הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קורס מאמני כושר

8000 שח זה כן ביזבוז כסף כי הם לא באמת מלמדים שם משהו. אתה משלם גם על הספרים שאשכרה לא משתמשים בהם כי הכל ממצגות (המרצים בעצמם אומרים שהרוב המוחלט של התשובות זה מהמצגות). כל זה ניהיה כבר מטחנת כסף ולא באמת אכפת להם מי יסיים ומי לא העיקר תשלם וזד**ן. בנוסף לכל זה, אוי ואבוי אם תענה תשובה נגד מה שהם מלמדים. אני אישית התווכחתי עם אחד המרצים שם ולא משנה כמה מחקרים תראה להם זה פשוט לדבר לקיר. רמת הזילזול שלהם בתלמידים פשוט הדהימה אותי כל פעם מחדש. בנוסף, אני לא יודע כמה זמן לקח לך לקדם את העסק שלך ומתי פתחת אותו, אבל היום, בגלל שהשוק כל כך מוצף, עד שמגיעים לתוצאות כלשהן ולהכנסות מכובדות (לא 6000 או 7000) לוקח המון המון זמן ובגלל זה הרבה מאמנים פשוט מתייאשים.
אז יש הסכמה שזה לא טוב כמקצוע צידי, הקורס? כנראה טעון שיפור סבבה. ו...? אז מי כן צריך לעשות את הקורס?

אז יש הסכמה שזה לא טוב כמקצוע צידי, הקורס? כנראה טעון שיפור סבבה. ו...? אז מי כן צריך לעשות את הקורס?

האמת? עם מחיר כזה? אף אחד (מן הסתם לא יקרה). אולי ככה חבורת הלייצנים האלה יפתחו קצת תראש. בכל מקרה, הבחור ביקש דעות סך הכל. לא מבין למה אתה מזלזל ככה בתגובות של אחרים.

האמת? עם מחיר כזה? אף אחד (מן הסתם לא יקרה). אולי ככה חבורת הלייצנים האלה יפתחו קצת תראש. בכל מקרה, הבחור ביקש דעות סך הכל. לא מבין למה אתה מזלזל ככה בתגובות של אחרים.
שוב, אם אני חי ומתפרנס מזה בצורה יפה, איך אתה טוען כזאת טענה? תואר במכללה עולה היום 90-120 אלף שקל, אז? זה מבטיח לך הכנסה?

אני לא מזלזל באף דיעה הגיונית שמנוסחת כמו שצריך.

שוב, אם אני חי ומתפרנס מזה בצורה יפה, איך אתה טוען כזאת טענה? תואר במכללה עולה היום 90-120 אלף שקל, אז? זה מבטיח לך הכנסה?

אני לא מזלזל באף דיעה הגיונית שמנוסחת כמו שצריך.

עוד פעם אתה מדבר על עצמך. אתה לא מבין שלא מדברים עלייך?! אתה לא מבין שהיום הקורס עולה פאקינג 8000 שח? על מה לעזאזל? אתה באמת חושב ששווה לבזבז סכום כזה בישביל הבדיחה הזאת?! ואיך אתה משווה תואר לתעודת מאמן בחייך.

נערך לאחרונה:
עוד פעם אתה מדבר על עצמך. אתה לא מבין שלא מדברים עלייך?! אתה לא מבין שהיום הקורס עולה פאקינג 8000 שח? על מה לעזאזל? אתה באמת חושב ששווה לבזבז סכום כזה בישביל הבדיחה הזאת?! ואיך אתה משווה תואר לתעודת מאמן בחייך.
האם תואר מבטיח לך עבודה יותר רווחית מאשר אותה תעודה שעולה 8000 שקל?

האם תואר מבטיח לך עבודה יותר רווחית מאשר אותה תעודה שעולה 8000 שקל?

התשובה היא לא. אבל בהחלט יש יותר סיכוי להצליח עם תואר. וכן, אני מודע לזה שהרבה בעלי תואר עובדים בסופו של דבר באיזו אבטחה או משהו כי צריך ניסיון והכשרה וכו.. בנוסף אתה לא יכול להשוות לימודי תואר לשטויות שמלמדים בקורסי מאמני כושר.

התשובה היא לא. אבל בהחלט יש יותר סיכוי להצליח עם תואר. וכן, אני מודע לזה שהרבה בעלי תואר עובדים בסופו של דבר באיזו אבטחה או משהו כי צריך ניסיון והכשרה וכו.. בנוסף אתה לא יכול להשוות לימודי תואר לשטויות שמלמדים בקורסי מאמני כושר.
התואר גוזל ממך כמה שנים ולפעמים עשרות אלפי שקלים, הקורס 3-12 חודשים ו 8000 שקל. תעשה את המתמטיקה בעצמך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית