הוא נפצע באחד מהיטים הראשונים אם אני זוכר נכון, לא?שנה שעברה יצא מקום 9 שזה אחד מהאחרון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא נפצע באחד מהיטים הראשונים אם אני זוכר נכון, לא?שנה שעברה יצא מקום 9 שזה אחד מהאחרון
לא זכור לי,הוא נפצע באחד מהיטים הראשונים אם אני זוכר נכון, לא?
הוא לא רוצה להמשיך להקריב את מה שצריך כדי להיות ברמה שהוא יכול להתחרות שוב בWORLDS, הוא רוצה להיות עם משפחה, לדאוג קצת לבריאות (ירד מה195 קילו שהוא היה..) ומתכנן מאד בקרוב פרישה לגמרי, הוא פשוט עדיין בחוזים של ספונסרים שמחייב אותו להמשיך להיות פעיל, וכנראה זה שהוא רוצה לנסות שוב את הלוג לפני שהוא פורש מניע אותו..מה הרעיון ללכת לתחרות מקומית אם הוא לא מתכוון להמשיך לWORLD'S? הוא רוצה לנוח קצת?
אתה אכן מתבלבל עם אירופהקודם כל האיש החזק בבריטניה זה לא בדיוק תחרות מקומית, אם אני לא טועה היו 11,000 איש בתחרות האחרונה או משהו כזה (אולי מתבלבל עם האיש החזק באירופה).
זה טוב בשביל להמשיך להיות מעורב בספורט וספציפית הוא ניסה לשבור שיא עולם בלוג פרס.
הוא נפצע ויצא מהתחרות אחרי הלחיצה. בריא ושמח, אני לא חושב.לא מבאס לראות את זי ככה. הבחור לא צעיר, נראה עדיין שמח לעסוק בזה. נראה הרבה יותר בריא משהיה בשיאו. תן לו להנות.
מבאס לראות את זי במצב הזה..
HJB זכה כמובן,
2018 זו בהחלט השנה שלו: זכה בארנולד, אירופה, ועכשיו בWSM
הוא נפצע ויצא מהתחרות אחרי הלחיצה. בריא ושמח, אני לא חושב.
הוא לא הגיע להנות, הוא הגיע בהחלט בשביל לקחת את התחרות, הוא אמר את זה בסרטון לא מזמן שבו סיפר שהוא שוקל פחות ומרגיש יותר חזק מהשיא.