תפריט חיטוב המתאים לחיידק הליקובקטר פילורי

• פותח/ת השרשור asafa
  • פורסם בתאריך

asafa

משתמש מתחיל
168
0
היי משה,

הייתי מנוי בעבר במשך תקופת זמן והיו תוצאות מדהימות.
לפני כחודשיים אובחנתי כנשא של החיידק הליקובקטר פילורי.

כחלק מדרך ההתמודדות עם החיידק, צריך להימנע ממוצרי חלב פרה, סוכרים, שמרים ואלכוהול.
האם יש תפריט חיטוב שנוכל לבנות בכדי שיתאים לי במסגרת האילוצים (חלב פרה)?

בברכה,
אסף

ע"י מי אובחנת עם החיידק? הדרך האידאלית להתמודדות עם החיידק היא אנטיביוטיקה

• פותח/ת השרשור
אובחנתי על ידי רופא כמובן, טיפלתי בחיידק עם אנטיביוטיקה אבל הוא לא הורג אותו לגמרי
בשביל שלא יתפרץ שוב הבנתי שיש דברים שאני צריך להימנע מלאכול אותם

אובחנתי על ידי רופא כמובן, טיפלתי בחיידק עם אנטיביוטיקה אבל הוא לא הורג אותו לגמרי
בשביל שלא יתפרץ שוב הבנתי שיש דברים שאני צריך להימנע מלאכול אותם
אנטיביוטיקה מחסלת אותו לחלוטין, זה כל המטרה באנטיביוטיקה.
תלוי בנזק שהוא עשה, אולי כדאי להמעיט באלכוהול וקפה כדי לתת לנזק להחלים, חוץ מזה אין משהו מיוחד שצריך להימנע ממנו

ההמלצות שקיבלת לא ממש נכונות. אין בעיה לבנות תפריט ללא מוצרי חלב (אני עושה את זה באופן קבוע לרגישים ללקטוז) אבל זו לא אחת מההנחיות למי שיש את החיידק לכן לא מבין מדוע קיבלת אותה מלכתחילה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, בכל אופן אני מבין עכשיו שניתן לבנות תפריט ללא מוצרי חלב או מופחת.
התפריט הישן שהיה לי (לפני כמה שנים) מבוסס על יוגורט וגבינות בעיקר.

• פותח/ת השרשור
@Mike - פירסמתי בפורום הייעוץ כבר אתמול, ועכשיו נכנסתי לבדוק ואני לא רואה את הפוסט.
זה כאילו מופיע בפרופיל שלי כלוג. הכל כאן השתנה מה קורה? כבר עבר 24 שעות מאז שרכשתי את החבילה

איחדתי את הפוסט לפוסט הקודם שלך ככה שהכל יהיה במקום אחד. תכנס שוב לפורום של הייעוץ אישי ותראה את הנושא שם. הייעוצים אישיים באתר מנוהלים כלוגים וכדיונים בתוך הלוג ככה שיהיה יותר יעיל לעוקב אחר הייעוץ (גרפים וכו'). השתדרגנו מאז שעזבת את הייעוץ 😃

אנטיביוטיקה מחסלת אותו לחלוטין, זה כל המטרה באנטיביוטיקה.
תלוי בנזק שהוא עשה, אולי כדאי להמעיט באלכוהול וקפה כדי לתת לנזק להחלים, חוץ מזה אין משהו מיוחד שצריך להימנע ממנו

לא תמיד, זה משתנה מאדם לאדם, יש כאלו שסובלים מזה כל החיים

Back
למעלה תחתית