבית כדי שהיה נוח לכולם בחיפוש?

כאב זה דבר יחסי, נהנה כל רגע ובכל פעם שיש זריקה. אני לא דוגמא ולכן אאלץ בכל זאת לתת תגובה רצינית, בגדול לא, זה לא אמור לכאוב, אל תהיה עדין ותכניס לאט, צבוט את השומן ובמכה אחת ישרה ואחידה תכניס את המחט פנימה.
יתכן שתרגיש צריבה קלה, זה קורה עם מים סטריליים בדרך כלל.
בהתחלה זה קצת כואב אולי, אחרי זה אתה עלול להינות, תשאל את כל הנשים ;)

אף פעם לא חשבתי שאני יהנה מהרגע של
הזריקה:crazy: רק מחשבות של אינפקציה,שיתוק מקומי,או כל שיט אחר מעלה לי קצת את הדופק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית