הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

AmitayOri

משתמש מתחיל
33
8
נק' מוניטין:
11
33
8
היי,
לאחר התייעצות מקיפה החלטתי לנסות את מזלי רק עם טסט אנתת 500 מג בשבוע בלי תוספות.
כרגע בידי הפניה לכל בדיקות הציר ההורמונלי תקפות לחודש. (לא יודע כמה יתאפשר לי לעשות לאחר מכן או במהלך הסייקל, לכן, לא יודע גם מה הנטייה שלי להמרת טסט לאסטרוגן.. חושש מהעניין. מתי הכי כדאי "לנצל" את הבדיקות? מה הסיכוי לעקרות מכל הסיפור , והאם התאוששות יכולה להיות בעייתית במידה ומבוצע PCT מלא, להסר חשש אולי עדיף להוסיף ארימידקס ? תודה לעונים... יעזור לי הרבה.

משקל 68
גובה 1.70
א" ש 13%
מתאמן כמה שנים

מה הסיכוי לעקרות מכל הסיפור
נמוך מאוד

והאם התאוששות יכולה להיות בעייתית במידה ומבוצע PCT מלא, להסר חשש אולי עדיף להוסיף ארימידקס ?
מטסט בלבד לא סביר שתהיה בעיה עם ההתאוששות אבל הכל יכול להיות. יש פה משתנים גנטים חזקים ואי אפשר לחזות את העתיד

אני עשיתי בדיקה לציר ההורמונאלי וכל שבועיים אני אעשה
לא הבנתי מה הבעיה אתה יכול גם כל שבוע מתי שבא לך

אני אולם בקבע הרופא קצת עושה לי פרצופים אני מתעייץ איתו לגביי מה שאני עושה הוא ממש עושה לי פרצופים ומטיף לי מוסר ובתכלס הוא רושם ''שימוש בתוספי תזונה לא מוכרים'' ונותן תהפנייה שמתי לב שאם אני מערבב אותו סתם לבדיקות האלה הוא אומר אין צורך אבל כשאני אומר לו תאמת הוא די עוזר לי וגם לא רושם את זה בתיק

אאהה אז המצב שלך יותר טוב משלי
אצלי בתיק כבר רשום פסקאות שלמות על לנסות לשכנע אותי שלא לגעת
ושבכל זאת מתכוון להשתמש 🤣

אאהה אז המצב שלך יותר טוב משלי
אצלי בתיק כבר רשום פסקאות שלמות על לנסות לשכנע אותי שלא לגעת
ושבכל זאת מתכוון להשתמש 🤣
כיודע לי לא כל כך מומלץ שזה היה אפישה רשום בתיק הרפואי לגבי שימוש באנבולים זה קצת בעייתי לחברות ביטוח וכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית