הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה חברות פארמה ו-UG הכי מומלצות לסייקל 1 של טסט'?

• פותח/ת השרשור roni
  • פורסם בתאריך

roni

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
שלום.
העדפה שלי לסייקל זה ללכת על בטוח=פארמה.

השאלה שלי בקצרה, איזה חברה הכי נפוצה ומומלצת של פארמה ?..
ולידע הכללי איזה חברה נחשבת להכי טובה כ-UG.

כמו כן אני יודע שסיירקוס = זבל אז איך צורך להזכיר.

תודה.

אפשר לשאול מי אמר לך שסיירוקס זה זבל?...
כי מהפוסטים שהיו פה בפורום אנשים דווקא אמרו שהם לא רעים בכלל.

שלום.
העדפה שלי לסייקל זה ללכת על בטוח=פארמה.

השאלה שלי בקצרה, איזה חברה הכי נפוצה ומומלצת של פארמה ?..
ולידע הכללי איזה חברה נחשבת להכי טובה כ-UG.

כמו כן אני יודע שסיירקוס = זבל אז איך צורך להזכיר.

תודה.

מי אמר לך שסיירוקס זבל?איזה מישהו שמקנא?וואלה חברה בת זונה לכל דבר...זבל אומרים על האפס אחי שלא יודע לבנות סייקלים,דוחף שטויות,מתאמן כמו טמבל,אוכל גרוע ולא מגיע לתוצאות.
סיירוקס שמו את התוצאות על השולחן אם המון אנשים החברה עובדת ונותנת בראש נקודה 🤪

מי אמר לך שסיירוקס זבל?איזה מישהו שמקנא?וואלה חברה בת זונה לכל דבר...זבל אומרים על האפס אחי שלא יודע לבנות סייקלים,דוחף שטויות,מתאמן כמו טמבל,אוכל גרוע ולא מגיע לתוצאות.
סיירוקס שמו את התוצאות על השולחן אם המון אנשים החברה עובדת ונותנת בראש נקודה 🤪

מחזק אותו ואת KALINA כמובן שמנסיון אישי שלי עם 2 סייקלים שלהם, אומנם אני לא יכול להעיד על חברות אחרות כי לא ניסיתי מעולם.

מחזק אותו ואת KALINA כמובן שמנסיון אישי שלי עם 2 סייקלים שלהם, אומנם אני לא יכול להעיד על חברות אחרות כי לא ניסיתי מעולם.

אחי,אתה יודע מה באמת הכי מצחיק?ושמתי לזה לב די הרבה חחח שרוב האנשים שמבקרים את החברות בלי סוף ורושמים "אני יודע שזה חרא וזה לא טוב וזה דפוק" לא ניראים כמו אנשים שאיי פעם עשו סייקל או בכלל התאמנו ואני חושב לעצמי....קיבינימט מאיפה הם קובעים או יודעים? על סמך מה?תגובות של איזה שמוק באינטרנט שכתב מאמר או 2 כי הוא חושב שהוא יודע?זה פשוט לא ניתפס :s59:כמו שאמרתי עלי זה עבד ועבד בן זונה!ועל סמך זה אני קובע שסיירוקס חברה טובה.

אחי,אתה יודע מה באמת הכי מצחיק?ושמתי לזה לב די הרבה חחח שרוב האנשים שמבקרים את החברות בלי סוף ורושמים "אני יודע שזה חרא וזה לא טוב וזה דפוק" לא ניראים כמו אנשים שאיי פעם עשו סייקל או בכלל התאמנו ואני חושב לעצמי....קיבינימט מאיפה הם קובעים או יודעים? על סמך מה?תגובות של איזה שמוק באינטרנט שכתב מאמר או 2 כי הוא חושב שהוא יודע?זה פשוט לא ניתפס :s59:כמו שאמרתי עלי זה עבד ועבד בן זונה!ועל סמך זה אני קובע שסיירוקס חברה טובה.

תשמע אחי לי המליץ על סיירוקס אדם שלא סתם איזה אחד שעשה סייק 2 אלא אדם שעשה את כל סוגי החומרים במ"ס שנים שהוא מתאמן וגרף תארים מכובדים בארץ.

אני מרוצה וטוב לי, אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו ושהוא ירגיש עם זה הכי טוב.

נ.ב
ברור שאם היה תקציב הייתי הולך על פארמה.

תקציב??? היום אמפולה של טסט אנטט רפואי זה בסביבות 20-30 שח שזה יוצא 200-300 שח ל 10 אמפולות
שזה פלוס מינוס המחיר שאתה מקבל ויאל של סיירוקס או כל חרא אחר אז למה לא ללכת על פארמה מראש?.

אכן, ללכת על טסט - עדיף רפואי אם זה סוסטנון/טסט אננתת, אבל לגבי שאר הדברים - הפערים גדולים מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית