הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סייקל ראשון מלא

AmitayOri

משתמש מתחיל
33
8
נק' מוניטין:
11
33
8
היי,
עומד בפני החלטה לבצע סייקל ראשון.
לצערי אחרי שכנועים רבים הרופאה נתנה לי רק בדיקות לtest free / total ו prolactin...רעיונות להשיג אולי מרופא מומחה את השאר ? האם הכרחי לבדוק את הכל לפני ?
שנית, אני יודע ואדגיש ואחזור כי הבנתי שמומלץ רק טסט אנתת אבל בכל מקרה הומלץ לי ככה :
500 טסט אנתת לשבוע
LGD (לא זוכר מינון)
טורינבול (לא זוכר מינון)
pct מלא + פרגניל מתי שצריך + עוד איזה כדור שלוקחים פעם בשבוע.

איך זה נשמע ? מציין גובה 1.71 גיל 23 משקל 67 13 אחוז שומן (ניסיתי בכל כוחי לעלות נקי, לא זזתי מהמשקל שלי, ואם זזתי, התחלתי להשמין.. הייתי בייעוץ אצל הכי טובים)

עצות מענות טענות יתקבלו בברכה.
אגב, במידה ומחליט להפסיק אחרי סייקל ראשון, סיכונים מחושבים כלשהם ? תודה על העזרה מראש !!

היי,
קודם כל מאוד מעריך את התגובתיות. תודה.
דבר שני, אתה מדבר מניסיון ? יש בעיה כלשהי שיכולה להיווצר מתוספת טורינבול ו LGd לעומת רק טסט ?
ברור שיש בעיה כבר ציינתי אותה, אתה תדפוק את הגוף שלך כי אתה לא יודע איך תגיב לחומר ושילוב של עוד כמה חומרים אז בכלל תעשה נזק בלתי הפיך,אם אתה כבר נכנס לזה,אז תעשה סייקל טסט נקי ואז אחרי חצי שנה אם תרצה תעשה שוב כמובן PCT מלא של 100/100/50/50 ו40/40/20/20
בהצלחה

היי,בשביל סייקל ראשון 500 טסט בשבוע זה יספיק לך ויעבוד מצויין הסייקל ראשון לא הייתי ממליץ לך להכניס אוראלים בשלב זה..
500 ל-12 שבועות . לאחר מכן pctכמו שצריך
ואפילו תשקול לקחת קריאטין לאחר הסייקל בשביל לשמור מעט כל כוח ונוזלים .

אל תעשה טעות שרבים עשו/עושים כולל אני. אסור ומיותר להתחיל שימוש בחומרים עד גיל 24. עד אז המערכת העצבית והמערכת ההורמונלית בתהליך בנייה.
כל הורמון חיצוני שיכנס לגוף עד אז , עלול לגרום נזק בלתי הפיך למערכות אלו.
בהצלחה
אני לא קשור לדיון אבל אם אפשר שאלה
אז אם מישהו לוקח סוגים שונים של הורמונים או משהו אז המערכת ההורמונלית יכולה להשתקם?

אני לא קשור לדיון אבל אם אפשר שאלה
אז אם מישהו לוקח סוגים שונים של הורמונים או משהו אז המערכת ההורמונלית יכולה להשתקם?

בהחלט יכולה. הסבירות שהיא תשתקם תהיה גדולה יותר בגיל24+ מאשר לפני.
ואם היא לא תשתקם מתחת לגיל 24 , היא לא תשתקם לעולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית