הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בhip flexors וסקוואט

TheRattleSnake

משתמש מתחיל
158
7
נק' מוניטין:
10
158
7
אהלן.
אני סובל מAPT אז בין כה וכה גם ככה ההיפ פלקסורס שלי קצרים.. אבל בימים האחרונים משום מה יש לי כאב בהיפ פלקסורס למעלה בנקודה מסויימת ברגל ימין.. יכול להיות משהו נתפס שם חזק אולי? האם זה בעייתי לעשות סקוואט עם זה?
אני מרגיש את הכאב רק כשאני מבצע מתיחה של הפלקסורס או בתחתית סקוואט (ניסיתי כרגע סתם בלי משקל לראות)
hip-pain-hip-flexor.jpg
הכאב בצד הימני באיזור הזה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
@Michael Pichenuk

ממה שתיארת אני מנחש שזה קשור לרקטוס פמוריס, אבל באמת שלא היית ברור
לפי מה שבדקתי באינטרנט נראה שזה זה
בכל מקרה המשכתי בימים האחרונים עם המתיחות וגם עם פואם רולר באזור ואני מרגיש קצת שיפור וגם הורדתי את הסקואט ל60 אחוז ככה.. להמשך עד שיעבור?

קרה לי גם, והשבית אותי מסקואטים לתקופה לא מבוטלת בעליל.
חקרתי את הנושא בפורומים של ריפטו ונראה שזה נפוץ אצל אנשים שנותנים יותר מדי חופש לברכיים לגלוש לאורך התנועה עד התחתית, ולא מצליחים למקם אותם עד לאמצע הירידה כמו שרצוי.
אני חטאתי בזה בעצמי גם, ככה שמזה כנראה נבעה הפציעה.
תיקנתי את זה, ואכן היום אני מסקוויט ללא כאבים כבר לא מעט זמן.

סרטון טכניקה שלך יוכל להועיל פה.

סובל מapt . זו לא באמת מחלה או אבחנה. ממה שאתה יכול לסבול זה בעיה של מובילטי וחוסר גמישות שזה טבעי ויכול להיות לכל אחד. ממליץ לגשת למאמן כושר שיוכל לראות את התוכנית ואופן העבודה שלך ולקבל המלצה על מתיחות במידת הצורך. גם פיזיותרפיסטים ספורט יכול לעזור אם יש כאבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית