הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט לגבי סייקל ראשון

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
היי שלום לכולם....
אני מתאמן תקופה ארוכה,כרגע אני בן 21 אני פשוט לא יודע מה לעשות,אני מאוד רוצה להתחיל סייקל,אבל פשוט מפחד..
להתאמן טבעי לא שווה,כי המטרה שלי לא ריאלית.
אני מרגיש באמת בדאון שאני לא יכול להשיג את המטרה שלי, אני בעצם מרגיש כבול,מצד אחד אני מודע להשלכות של החומרים ואני לא מבין כלום.
מצד שני זה החלום,אני כבר שנים רודף אחרי גוף,אבל הגוף שאני רוצה אי אפשר להשיג טבעי.
פיתחתי גם כל מיני הפרעות בגלל האימונים.
אני כל הזמן מסתכל במראה ומתבאס.
אשמח להמלצות מה לעשות, האם זה שווה את זה?
ומה עליי לדעת לפני שמתחילים?

בולשיט, אתה רק חושב שאתה יודע איך נראה אדם שמשתמש,
רוב הסיכויים שהאמת הכואבת עבורך היא שאתה עושה משהו לא נכון ולכן אתה לא רואה תוצאות.
תבדוק את תכנית האימונים שלך, את תכנית התזונה שלך, איך סדר היום שלך בנוי, האם אתה אוכל מספיק ישן מספיק, ואולי אתה בכלל אוכל זבל כל היום ואתה עם אחוז שומן גבוה ולכן אתה חושב שהמטרה שלך לא ריאלית?

במידה ואתה בנוי היטב ורוצה להיות 6-7 אחוז שומן עם מסה רצינית אז סבבה אתה צודק זה כמעט בלתי אפשרי טבעי, אולי אתה בכלל מושפע מכל הדוגמני אינסטגרם שעוברים פוטושופ, או שעברו חיטוב וייבוש לפני התמונה, האם אתה יודע בכלל מה עובר מאחורי הקלעים של כל מה שאתה נחשף אליו?

אני מציע שתעלה תמונה שלך ובמקביל תעלה תמונה של הגוף שאתה רוצה אבל "אי אפשר להשיג טבעי" ואולי תיווכח אחרת.

ובכל אופן אני רוצה להגיד לך שכל עוד אתה פשוט מכוון לגוף מטרה דהיינו שרירי ויחסית חטוב זה לגמרי ולגמרי אפשרי, שוב הסיבה העיקרית שהרבה נכשלים לראות תוצאות היא פשוט ידע לוקה בחסר.
ויש המון אנשים שהם דוגמא לכך שאפשר להראות מצוין טבעי.

נמשיך את הדיון כשתענה לי.

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים שהאמת הכואבת עבורך היא שאתה עושה משהו לא נכון ולכן אתה לא רואה תוצאות.
תבדוק את תכנית האימונים שלך, את תכנית התזונה שלך, איך סדר היום שלך בנוי, האם אתה אוכל מספיק ישן מספיק, ואולי אתה בכלל אוכל זבל כל היום ואתה עם אחוז שומן גבוה ולכן אתה חושב שהמטרה שלך לא ריאלית?

במידה ואתה בנוי היטב ורוצה להיות 6-7 אחוז שומן עם מסה רצינית אז סבבה אתה צודק זה כמעט בלתי אפשרי טבעי, אולי אתה בכלל מושפע מכל הדוגמני אינסטגרם שעוברים פוטושופ, או שעברו חיטוב וייבוש לפני התמונה, האם אתה יודע בכלל מה עובר מאחורי הקלעים של כל מה שאתה נחשף אליו?

אני מציע שתעלה תמונה שלך ובמקביל תעלה תמונה של הגוף שאתה רוצה אבל "אי אפשר להשיג טבעי" ואולי תיווכח אחרת.

ובכל אופן אני רוצה להגיד לך שכל עוד אתה פשוט מכוון לגוף מטרה דהיינו שרירי ויחסית חטוב זה לגמרי ולגמרי אפשרי, שוב הסיבה העיקרית שהרבה נכשלים לראות תוצאות היא פשוט ידע לוקה בחסר.

תודה רבה על התגובה,
אני ידעתי שיבוא מישו שיגיד שאני עטשה משהו לא בסדר,אבל זה מעל זה,כרגע אני עם מסת שריר יפה,שוקל 93 על 14 אש 1.78.
כל החברם שלי לוקחים חומרים וההבדלים שמיים וארץ,באיכות בחדות אין מה להשוות בכלל..
מה שאני אומר שאני יודע בידיוק איך נראה אדם על חומרים.
המטרה שלי זה dylan mackeena משו כזה
זה מה שבאתי להגיד לך
כמה זמן אתה מתאמן ?
באמת רעיון יפה זה -
תמונה שלי לא אעלה לא אוהב לעלות דברים לאינטרנט.
לגבי הידע לוקה בחסר,הכל יכול להיות,
בכמ הגוף שאני מכוון אליו אי אפשר טבעי.
כל מי שאני מכיר עלה על במה ועשה כמה וכמה סייקלים בחייו וההבדלים מטורפים.
הבעיה שזה להיות תלוי במאמן וזה מפחיד שמישו משחק איתך בהורמונים.
תודה רבה על התגובה חבר.

תראה לי בבקשה אחד טבעי שנראה אש

הבעיה שזה להיות תלוי במאמן
מה זאת אומרת להיות תלוי במאמן ?!
אין קשר בין מאמן ל- לקחת חומרים כמו סטרואידים
שום מאמן לא אמור לתת לך סטרואידים
אתה תצטרך ללכת וללמוד על המהלך הזה לבד ועל איך עושים תיקון אחריי זה (pct)
ואם אתה יודע על מאמן שכן עושה את זה דווקא אליו אל תתקרב

כמה זמן אתה מתאמן ? לפי הנתונים זה כמה שנים

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת להיות תלוי במאמן ?!
אין קשר בין מאמן ל- לקחת חומרים כמו סטרואידים
שום מאמן לא אמור לתת לך סטרואידים
אתה תצטרך ללכת וללמוד על המהלך הזה לבד ועל איך עושים תיקון אחריי זה (pct)
ואם אתה יודע על מאמן שכן עושה את זה דווקא אליו אל תתקרב

כמה זמן אתה מתאמן ? לפי הנתונים זה כמה שנים
כן מתאמן כמה שנים בצורה חולנית,לפיתחח גוף הזה אין רק דברים חיוביים לפחות לגבי..
וברור שאין קשר,מנ שאמרתי שחברים שלי בנכנה לתחרות לוקחים מאמן והוא מטפל בזה,זה לא יותר אחראי מאשר לבד?
לגבי הנתונים אני באמת לא שחצן ההפך מזה,אבל אני עובד קשה ולגנטיקה יש חלק בזה.

לפי שם המשתמש שלך אתה מכוון למקום לא ריאלי שלא משנה כמה לא טבעי תיהיה לא תראה כמוהו לעולם.

"נראה אש" זה דבר כל כך סובייקטיבי שקשה בכלל להתחיל להיכנס לזה, אם המטרה שלך היא להראות ככה בשביל נשים תדע שהיחידים שיחשבו שאתה נראה טוב על מסרת שריר לא טבעית ואחוז שומן נמוך הם קהילת הגייז בישראל וגברים סטרייטים שמתאמנים, רב הנשים בעיקר יסלדו ממך.

אם המטרה שלך היא לסכן את הפוריות שלך והבריאות שלך כדי ליישר קו בחוג חברתי מאד מסויים שאתה נמצא בו, אז אני מציע שתחשב מסלול מחדש.

המצב הרע שאתה מרגיש או הדכאונות שלך לא יעלמו כשתתחיל לקחת חומרים ותתקרב למטרה שלך אלא רק תגלה שהחור שחשבת שהם הולכים למלא רק גדל והמטרות ישתנו ויחריפו, ובגדול זו דרך דיי אובדנית.

אם אתה כוכב קולנוע ויש לך 5 חודשים לפתח פיזיק של גיבור על לטובת פרנסת משפחתך וקידום הקריירה? לך על זה.
אם לא אז אתה נכנס לעולם יחסית לא יציב מעמדה מאד לא יציבה לפי מה שאתה מתאר, מציע לך להיזהר.

מה הקשר בין כל מה שכתבתי לשאלות שלך? תחליט אתה

• פותח/ת השרשור
לפי שם המשתמש שלך אתה מכוון למקום לא ריאלי שלא משנה כמה לא טבעי תיהיה לא תראה כמוהו לעולם.

"נראה אש" זה דבר כל כך סובייקטיבי שקשה בכלל להתחיל להיכנס לזה, אם המטרה שלך היא להראות ככה בשביל נשים תדע שהיחידים שיחשבו שאתה נראה טוב על מסרת שריר לא טבעית ואחוז שומן נמוך הם קהילת הגייז בישראל וגברים סטרייטים שמתאמנים, רב הנשים בעיקר יסלדו ממך.

אם המטרה שלך היא לסכן את הפוריות שלך והבריאות שלך כדי ליישר קו בחוג חברתי מאד מסויים שאתה נמצא בו, אז אני מציע שתחשב מסלול מחדש.

המצב הרע שאתה מרגיש או הדכאונות שלך לא יעלמו כשתתחיל לקחת חומרים ותתקרב למטרה שלך אלא רק תגלה שהחור שחשבת שהם הולכים למלא רק גדל והמטרות ישתנו ויחריפו, ובגדול זו דרך דיי אובדנית.

אם אתה כוכב קולנוע ויש לך 5 חודשים לפתח פיזיק של גיבור על לטובת פרנסת משפחתך וקידום הקריירה? לך על זה.
אם לא אז אתה נכנס לעולם יחסית לא יציב מעמדה מאד לא יציבה לפי מה שאתה מתאר, מציע לך להיזהר.

מה הקשר בין כל מה שכתבתי לשאלות שלך? תחליט אתה
השם משתמש שלי אומר הכל אתה צודק..
אתה נגעת בחומרים שאתה כותב את כל זה?
ותודה על התגובה אח

שמע .. אם זה מאמן שאתה באמת מאמין בו אתה מכיר אותו ויודע את אמינותו
אתה יכול לפנות אליו וגם "לבדוק" אותו תמיד כאן בפורום - לקחת את ההמלצות שהוא נותן לך לקחת את "תוכנית הסייקל" שהוא נותן לך ולעלות אותה כאן ולשמוע תגובות ולקבל חוות דעת . 🏋️

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמע .. אם זה מאמן שאתה באמת מאמין בו אתה מכיר אותו ויודע את אמינותו
אתה יכול לפנות אליו וגם "לבדוק" אותו תמיד כאן בפורום - לקחת את ההמלצות שהוא נותן לך לקחת את "תוכנית הסייקל" שהוא נותן לך ולעלות אותה כאן ולשמוע תגובות ולקבל חוות דעת . 🏋️
כע צודק עד אז אני אחטב עד העצם במטרה להיות פסל.
מטרה 10 אחוז שומן על 85 מינימום 1.78
אם אהיה מרוצה אעחה תמונה.

לפי הצורה שאתה חושב ומתנסח הייתי ממליץ לחכות עם המהלך הזה.
חומרים יכולים להכניס אותך לסרטים נוספים שלא כל כך מומלץ להכנס אליהם בראש לא צלול.

• פותח/ת השרשור
לפי הצורה שאתה חושב ומתנסח הייתי ממליץ לחכות עם המהלך הזה.
חומרים יכולים להכניס אותך לסרטים נוספים שלא כל כך מומלץ להכנס אליהם בראש לא צלול.
תודה רבה על התגובה,שנית מה הכוונה "לפי הצורה שאתה חושב ומתנסח"

הכוונה היא שחומרים משפיעים עליך בצורה ישירה ובצורה עקיפה על ההרגשה בטחון נוחות מחשבות וכו׳ וכו׳.

אם אתה מתקשה עם התחום הזה בתור טבעי - חומרים יערבבו אותך לגמרי. יש כמובן דברים יותר עדינים ודברים מאוד הרסניים, אבל בגדול זה לא אידיאלי למצבך.

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא שחומרים משפיעים עליך בצורה ישירה ובצורה עקיפה על ההרגשה בטחון נוחות מחשבות וכו׳ וכו׳.

אם אתה מתקשה עם התחום הזה בתור טבעי - חומרים יערבבו אותך לגמרי. יש כמובן דברים יותר עדינים ודברים מאוד הרסניים, אבל בגדול זה לא אידיאלי למצבך.
אני מבין,מתי זה כן?
דרך אגב כל התחום הזה זה אנשים חסרי ביטחחון גם שתדע

״פיתחתי גם כל מיני הפרעות בגלל האימונים.
אני כל הזמן מסתכל במראה ומתבאס.״

אתה מדבר כאן על דיסמורפיה. לא רצון ״נורמלי״ להראות יותר טוב. זה לא נשמע כמו קרקע בריאה לחומרים. תתפלא לדעת שיש אנשים שנראים פח גם עם חומרים.

זה ש״כולם ככה״ זה לא הופך את זה לדבר חיובי. אנחנו מנסים כאן ללמד ולהוסיף מידע מעבר למה שמסתובב במכון הטיפוסי.

• פותח/ת השרשור
״פיתחתי גם כל מיני הפרעות בגלל האימונים.
אני כל הזמן מסתכל במראה ומתבאס.״

אתה מדבר כאן על דיסמורפיה. לא רצון ״נורמלי״ להראות יותר טוב. זה לא נשמע כמו קרקע בריאה לחומרים. תתפלא לדעת שיש אנשים שנראים פח גם עם חומרים.

זה ש״כולם ככה״ זה לא הופך את זה לדבר חיובי. אנחנו מנסים כאן ללמד ולהוסיף מידע מעבר למה שמסתובב במכון הטיפוסי.
תודה רבה איש יקר!!!!!,החומרים תמיד יהיו,אחכה עם זה קצת,בנתיים אוסיף עוד איכות.
אתה מאמין שאפשר לגוף איכותי טבעי?אתה מכיר טבעיים עם מסת שריר מאוד גבוהה וחטובים?

כן. יש הרבה דוגמאות אבל אני נזהר לצאת בהצהרות שX טבעי כי אני לעולם לא אדע בוודאות וזה לרוב יגרור תגובות של ״אין מצב״.

ההבדל עם הבחורים הגדולים חטובים וטבעיים שהם נאצים עם תזונה ואימונים, עובדים עם מאמן טוב בדר״כ ולרוב עם גנטיקה טובה.

• פותח/ת השרשור
כן. יש הרבה דוגמאות אבל אני נזהר לצאת בהצהרות שX טבעי כי אני לעולם לא אדע בוודאות וזה לרוב יגרור תגובות של ״אין מצב״.

ההבדל עם הבחורים הגדולים חטובים וטבעיים שהם נאצים עם תזונה ואימונים, עובדים עם מאמן טוב בדר״כ ולרוב עם גנטיקה טובה.
תודה רבה על התגובה, חח אתה כותב אותן בשעות מוקדמות חח.
אני מקווה שאני בדרך לשם,התחלתי חיטוב,ואני עדייו איכשהוא מתקדם בתרגילים המורכבים.
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית