הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם בנטילה של אנקלומיפין ו-MK

shemshemi

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני רוצה להתחיל לקחת אנקלומיפין וMK עכשיו אני רוצה לעקוב אחרי הבדיקות דם (לראות שאני לא יוצא מתווך הנורמה ואין בעיות) זה בעייתי להגיד לרופא שאני לוקח את זה? בשביל לקבל בדיקות דם

לא, יש חיסיון רפואי ולכן זה לא בעייתי כלל. זה יהיה בעייתי אם תשתף משהו פלילי עם הרופא ואז הוא יהיה חייב לדווח לממונה עליו.

נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך.

הכותרת נערכה.

• פותח/ת השרשור
לא, יש חיסיון רפואי ולכן זה לא בעייתי כלל. זה יהיה בעייתי אם תשתף משהו פלילי עם הרופא ואז הוא יהיה חייב לדווח לממונה עליו.

נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך.

הכותרת נערכה.
תודה רבה על העזרה והמענה אז סתם מסקרנות למה שלא כל אחד שרוצה בדיקות דם ולא נותנים יגיד אני לוקח סטרואידים תן לי בדיקות דם?

תודה רבה על העזרה והמענה אז סתם מסקרנות למה שלא כל אחד שרוצה בדיקות דם ולא נותנים יגיד אני לוקח סטרואידים תן לי בדיקות דם?
זה לא כזה טריוויאלי לומר את זה. בסופו של דבר זה כן נרשם בתיק הרפואי שלך. אם מחר אתה תחתום לגורם או מקום כלשהו על ויתור חיסיון רפואי ויתחילו לפשפש לך בתיק, אז יראו את זה...

• פותח/ת השרשור
זה לא כזה טריוויאלי לומר את זה. בסופו של דבר זה כן נרשם בתיק הרפואי שלך. אם מחר אתה תחתום לגורם או מקום כלשהו על ויתור חיסיון רפואי ויתחילו לפשפש לך בתיק, אז יראו את זה...
אז אם אני אומר לרופא אני לוקח אנקולמפין(על דעת עצמי) ורוצה לעשות בדיקות דם זה סך הכל לא סטרואידים או משהו קשוח מידי זה יכול להיות סבבה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית