הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מרגיש את החומרים

ראן12

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
6
65
0
שלום, אני אחרי שני סיקלים של קלן וסיקל טסט קצר עם אנאבר, האנאבר היה של pure platinum, הטסט של vertex והקלו ניסית מדיטק ו black dragon, וינסטרול של אייס.
את האמת לא נראה לי שהחומרים מזויפים או משהו כי הם עם קוד שעובד באתר שלהם ואת ה קלן ואנאבר היו עם ברקוד.
חוץ מזה אני קניתי את החומרים מכמה דילרים, והם הכי בטוחים אצלנו.
חשוב לציין: בקלן הרגשתי רעידות בידיים ובטסט ביתי מרגיש קצת העליה בטמפרטורת החום, אבל לא הרגשתי שום עליה בכוח, אפילו קצת ומבחינת תוצאות גם כן לא היה כלום
סיקל הטסט והויני היה 6שבועות במינון 1מ״ג טסט eod,ויני 50 ביום , ויני שולב אחרי סיום השבוע השני.
וסיקל הקלן היה כרגיל כפי שמופיע בפורום
מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה

שמע .. אף אחד לא יכול להגיד לך מה קורה איתך אם לא תביא בדיקות דם של כל הציר ההורמונאלי.. יש לך כאן בפורום המלצות של המנהלים איזה בדיקות דם צריך לעשות
רוץ על זה 🤩

ועל הדרך תספר לנו איזה pct עשית אחריי כל זה

סייקל טסט 6 שבועות זה מעט מידי

מה הייתה המטרה? חיטוב?
אם כן - עושים סייקל טסט של 10-12 שבועות ואת הויני ב 6 שבועות האחרונים.
כמו כן - פרגניל במהלך הסייקל וPCT לאחר הסייקל

לא מכיר כל כך את החברות האלה בכל מקרה אם זה אמין עדיף לעשות בדיקת דם בשבןע ה 5 לסייקל כדי לדעת איפה אתה עומד כי בעקרון טסט מרגישים בין 3-6 שבועות אני קיבלתי את הקיק בשבוע 4 עם גל של רעב וחרמנות ועלייה די רצינית של משקל מאוד חבל שלא ביצעתה בדיקות דם אל תוך הסייקל חבל לעשות סייקל טסט אם אסטר ארוך למשך 6 שבועת ביזבוז מוחלט

שלום, אני אחרי שני סיקלים של קלן וסיקל טסט קצר עם אנאבר, האנאבר היה של pure platinum, הטסט של vertex והקלו ניסית מדיטק ו black dragon, וינסטרול של אייס.
את האמת לא נראה לי שהחומרים מזויפים או משהו כי הם עם קוד שעובד באתר שלהם ואת ה קלן ואנאבר היו עם ברקוד.
חוץ מזה אני קניתי את החומרים מכמה דילרים, והם הכי בטוחים אצלנו.
חשוב לציין: בקלן הרגשתי רעידות בידיים ובטסט ביתי מרגיש קצת העליה בטמפרטורת החום, אבל לא הרגשתי שום עליה בכוח, אפילו קצת ומבחינת תוצאות גם כן לא היה כלום
סיקל הטסט והויני היה 6שבועות במינון 1מ״ג טסט eod,ויני 50 ביום , ויני שולב אחרי סיום השבוע השני.
וסיקל הקלן היה כרגיל כפי שמופיע בפורום
מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה
אני הכרתי אנשים שבלי בסיס טבעי טוב ובלי ניסיון גדול בכלל בפיתוח גוף ותזונה עשו סייקלים עם הרבה יותר חומרים מימך + GH ולא ראו תוצאות טובות . וזה כי הם מפגרים שלא משקיעים באימונים הם גם לא יודעים איך להתאמן הם גם לא משקיעים בתזונה. אז התוצאות בהתאם. במקרה שלך אני לא מכיר אותך. אולי זה כן הבעיה אולי זה לא. אולי רוב החומרים שלקחת הם זיופים באיכות ירודה? אולי הגנטיקה ? או האוכל והאימונים? רשמת שלקחת קלן אני מניח שאתה בחיטוב ? ובטח לא אוכל הרבה פחמימות ? בלי הרבה פחמימות לא תרגיש עליה בכוח. אני ממליץ לך להצמד לחברה אחת בחומרים ולא להתפזר על 6 חברות אתה לא יודע מה עובד מה לא עובד תנסה חברה אחת שקיבלת עליה המלצות ורוץ עליה, לא היה טוב ? תנסה אחרת. יכול להיות הרבה סיבות למה שרשמת צריך לבדוק הכל ...

אני הכרתי אנשים שבלי בסיס טבעי טוב ובלי ניסיון גדול בכלל בפיתוח גוף ותזונה עשו סייקלים עם הרבה יותר חומרים מימך + GH ולא ראו תוצאות טובות . וזה כי הם מפגרים שלא משקיעים באימונים הם גם לא יודעים איך להתאמן הם גם לא משקיעים בתזונה. אז התוצאות בהתאם. במקרה שלך אני לא מכיר אותך. אולי זה כן הבעיה אולי זה לא. אולי רוב החומרים שלקחת הם זיופים באיכות ירודה? אולי הגנטיקה ? או האוכל והאימונים? רשמת שלקחת קלן אני מניח שאתה בחיטוב ? ובטח לא אוכל הרבה פחמימות ? בלי הרבה פחמימות לא תרגיש עליה בכוח. אני ממליץ לך להצמד לחברה אחת בחומרים ולא להתפזר על 6 חברות אתה לא יודע מה עובד מה לא עובד תנסה חברה אחת שקיבלת עליה המלצות ורוץ עליה, לא היה טוב ? תנסה אחרת. יכול להיות הרבה סיבות למה שרשמת צריך לבדוק הכל ...
אני חייב לצין שאני מכיר דבילים גמורים באזור שלי שמשתמשים בחומרים והם כאלה דבילים משחקים אותה שהמציאו מטודיקה משהלם כאילו המציאו את התורה והם ניראם פשוט אחרת לגמריי הם פשוט להתאמן לא יודעים וחבל ורק יודעים לדחוף עוד חומר ועוד חומר

• פותח/ת השרשור
מבחינת אוכל ואימונים לא היתה בעיה בכלל , בסיקל הקלן כן ביתי על משהו כמו 90-100 גרם פחמימה אבל כמובן לעליה בכוח לא ציפיתי, אבל ציפית באמת לרדת טוב וזה לא עבד
ובסיקל הטסט ביתי על משהו כמו 130 גרם פחמימה והסיקל היה אמור להיות 10 שבועות ואת הויני התחלתי לקחת בתחילת השבוע החמישי, אך בשבוע ה9 לסיקל הפסקתי, כי לא היתה לא הרגשתי כלום מבחינת כוח+ תוצאות
Pct ביצעתי כרגיל, כפי שמופיע בנועץ
עכשיו איזה בדיקות אתה מציע לעשות?
ואת האמת השילוב של החברות בגלל ששילבתי בין שני דילרים כי הבאתי בהתחלה בקבוק טסט מדילר ולאחר שלא הרגשתי החלתי לשנות כמובן הבאתי את זה לפני הזריקה האחרון בבקבוק הישן

אני מאמין שעם מתאמן ראה תוצאות מתי שהיה טבעי אז על חומרים הוא צריך לראות גם תוצאות טובות. ועם לא ראית תוצאות בסייקל כבר רשמתי לך מה יכולה להיות הסיבה. היה לך בכלל בסיס טוב שהאית טבעי ? העלת פעם תמונות בפורום אפשר לראות ? לעשות בדיקות הורמונים מה שהחברה פה המליצו לך תמיד אפשר לעשות. אבל אני לא בטוח שזה יפתור לך תבעיה. בלי סייקל טוב ועבודה קשה אין תוצאות לא משנה איזה בדיקות דם תעשה זה לא יעזור לך.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שעם מתאמן ראה תוצאות מתי שהיה טבעי אז על חומרים הוא צריך לראות גם תוצאות טובות. ועם לא ראית תוצאות בסייקל כבר רשמתי לך מה יכולה להיות הסיבה. היה לך בכלל בסיס טוב שהאית טבעי ? העלת פעם תמונות בפורום אפשר לראות ? לעשות בדיקות הורמונים מה שהחברה פה המליצו לך תמיד אפשר לעשות. אבל אני לא בטוח שזה יפתור לך תבעיה. בלי סייקל טוב ועבודה קשה אין תוצאות לא משנה איזה בדיקות דם תעשה זה לא יעזור לך.
לפני השימוש בסטורידים ובכלל כשאני לא בסיקל אני עולה טוב במסה אך בחיטוב אני יורד בצורה איטית מאוד למרות שאני קורע את התחת באימונים ובריצות ותמיד אני אוכל לפי התוכנית
אני בעבר היתי שמן וירדי עד שהגעתי לתת משקל ואז התחלתי להתאמן ולאכול בריא זה יכול להשפיע במשהו?

• פותח/ת השרשור
זה לא אומר לי הרבה. זה יכול להעיד סך הכל קצת על הגנטיקה ועל איך שהגוף שלך מגיב כן.
תודה, ושאלה אחרונה אתה מציע לעשות בדיקת דם לפני הסיקל ובדיקה בסיקל או רק בדיקה בסיקל

בדיקות דם שבוע לפני שאתה מתחיל סייקל כן תעשה תראה שהכל תקין. בדיקות בסייקל עצמו תלוי מה אתה רוצה לבדוק ? פרולאקטין ? אסטרוגן ? אסטרדיאול ? רמות של טסט בדם ? עם אתה חושב שיש צורך תעשה את זה .

בדיקות דם שבוע לפני שאתה מתחיל סייקל כן תעשה תראה שהכל תקין. בדיקות בסייקל עצמו תלוי מה אתה רוצה לבדוק ? פרולאקטין ? אסטרוגן ? אסטרדיאול ? רמות של טסט בדם ? עם אתה חושב שיש צורך תעשה את זה .
אם כבר בדיקות תגיד בסייקל עם אוראלים האם יש טעם לעשות בדיקות לתפקודי כבד כי למשל הרופא שלי רואה קצת משהו חריג ישר הפניה למיון היה לי urea טיפה גבוה מהנורמה ואלקרינטין היה תקין ובכל זאות שלח אותי למיון ששם הרופא אמר לי אם תרד מי כמות החלבון הגבוה ו 4 ימים בלי אימונים רק מנוחה הכל יחזור לנורמה... ואני חשבתי שאני מת על פי המילים של הרופא שלי

אם כבר בדיקות תגיד בסייקל עם אוראלים האם יש טעם לעשות בדיקות לתפקודי כבד כי למשל הרופא שלי רואה קצת משהו חריג ישר הפניה למיון היה לי urea טיפה גבוה מהנורמה ואלקרינטין היה תקין ובכל זאות שלח אותי למיון ששם הרופא אמר לי אם תרד מי כמות החלבון הגבוה ו 4 ימים בלי אימונים רק מנוחה הכל יחזור לנורמה... ואני חשבתי שאני מת על פי המילים של הרופא שלי
בגלל זה צריך לבחור רופא משפחה 1 שמכיר קצת את התחום ומכיר את הסטיות שיש בבדיקות דם של ספורטאים שזה נורמה אצלם. שלא יכנס ללחץ בגלל כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית