ייעוץ פרגניל

• פותח/ת השרשור Ron00
  • פורסם בתאריך

Ron00

משתמש מתחיל
53
12
נק' מוניטין:
20
53
12
אהלן חברים מספר שאלות בקשר לתהליך העבודה עם הפרגניל.
א. האם הויאל חייב להיות עם פתח שדרכו אפשר להכניס מחט או כל בקבוק סטרילי מיועד יתאים (הכוונה מפלסטיק/זכוכית עם פקק אטום וכו') ?
ב. במידה ואין לי מחט אינוסלין, מחט רגילה יכולה להתאים והאם אופן הזריקה צריך להיות במקום אחר ולא בשומן הבטני (כגון ישבן/כתף) והאם זריקה בישבן השני נחשבת לאותו מקום שהוזרק אליו הטסטוסטרון ?
ג. בקשר למים סטריליים האם זה אפשרי להשתמש במים שקיבלתי יחד עם האמפולה ללא הוספה של מים סטריליים נוספים (אין באפשרותי להשיג כרגע ) יש כמות של 2 Ml (שתי אמפולות)
ד. שאלה אחרונה למרות שקראתי לגבי חלוקת הזריקה האם ניתן לבצע זריקה אחת של 500 iu פעם בשבוע במקום כל שלושה/ארבעה ימים ?
תודה מראש לעונים.

קבצים מצורפים

• IMG_20180402_075833.jpg
    IMG_20180402_075833.jpg
    KB 115.2 · צפיות: 169
נערך לאחרונה:
יש אחד מושקע בנועץ. בגדול צריך (יותר נכון חייב) 10ML של מים בקטרוסטטים בארץ כנירא שלא תמצא אבל לא בעיה להזמין מגיעה יחסית מהר אם אתה מאזור הדרום אני מוכן לתרום לך את מה שנישאר לי.צריך לערבב 10ML של מים בקטריוסטטים ואז יוצא לך שכל 0.5 זה 250 יחידות ואפשר לחלק את זה לפעמים בשבוע וזה יוצא לך טוטאל 500IU ואפשר בפעם אחת גם 500IU וצריך להזריק את זה בשומן הבטני למרות שראית על אחת הקופסאות להזרקה תוך שרירית אני בכל זאת מזריק בשומן הבטני אפשר עם מחט G29 אבל עדיפות לקנות מזרקי אינסולין עם תחפש תמצא. והכי חשוב צריך ואיל סטרילי לצערי לא נשאר לי.את כל מה שערבבתה חייב לשמור בקירור לא מעל 60 יום. אם אני לא טועה המים שיש לך יחזיקו 24 שעות בקירור וזה לא עוזר

לא חייב 10mL מים. כמות המים תלוייה בבן אדם. אפשר לערבב את זה גם עם 5mL מים או אפילו פחות. אם שמים 5mL אז כל זריקה תהיה 0.25mL במזרק אינסולין ולא 0.5mL (וזה עדיין מדיד. פחות מזה כבר לא יהיה כזה סימפטי). אם שמים 2.5mL מים אז אותו עיקרון. כדי שישאר מספיק מים גם לפעמים הבאות הייתי ממליץ לשים בתוך הויאל 1mL מים, לשאוב לתוך הויאל הסטרילי, לשים עוד 0.5mL מים כדי להוציא את כל מה שנשאר (לסובב קצת עם הידיים) ואז לסיים עם מה שנשאר עד 5mL סה"כ (להוסיף עוד 3.5mL לויאל הסטרילי)

לא חייב 10mL מים. כמות המים תלוייה בבן אדם. אפשר לערבב את זה גם עם 5mL מים או אפילו פחות. אם שמים 5mL אז כל זריקה תהיה 0.25mL במזרק אינסולין ולא 0.5mL (וזה עדיין מדיד. פחות מזה כבר לא יהיה כזה סימפטי). אם שמים 2.5mL מים אז אותו עיקרון. כדי שישאר מספיק מים גם לפעמים הבאות הייתי ממליץ לשים בתוך הויאל 1mL מים, לשאוב לתוך הויאל הסטרילי, לשים עוד 0.5mL מים כדי להוציא את כל מה שנשאר (לסובב קצת עם הידיים) ואז לסיים עם מה שנשאר עד 5mL סה"כ (להוסיף עוד 3.5mL לויאל הסטרילי)
בסופו של דבר ענין של נוחות 😃

• פותח/ת השרשור
תודה חברים.
לגבי מים בקטריוסטטים של hospira נכנסתי לבדוק אייבי/אמזון והם אינם שולחים לישראל משום מה יש עוד מקורות שאתם יכולים להמליץ ?

אני קניתי את שלי באייבי צריך לחכות זה יום באסה כנירא תבדוק עוד יום יומים

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת זה משתנה לפי ימים/שעות כאילו יש מצב מחר על אותו מוצר יהיה שילוח ארצה ?.

זאת אומרת זה משתנה לפי ימים/שעות כאילו יש מצב מחר על אותו מוצר יהיה שילוח ארצה ?.
בדיוק ככה יש לי כבר ניסיון עם אייבי זה פעם כן פעם לא גם עם ואילים אותו סיפור.אבל הצלחתי להשיג במקרה ממישהו בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית