עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין כסף אין תהילה, אומר שלדעתו היה יכול לבנות את הסקוואט שלו ל450+ רואו, היה לו 300 בנץ' ו500 דדליפט (לא דיבר על כמה לדעתו יכול ללא רצועות, אבל אמר 1200 טוטאל)אמ;לק?
הכל דיבורים באוויר אבל גם אני תמיד טוען שאם היה מתחרה בפאוורליפטינג היה יכול לקחת All time total WR (לא יודע אם 1200, אבל 1150-1160 אמור להיות דיי בכיס שלו)אין כסף אין תהילה, אומר שלדעתו היה יכול לבנות את הסקוואט שלו ל450+ רואו, היה לו 300 בנץ' ו500 דדליפט (לא דיבר על כמה לדעתו יכול ללא רצועות, אבל אמר 1200 טוטאל)
לא יודע אם אי פעם ראית WSM, אבל זה הרבה יותר מעניין לראות מאשר אנשים עושים רק 3 תנועות למשך 6 שעות.הכל דיבורים באוויר אבל גם אני תמיד טוען שאם היה מתחרה בפאוורליפטינג היה יכול לקחת All time total WR (לא יודע אם 1200, אבל 1150-1160 אמור להיות דיי בכיס שלו)
היה יכול להיות מעניין לנו כצופים 😃 חבל..
בסדר, אבל אם כבר הוא פורש מWSM היינו שמחים לראות אותו משקיע איזה חצי שנה מהחיים ונותן טוטאל WRלא יודע אם אי פעם ראית WSM, אבל זה הרבה יותר מעניין לראות מאשר אנשים עושים רק 3 תנועות למשך 6 שעות.
אני לא חושב שיש לו סיבה באמת, כמו שהוא אמר אין תהילה ולאף אחד אחר חוץ ממי שמתחרה לא מספיק אכפת מהספורט, להפך מWSM או OLY WLבסדר, אבל אם כבר הוא פורש מWSM היינו שמחים לראות אותו משקיע איזה חצי שנה מהחיים ונותן טוטאל WR
לא יודע אם אי פעם ראית WSM, אבל זה הרבה יותר מעניין לראות מאשר אנשים עושים רק 3 תנועות למשך 6 שעות.
בדיוקבסדר, אבל אם כבר הוא פורש מWSM היינו שמחים לראות אותו משקיע איזה חצי שנה מהחיים ונותן טוטאל WR
לפני הכסף והכל טוען שאפילו אנשים ש"בעניינים" יתקשו לצטט מי אלוף עולם הנוכחי באיזה קטגורית משקל ובאיזה קבוצת גילאים ובאיזה איגוד כי יש כ"כ הרבה כאלה שזה מוריד מהערך של הספורט.
כשמסתכלים על זה מהצד בצורה אובייקטיבית סטרונגמן תחרותי, רווחי, מעניין ומהנה יותר לצפייה מפאוורליפטינג או מוויטליפטינג.
בזמן שסטרונגמן התפתח מHighland Games כתחום קיצון שמתמקד בכח של האנשים הכי חזקים בעולם, קרוספיט לקחו את הקונספט והנגישו אותו לציבור ע"י עירוב יותר מאסיבי של משקל גוף ואירובי (קרוספיט שווים היום 4.5 מיליארד דולר כמותג).
המציאות:
בסופו של יום לעונה של המירוץ למיליון וייטנאם(כ9-8 מיליון דולר) יש יותר תקציב מכל התחרויות PL שרצו ב5 שנים האחרונות.
אם וויטליפטינג לא היה ספורט אולימפי הוא גם היה בקרשים (לא שמצבו מי יודע מה).
מה שמשלהב ספונסרים ומתחרים זו החשיפה ומידת העניין בטלוויזיה, שם הכסף והתהילה.
השנים היחידות שPL עניין מישהו היה סוף שנות ה80 ותחילת שנות ה90(שידורים בESPN וכו')
היחידים מתעניינים היום בPL/WL אלו אנשים שמתחרים בספורט בעצמם...
בעיקרון הסיבה העיקרית גם למדרגות האלו זה הנגישות של הספורט להמונים, הכי קל להכנס לPL, לאחר מכן זה WL והכי קשה מבניהם זה STRONGMAN לכן ברור שאנשים ירצו לראות מישהו שעושה משהו הרבה יותר רחוק ממה שהם מסוגלים לעשות מבחינה טכנית ולא משקל על המוט.לפני הכסף והכל טוען שאפילו אנשים ש"בעניינים" יתקשו לצטט מי אלוף עולם הנוכחי באיזה קטגורית משקל ובאיזה קבוצת גילאים ובאיזה איגוד כי יש כ"כ הרבה כאלה שזה מוריד מהערך של הספורט.
כשמסתכלים על זה מהצד בצורה אובייקטיבית סטרונגמן תחרותי, רווחי, מעניין ומהנה יותר לצפייה מפאוורליפטינג או מוויטליפטינג.
בזמן שסטרונגמן התפתח מHighland Games כתחום קיצון שמתמקד בכח של האנשים הכי חזקים בעולם, קרוספיט לקחו את הקונספט והנגישו אותו לציבור ע"י עירוב יותר מאסיבי של משקל גוף ואירובי (קרוספיט שווים היום 4.5 מיליארד דולר כמותג).
המציאות:
בסופו של יום לעונה של המירוץ למיליון וייטנאם(כ9-8 מיליון דולר) יש יותר תקציב מכל התחרויות PL שרצו ב5 שנים האחרונות.
אם וויטליפטינג לא היה ספורט אולימפי הוא גם היה בקרשים (לא שמצבו מי יודע מה).
מה שמשלהב ספונסרים ומתחרים זו החשיפה ומידת העניין בטלוויזיה, שם הכסף והתהילה.
השנים היחידות שPL עניין מישהו היה סוף שנות ה80 ותחילת שנות ה90(שידורים בESPN וכו')
היחידים מתעניינים היום בPL/WL אלו אנשים שמתחרים בספורט בעצמם...
כן... בתכלס כל מה שקשור לאולימפיאדה מושך קהל כי שם כל המדינות מתחרות ראש בראש...מה שכן WL יחסית עוד כן מושך קהל צופים שהם לא מתחרים רק כי זה ספורט אולימפי(לפי השמועות אולי לא לעוד הרבה זמן) אבל ביחס לספורט אולימפי יש מעט מאוד עניין של הציבור בו.
להרבה מאמני WL שראיתי יש בעיה גדולה עם קרוספיט שהיא הטכניקה והצורה שמלמדים את הקלין וגרק והסנאט, שמצד אחד זה הגיוני כי כל המטרה זה להביא את זה לציבור הרחב וכמעט אף אחד בציבור הרחב לא בעל הגמישות הנחוצה לטכניקה טובה.כן... בתכלס כל מה שקשור לאולימפיאדה מושך קהל כי שם כל המדינות מתחרות ראש בראש...
יש כל כל הרבה ענפים משמימים עם יותר צופים מצד שני, בעין אובייקטיבית אם לא הקרוספיט, ספק אם הענף היה ממשיך להתקיים בארץ ובהרבה מדינות קטנות דלות תקציב ספורט אחרות
הם צודקים, אי אפשר ללמד קלין ב1-3 סדנאות יסודות וזה תרגיל שלטעמי לבצע בסבבים ל8, 12 או לא יודע כמה חזרות זה הדבר הכי נורא במה שהקרוספיט עשו ממנו או מהג'רק או הסנאץ', יש אלף ואחד תרגילים לשלב במטקונים ויש מקומות שעם כל הצער שבדבר ההנפות משולבות בצורה שמסכנת את המתאמנים. יצא לי לשמוע ממאמנים במכונים רגילים שחצי מחברי ה"אני בקרוספיט" שלהם פצועים.להרבה מאמני WL שראיתי יש בעיה גדולה עם קרוספיט שהיא הטכניקה והצורה שמלמדים את הקלין וגרק והסנאט, שמצד אחד זה הגיוני כי כל המטרה זה להביא את זה לציבור הרחב וכמעט אף אחד בציבור הרחב לא בעל הגמישות הנחוצה לטכניקה טובה.
אם המותג של הקרוספיט לא היה כזה גדול היינו רואים בתחרות בעיקרון רק את סין,רוסיה אירן וגיאורגיה
עדיין לא צפיתי בראיון הזה, אבל בגדול לצערי אני מסכים איתו לפי הדברים שנאמרו.
מה שאנשים קצת פספסו זה ההתפתחות המטאורית של הענף, תסתכלו כל כמויות עוקבים למשל של יוזר כמו פאוורליפטינג מוטיביישן. תסתכלו על כמויות המתחרים שגדלות בכל שנה. עכשיו לאט לאט תחרויות עם פרסים כספיים גבוהים נכנסות לתודעה, US אופן יש 250,000$ אם אני לא טועה.
אני לא חושב שהוא צריך לעשות את זה בשביל הכסף והתהילה, אבל יש בהחלט עתיד לענף הזה.
התפתחות מטאורית של הענף?
מציע שתקרא שוב מה שאביב כתב.
הענף מוכר רק על ידי אלו שמתחרים בו.
אנשים התחילו להכיר סקוואט ודדליפט (והרמת משקולות) אך ורק בגלל קרוספיט.
לפאוורליפטינג יש בעיית היררכיה ותדמית רצינית.
להרמת משקולות יש את האולימפיאדה, לקרוספיט יש את הrfa וקרוספיט גיימס, אפילו לבילדינג שהוא לא ספורט יש את IFBB והאולימפיה.
מה יש לפאוורליפטינג? 200 אנשים שונים שהם טוענים שהם אלופי ושיאני העולם, כולל אחד פה.
פאוורליפטינג בארה"ב הוא ספורט של רדנקים לבנים, של עתיקים ברוסיה וכן הלאה.
הוא לא מצטלם טוב, הוא לא משווק נכון, ובאופן כללי ה3 מקצים האלה לא ככ מעניינים בכדי שלמישהו יהיה אכפת מהם.