הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אמצע סייקל

• פותח/ת השרשור moreko
  • פורסם בתאריך

moreko

משתמש מתחיל
75
6
נק' מוניטין:
15
75
6
שלום אז ככה
התחלתי סייקל הוא היה נראה ככה
שבוע 1-4 עשיתי מסה קצרה דיאנבול 40 מג ליום וטסט מיקס 600 מחולק לפעמיים לשבוע
חיטוב:
4-6(אני נמצא כרגע בשבוע 6) טסט קצר של 400 מחולק ל3 פעמים בשבוע ביחד עם טרן קצר 750 מחולק באותו מזרק
לזה הוספתי לטרזול 2 כדורים בשבוע
פרובירון 2 כדורים כל יום .
T3 0.025 מג ביום
וינסטרול 50 מג מחולק ל 5 פעמים ביום

1. ככה אני מתכוון לסיים את הסייקל בשבוע ה 11

2.ההשפעה של הטרן הא באהלי בטוב כל כך שינה לא טובה מצב רוח חרא במהלך כל היום החלטתי לקחת דוסטינקס חצי כדור פעם ב 5 ימים האם כדאי?

3.איך כדאי לצאת ל pct בסוף הסייקל ?

4.אשמח לחוות דעת כללית

נערך לאחרונה:
לא ברור כלום ממש שכתבת, מה המטרה של לעשות כזה סלט לא מסודר. עושה רושם שאתה מנסה עם כדור אחד להוריד כמה ציפורים במכה.
לא פירטת כלום על עצמך, לא גיל, וותק, נתונים.
הסייקל כתוב בצורה כזאת שפשוט בלתי אפשרי להבין מה באמת עשית. הדגמתי עשרות פעמים איך כותבים סייקל, אם לא ניישר קו לא נוכל לדבר באותה שפה. אנחנו פה בשביל לעזור, אבל תעזרו לנו לעזור לכם.
טסט מיקס = סוסונון?
טסט פרופ מחולק ל 3 זה אומר בכל זריקה 400 מ״ג?
גם עם הטרן לא ממש ברור

האם זה הסייקל שלך

Week 1-4

Sustanon 600 week
D-bol 40mg ed

Week 4-6 רק שבועיים?

Test prop 400mg week
Tren a 750mg week
Proviron 50mg day
T3 0.25 mcg ed

אני ניסיתי לנחש למה התכוון המשורר, אז תכתוב בצורה הבאה שהיה ברור לכולנו.

אני לא יודע מה מספר הסייקל, המינון של הטרן הקצר לדעתי גבוה מדי, פלא שאתה רק לא מרגיש טוב. דבר שני, תפסיק לשאול האם זה כדאי, אנחנו לא ג׳ יפית, לא לוקחים תרופות תרופות על פי ניחושים או המלצות אלא לפי תוצאות של הבדיקות, לא בטוח שהטרן שלך הוא טרן אז יכול להיות אתה תקח סתם דוסטינקס.
לטרזול אגרסיבי מדי לטעמי, אין לך כמות כל כך גבוה של חומרים ארומטיים, שוב, צריך לבצע בדיקות דם ולבדוק מה מה מצב האסטרדיול.

בסייקל אתה לא אמור להרגיש לא טוב, נהפוכו, משתמשים בחומרים כדי להרגיש יותר טוב בחיטוב.
אם היתי נאלץ לנחש, לדעתי ריסקת את האסטרדיול שלך עם הלטרו, אבל כל זה יהיה סתם השערות, אתה חייב לבדוק את הערכיים בדם.
איך החשק המיני שלך?
האם יש כאבים במפרקים?
האם אתה מרגיש גלי חום?

בשלב הראשון אני מציע שתקבע לעשות בדיקות דם. בשלב השני תוציא את הלטרו ולאחר בדיקות דם תייצב אסטרדיול עם ארימדקס או ארומזין.

מינונים נפוצים לארימדקס 0.5 מ״ג כל 3.5 ימים
מינונים נפוצים ארומזין 12.5 מ״ג יום כן יום לא.
כמובן להמשיך לבצע בדיקות ולעקוב.

תוריד את הטרן (במידה וזה טרן) למינון הרבה יותר נמוך, יותר חומר זה יותר תופעות לוואי, יש מקום למינונים גבוהים אם אתה יודע מה אתה עושה ואיך למנוע תופעות לוואי. למשתמש הממוצע אין שום סיבה לעלות כל כך גבוה במיוחד עם הטרן הקצר.

• פותח/ת השרשור
משקל 75 גובה 1.71
בן 29
כרגע בשבוע השישי של הסייקל כן

Week 1-4

(Week 600 ( TESTODOZZ MIX hd 300

D-bol 40mg ed (כן)

Week 4-6 רק שבועיים? (כן אמרתי לך שאני באמצע הסייקל)

Test prop 400mg week
Tren a 300mg week
Proviron 50mg day
T3 0.25 mcg ed

איך החשק המיני שלך? אחלה
האם יש כאבים במפרקים? טיפה
האם אתה מרגיש גלי חום? לא ממש

תיקנתי את הכיתוב של הסייקל

אז ככה :
1.השגתי תוצאות עם הסייקל הזה לשביעות רצוני , רוצה לעבור לנטרלי ואוליי לאחר מכן לעשות מסה.
2.האם אני יכול לעבור לטסט ארוך 500 מחולק לפעמיים בשבוע בלבד לנטרלי , ללא צורך ב pct לפני ?
3.אם אני רוצה לצאת ל pct כרגע מה המלצה ? קיים אצלי פרובירון ולטרזול בלבד , מה צריך בשביל תפקודי כבד ועוד ?

תודה ומצטער אני חדש פה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית