הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלטרנטיבות בחיטוב

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני עכשיו מתחיל חיטוב, אני רוצה שהוא באמת יעשה ברמה גבוהה ולא ככה סתם .. הקצבתי לעצמי עד אוגוסט ככה שיש לי זמן ומקווה להספיק להגיע לנטרלי כשאגיע לתוצאה שארצה
הבעיה היא כזאת אני בצבא ולא תמיד יש לי חזה עוף כמו שאני צריך לפי החיטוב
רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי למצוא חילופים דומים
כמו למשל, כמה קציצות עוף צריך לאכול, כמה שוקל כרעיים של עוף, כמה גרם בשר
כי הקלוריות שונות וגם הכמות חלבון ביחס לגרם
לא יודע כמה הדקויות האלה משנות, אבל חשוב לי שזה יצא טוב
חיפשתי בFoodsdictionary אבל זה נותן ככ הרבה אפשרויות שאני מסתבך עם עצמי וזה הופך להיות אובססיה.. אשמח לעזרה !!!

הבעיה היא כזאת אני בצבא ולא תמיד יש לי חזה עוף כמו שאני צריך לפי החיטוב
זה לא משנה אם הוא ספוג בשמן או לא, פשוט תתחשב בו קלורית ותוריד שומן מהתפריט כדי להתחשב בכמות השמן שיש שם. נגיד על כל מנה של חזה עוף שאתה מקבל בצבא תחשיב שיש שם עוד כף שמן (120 קל' תוספת)

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה אם הוא ספוג בשמן או לא, פשוט תתחשב בו קלורית ותוריד שומן מהתפריט כדי להתחשב בכמות השמן שיש שם. נגיד על כל מנה של חזה עוף שאתה מקבל בצבא תחשיב שיש שם עוד כף שמן (120 קל' תוספת)
זה אומר כאילו שאני מתחיל עם פלוס של 120 קלוריות את התפריט שלי לא? זה המון..
דווקא החזה עוף אצלינו בלי הרבה שמן, זה יותר בעיה במאכלים אחרים.. למשל כמה כרעים של עוף אני צריך לקחת, כמה בשר בקר
וכמובן שאם יהיה איזה קבבים אני אוכל טונה..
ואם כבר... אם אני שוקל 64 התפריט שלי הוא 1700 קלוריות.. זה בסדר?
אני פעיל המון במשך היום.. אבל ראיתי תפריט בפורטל של 85 שצורכים 2000 קלוריות
אשמח אם תענה על זה

דווקא החזה עוף אצלינו בלי הרבה שמן, זה יותר בעיה במאכלים אחרים.. למשל כמה כרעים של עוף אני צריך לקחת, כמה בשר בקר
וכמובן שאם יהיה איזה קבבים אני אוכל טונה..
הייתי מכניס לכולם פשוט 120 קל' תוספת

ואם כבר... אם אני שוקל 64 התפריט שלי הוא 1700 קלוריות.. זה בסדר?
אם אתה 64 ק"ג, אלא אם אתה 160 ס"מ, אתה לא אמור לעשות חיטוב

• פותח/ת השרשור
הייתי מכניס לכולם פשוט 120 קל' תוספת
בסדר, השאלה היא כמה חתיכות קרעים למשל לקחת, כמה גרם בשר לקחת.. כדי שאדע פחות או יותר להשוות את זה לחזה עוף

אם אתה 64 ק"ג, אלא אם אתה 160 ס"מ, אתה לא אמור לעשות חיטוב
הגובה שלי הוא 1.64, אני מתאר לעצמי שזה גבולי אבל רציתי לנסות לראות איך זה יהיה..

• פותח/ת השרשור
לדעתי כדאי להעלות במסת השריר
לכמה משקל לדעתך עד שכדאי להתחיל חיטוב?
תאכלס אני לא מתכוון לרדת הרבה במשקל.. 8 קילו בערך
ובכל מקרה תוכל לענות לי בנוגע לכמות הבשר / כרעים / קציצות שצריך לאכול?

70 ק"ג עם העלאה של כ-600 גרם משקל בחודש

1 כרעיים, 2-3 קציצות, חתיכה של בשר כמו שמוגדר בצבא כמנה (מה ששמים בצלחת). אבל זה תלוי בכמות החלבון היומית שלך לכן לארוחה הזו בצהריים אין רלוונטיות כל כך כל עוד יש לך מספיק חלבון במהלך היום. הייתי אוכל יחסית הרבה בבוקר ובערב, בעיקר גבינות/ביצים

• פותח/ת השרשור
70 ק"ג עם העלאה של כ-600 גרם משקל בחודש

1 כרעיים, 2-3 קציצות, חתיכה של בשר כמו שמוגדר בצבא כמנה (מה ששמים בצלחת). אבל זה תלוי בכמות החלבון היומית שלך לכן לארוחה הזו בצהריים אין רלוונטיות כל כך כל עוד יש לך מספיק חלבון במהלך היום. הייתי אוכל יחסית הרבה בבוקר ובערב, בעיקר גבינות/ביצים
בנוגע לתפריט יש לי שתי ארוחות צהריים של בשר .. רוב הארוחות מסתמכות כל גבינות וכאלה
סהכ אני מגיע ל150גרם חלבון במצטבר

שמע מסכים עם המשקל שהייתי צריך להגיע אליו .. הייתי פצוע לאורך זמן ולא היה לי מספיק זמן לתקופת המאסה, בגלל זה ניסתי לעלות כמה שיותר בצורה טובה.. עכשיו נכון שאני צריך לעלות עוד אבל יקח לי עוד חודשיים לפחות ואני לא רוצה להגיע לקיץ עם כרס.. אומנם זה לא יהיה גוף נוזלי אבל עדין זאת ההרגשה שלי, כשיגמר הקיץ או לקראת סוף הקיץ ברור שאחזור לתפריט חיובי ואעלה הרבה יותר במסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית