הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה בפרונט סקוואט

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
מאז שהתחלתי לעשות פרונט סקוואט אני עושה אותו באחיזה מוצלבת(x). אבל ראיתי בכמה מקומות
שעדיף לעשות באותה אחיזה שאני עושה איתה קלין. לא הבנתי כל כך למה, זה מרגיש הרבה יותר נוח וטבעי באחיזה מוצלבת

מצטרף לשאלה. התחלתי גם לעבוד על הטכניקה בפרונט וניסיתי כמה פעמים לעשות באחיזה של קלין אבל זה פשוט לא נוח לי אז פשוט עברתי לאחיזה מוצלבת והולך לי הרבה יותר טוב ונוח. לא חושב שיש הבדל כל עוד הטכניקה עצמה טובה.

אני יכול לספר שאישית, ברגע שהגעתי למשקלים סבירים בפרונט עם אחיזת בילדינג (איזה 130-135) היה לי קשה לשמור על המרפקים למעלה והמוט היה מחליק לי קצת על הכתף וזה היה הורג לי את הבייספס. מאז אני עושה באחיזת קלין - אבל שם רצועות על המוט ותופס אותן

• פותח/ת השרשור
אני יכול לספר שאישית, ברגע שהגעתי למשקלים סבירים בפרונט עם אחיזת בילדינג (איזה 130-135) היה לי קשה לשמור על המרפקים למעלה והמוט היה מחליק לי קצת על הכתף וזה היה הורג לי את הבייספס. מאז אני עושה באחיזת קלין - אבל שם רצועות על המוט ותופס אותן
כדאי גם בלי גומיות?

לגמרי, אם הגמישות ביד לא מפריעה לך. האמת היא שאני פשוט עצלן מדי לשפר חזרה את הגמישות שלי כדי שאוכל לעשות פרונט בלי הרצועות, כי זה פשוט עובד לי עכשיו אז אני לא מרגיש צורך לעשות את זה. אבל לגמרי תעשה בלי הרצועות אם אתה יכול

אם אתה מספיק גמיש לעשות את זה בRACK POSITION אז תעשה ככה, בעיקרון אם אתה רוצה לעשות קלין אנד גרק או רק קלין אתה חייב ללמוד את הפרוט ראק פוזישן, אם לא אכפת לך בכלל מOLY WL או קלינים אז תעשה איך שהכי נוח לך והגמישות שלך מאפשרת.

אני עושה בפרונט ראק כי זה היה לי יחסית פשוט ואחרי כמה פעמים הגמישות שלי כבר הייתה שם בלי בעיה

• פותח/ת השרשור
אם אתה מספיק גמיש לעשות את זה בRACK POSITION אז תעשה ככה, בעיקרון אם אתה רוצה לעשות קלין אנד גרק או רק קלין אתה חייב ללמוד את הפרוט ראק פוזישן, אם לא אכפת לך בכלל מOLY WL או קלינים אז תעשה איך שהכי נוח לך והגמישות שלך מאפשרת.

אני עושה בפרונט ראק כי זה היה לי יחסית פשוט ואחרי כמה פעמים הגמישות שלי כבר הייתה שם בלי בעיה
אני מצליח לעשות קלינים. אבל בפרונט סקוואט זה פשוט חונק אותי

אני מצליח לעשות קלינים. אבל בפרונט סקוואט זה פשוט חונק אותי
התרגלתי למרות שבהתחלה זה לא היה כזה נורא כמו שאנשים אומרים אז אני מניח שפשוט הצורה של המוט אצלי יותר נוחה, הרבה יותר כאב לי בעצם של הכתף בהתחלה מאשר הצוואר

לא הבנתי כל כך למה

ב7:38 הוא מסביר למה לפי דעתו עדיף לאחוז עם אחיזה של קלין. אני לא יודע עד כמה זו סיבה טובה ועד כמה זה משפיע כמו שהוא מתאר, לשיקולך.
וב6:56 הוא נותן מתיחה טובה שיכולה לעזור לך להרגיש יותר בנוח עם אחיזה של קלין.

לא באמת משנה באיזו אחיזה תעבוד כל עוד זה נוח לך. האחיזה לא משחקת תפקיד בתרגיל. אני אישית מעולם לא הצלחתי לאחוז מוצלבת (קליפורניה נראה לי קוראים לזה) כי זה כאב לי. פעם יכולתי קלין, היום משתמש ברצועות בדומה למייק טושריר. אין עם זה שום בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית