עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל טוב נשמאמי?????????????????????????????????..הכל טוב איתך קורן?😣
מישהו יכול לעלות אולי סרטון שמדגים למה הכוונה "משיכה עם גב עגול " ?
כשאני מושך אני תמיד מקשית את הגב.
גב עגול הכוונה שמאבדים את הקשת עקב המשקל הגבוה?
לא להגזים הכוונה בכמה אתה מעגל את הגב,יש לעגל גב עליון,יש לעגל את כל הגב ככה שאתה מרגיש שעוד שניה החוליה שלך יוצאת מהמקום.פשוט רשמת לא להגזים עם זה, שזה לא משתלב עם ההקשר של המאמר ועם זה שהגב שלך קרס, כי מקריסה פתאומית באמת צריך להימנע, זאת לא שאלה של להגזים או לא, אבל אני לא רושם את זה בכוונה להתווכח, אני רק מסביר את עצמי.
מי שעשה בחיים שלו דדליפטים כבדים יודע שאם הגב התחתון מתעגל אתה בחיים לא תצליח לנעול...
לא קראתי עוד את המאמר אבל אני מאמין שמדובר על הגב העליון..
תלוי כמה הוא מתעגל. אם הוא מתחיל טיפה עגול, וישאר ככה אז זה לא ממש משנה.
יש שתי מצבים שהגב יכול להתעגל בהם
1, בניתוק של המשקל מהריצפה
2, בניסיון לעבור את הברכיים
בשתי המקרים אם הגב ישנה את המנח שבו התחלת את ההרמה אתה לא תצליח לעבור את הברך ולנעול.
אנחנו אומרים אותו דבר תקרא את ההודעה שלי שוב..😵💫🥊מי שמושך עם גב עגול מושך לרוב מהתחלה עם גב עגול ומצליח לנעול
לא מבין מאיפה אתה קובע את זה ?
אנחנו אומרים אותו דבר תקרא את ההודעה שלי שוב..😵💫🥊
רשמתי אם הגב מתעגל בהלך ההרמה..
אם אתה מתחיל אם עב עגול ושומר שהוא לא יתעגל עוד יותר אין אם זה בעייה.
סבבה, לא הבנתי אותך, כי רשמת שבמצבים 1+2 לא תהיה נעילה
מו מה קשר בבית לא בבית? אם לא עושים תרגיל נכון זה דבר מסוכן על אחת כמה וכמה דיידליפט
עם גב עגול זה מסוכן מסיבה שזה מפעיל לחץ על החוליות!! מה לא ברור פה?
כמו שסקוטים חופשיים עושים גם עם גב ישר ולא עגול אין סיבה שפה זה יהיה שונה .! גב זה גב!
יש שתי בעיות לוגיות בטענה שלך:
1. סקוואט ודדליפט הם שני תרגילים שונים. בסקוואט המשקל יושב על הגב, בדדליפט ההרמה היא של משקל 'מת' מהרצפה. נגזרות שונות של כוח/מומנטום/whatever. מכאן שלהשליך על הדדליפט מהסקוואט דורש נימוק.
2. "גב זה גב" הוא לא טיעון לכלום. גם "יד זה יד", ו"ראש" הוא בפירוש לא "רגל".
הסיפא של טיעון 2 לא מדוייק במקרה של שחקני כדורגל 😆
יש שתי בעיות לוגיות בטענה שלך:
1. סקוואט ודדליפט הם שני תרגילים שונים. בסקוואט המשקל יושב על הגב, בדדליפט ההרמה היא של משקל 'מת' מהרצפה. נגזרות שונות של כוח/מומנטום/whatever. מכאן שלהשליך על הדדליפט מהסקוואט דורש נימוק.
2. "גב זה גב" הוא לא טיעון לכלום. גם "יד זה יד", ו"ראש" הוא בפירוש לא "רגל".