הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בדיקות דם באמצע סייקל אוסטרין, השוואה לפני שימוש ואחרי

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
אני כרגע חודשיים + לתוך סייקל של אוסטרין, הפעם הראשונה שנגעתי בSARM כלשהוא. רציתי לבדוק אם הוא שווה את ההייפ ואיך זה משפיע על הגוף שלי.

רקע עליי: אני בגיל 19, שוקל 85 קילו, גובה מטר שמונים וארבע ומתאמן מ2014. בריאות סבירה סך הכל חוץ מנדודי שינה ומעי רגיז.

בינתיים אני חושב באופן אישי שהחומר די נחמד, השאלה האמתית היא איך הוא משפיע על התפקוד של הגוף.

הנה כמה בדיקות דם שהוצאתי מהאתר של כללית שמתמקדות בחלק ההורמונלי של הדברים.

יש פה בדיקות דם מקיץ 2017 שלא לקחתי כלום בשביל רעיון כללי לאיך הפרופיל ההורמונלי ושאר המדדים שלי נראו לפני האוסטרין..

הדבר שהכי בלט לי בעין בהרגשה הכללית היא הירידה ברמות הטסט מאז תחילת הסייקל. לא שזה מפתיע כי בניגוד למה שכולם אומרים בפורומים של הbro science, אוסטרין כן גורם לדיכוי הורמונלי רק שהוא מאוד קל בהשוואה לAAS. וכן, אני יודע שירידה בטסט טוטאלי תלויה בהרבה דברים.

הLH שלי שתמיד היה גבוה גם בתור נער מתגבר ירד קצת אבל ציפיתי שהוא ירד יותר ממה ששמעתי.

הכולסטרול גם לא משהו לעומת תוצאות שהיו לי בעבר אבל שוב לא יודע אם זה בדיוק בגלל האוסטה למרות ששמעתי שהוא דופק את איזון הכולסטרול בגוף אצל אנשים.

הייתי עושה יותר בדיקות דם אבל הרופא שלי היה שמוק ונתן לי רק את אלו. הרבה אנשים מדברים על תחושות שלהם בזמן שימוש בSARMS אבל לא מעלים בדיקות דם אז רציתי לחלוק למטרות מידע ולחלוק תאוריות.

קבצים מצורפים

• בדיקות 2.JPG
    בדיקות 2.JPG
    KB 44.2 · צפיות: 337
  • בדיקות.JPG
    בדיקות.JPG
    KB 33.2 · צפיות: 400
  • בדיקות 4.JPG
    בדיקות 4.JPG
    KB 19.2 · צפיות: 309
  • פותח/ת השרשור
למה מפסיקים למכור אותם? חברה אמינה?
חברה אמינה אבל קיבלו תביעה מהיוצר המקורי של הSARM על זה שהם מוכרים אותו כתוסף למטרת אימונים (לפי מה שהבנתי)..

עדיין יש להם הרבה SARMS\פפטידים אחרים באתרים שלהם לקנייה.

חברה אמינה אבל קיבלו תביעה מהיוצר המקורי של הSARM על זה שהם מוכרים אותו כתוסף למטרת אימונים (לפי מה שהבנתי)..

עדיין יש להם הרבה SARMS\פפטידים אחרים באתרים שלהם לקנייה.
בעקרון זה כן למטרות אימונים אבל הם מצהירים באתר שזה למטרות ניסוי בלבד. הזמנתי גם מישם נחכה שיגיע ונראה איך

ראשית אני חייב לציין שאני רואה מגמה חיובית בפורום, כיף לראות פוסט מקצועי עם גיבוי של בדיקות דם.
נאלצתי לערוך לך את ההודעה, אנא הימנעו מלפרסם מקורות, קבוע גולשים פה כתבים שונים ומחפשים כותרות, בסופו של דבר אנחנו המנהלים צריכים לספק תשובות ותגובות רשמיות ואת האמת זה כבר די מתיש.

כמו שאמרתי לפני, מנסיון עם מתאמנים שונים ובמעקב עם בדיקות דם הפגיעה עולה ביחד עם המינון. צריך תמיד לפני הכל לבצע תיאום ציפיות, אוסטרין יהיה ה- sarms הכי חלש, נכון שהוא סלקטיבי ויש לו קשירה לרצפטורים האנדורגנים אך ההפעלה שלהם די מינורית ולכן גם הפגיעה בייצור הטסטוסטרון.
צריך להבין שכל sarm פועל שונה על הרצפטור - ar affinity efficacy, כל אחד נקשר בצורה לא שווה ומפעיל את הרצפטורים בצורה שונה ולמשך זמן שונה ולכן חוזק נקבע לפי ההפעלה והקשירה ככל שהוא מפעיל יותר זמן ממושך ככה תהיה השפעה גדולה יותר על התא והדיכוי יהיה גדול יותר.

אני אשתדל בהמשך להרחיב בנושא ולהכין פרופילים על sarms כדי שכולם יוכלו להבין איך ניתן להפיק מהם את המקסימום תועלת, להבין מה הוני בינהם ואיך הם השוני ביהם משפיע על התפקודים השונים.

איזה אלוף! תודה רבה על הפרסום עושה רושם שאין כזאת פגיע משמעותית אני תאכלס לא מרגיש ירידה בחשק המיני בכלל ואני על 20 מ״ג
אני כן מתכנן לבצע pct מסודר אשמח לדעת מה אתה מתכוון לעשות בסוף הסייקל

• פותח/ת השרשור
איזה אלוף! תודה רבה על הפרסום עושה רושם שאין כזאת פגיע משמעותית אני תאכלס לא מרגיש ירידה בחשק המיני בכלל ואני על 20 מ״ג
אני כן מתכנן לבצע pct מסודר אשמח לדעת מה אתה מתכוון לעשות בסוף הסייקל

תודה.

הפגיעה באמת לא כל כך משמעותית אלא אם כן יש במקרה טסט נמוך מלכתחילה, אוסטרין ידוע בתור הSARM שהכי פחות מדכא את המנגנון ההורמונלי ובגלל זה הוא מאוד נפוץ.

האמת, דווקא יש לי ליבידו גבוה יותר על אוסטרין. לגבי סיום הסייקל אני או יבצע סיבוב קצר של קלומיד ונולבה או אנסה להתאושש באופן טבעי.. נראה מה בדיקות הדם יגידו. עדיף ברוב המקרים PCT לדעתי בשביל להיות בטוח.

• פותח/ת השרשור
🤬 משגע אותי למה מתאמנים פה קושרים נולבדקס ל"סייקל" בסארמס 🤦‍♂️
כי יש לי נטייה לרמות אסטרוגן גבוהות בדרך כלל עוד מלפני החומרים ואני לא רוצה שזה יחזור? כל אחד והסמים למצב שלו, חבריקו.

גם אני הזמנתי אוסטרין והוא בדרך 😆 אותם אותה שאלה .
אבל ניב יכול להיות שאתה בגודל אחר ממנו

• פותח/ת השרשור
אכן אבל אין קשר לסארמס ובמיוחד אוסטרין לעלייה באסטרוגן וללקיחת טמוקסיפן .
בדרך כלל במצב שהטסט יורד וההפקה שלו נהיית פגומה אז זה נהיה קל יותר לקבל עלייה של אסטרוגן (במצב שלי לפחות לא יודע מה איתכם). אני הייתי עם טסט נמוך בעבר גם בטבעי אז אני מצפה להיות בטווח הדי נמוך בסיום השימוש.

זה שהאוסטרין לא גורם בעצמו לעלייה של E2 זה לא אמור שזה לא יכול לקרות באופן עקיף מתי שיש שיבוש (גם אם הוא קל) של תפקוד אנדוקריני.

לא אמרתי שאעשה את זה בוודאות, רק אם יש צורך.
אתה מצליח לראות מהמינון הזה תוצאות?
לא מגיר הרבה אנשים שמריצים את זה במינון כזה נמוך
כן, תוצאות די סבירות. אוסטרין זה לא ממש משהו מדהים מבחינת כוח או מסה אבל זה כלי די טוב לשמירה על מסה בסביבה של הגבלה קלורית, שריפת שומנים ושיפור סיבולת. 20 מ"ג נתן לי נדודי שינה ותחושה לא נוחה באופן כללי אז ירדתי ל10 כי אני במילא ישן חרא. אבל 20 עדיף בוודאות מבחינת יעילות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית