הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 2 חזרות מהדדליפט לבדיקה

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4

כן, לצערי לא הצלחתי לסיים את כל הסט.
בכל אופן הרמתי הפעם יותר את החזה. אבל אני לא מצליח להגיע למצב שהטרפזים שלי ממש מכווצים זה פשוט דורש ממני להכנס ממש עמוק לתוך המוט, ואז הדדליפט שוב לא יהיה טוב.
עד כמה זה נוראי הפעם? (חוץ מזה שאני חלש ולא סיימתי את הסט)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ויתרת מהר מדי יכולת לסיים תסט.
בחזרה השלישית הסט אפ לא טוב נראה כאילו שאתה רחוק מדי מהמוט וחסר להרים את החזה עוד קצת.

• פותח/ת השרשור
יאפ. הייתי באפיסת כוחות כבר בשלישית. למרות שסיימתי את המשקל הזה כבר 3 פעמים בעבר. לא נפלתי על יום טוב =/ אפילו הסקוואט היה טיפה קשה (והיה כולה 95 ק"ג)
ה2 חזרות אבל נראות בסדר?

לא בטוח כל כך, הגב שלך לא ישר, ויכול להיות שאתה עומד רחוק מדי,תבדוק מרחק של כ3 ס"מ מהמוט לשוק, מרכז כף רגל וכו'.
לא צריך לדאוג לטרפזים מכווצים אלא לגב תחתון מכווץ [זוקפים]
אלא אם אתה סובל מקיפוזיס אתה אמור להיות מסוגל לשמור על הגב ישר במשקלים כאלה, כמה זה ד"א?

• פותח/ת השרשור
המוט מאוד קרוב אליי, מה גם (ויש לי סימנים להוכחה) שהמוט עובר לאורך כל הshin ככה שהוא כן קרוב מספיק.
הגב תחתון עצמו מכווץ, לאורך כל התנועה לפחות מההרגשה שלי, אני גם מרים את החזה ככל שאני יכול.
וכן יש לי קיפוזיס די חמור לפי מה שהרופאה קבעה אותו, בגלל זה ניסיתי לכווץ את הטרפזים ורק אז לתפוס את המוט. יצא לי איזה תנוחה מוזרה לגמרי, אני אנסה לצלם את זה אימון הבא כדי להראות עד כמה זה באמת ככה.
וזה 135 ק"ג..

~עריכה~
חחח סתם הסתכלתי עכשיו באינטרנט.. מצאתי את התמונה הזאת בויקיפדיה
250px-Posture_types_%28vertebral_column%29.jpg

האיש הימני ביותר בול כמוני. בדיוק אותה יציבה כזאת יש לי..

נערך לאחרונה:
בסדר עם קיפזויס זה לא חמור.
רק החזרה האחרונה אתה רחוק מהמוט [כתפיים מאחורי המוט] לפחות ככה זה נראה, וזה כנראה גם למה לא הצלחת, למרות שרוב הסיכויים שזה בגלל שסבלת מתסמונת-פוסי-טראומתית לזמן קצר, פעם הבאה לא לוותר.
משקל טוב בסה"כ, מה אני עושה ער?.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית