עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה מה שנדרש כדי להגדיל את התאומים אז כן. השאלה היא האם טסטסטורון באמת יכול לגרום תאומים האלה לגדול ?אם צריך לענות בכן ולא אז הרווחת - כן
מה אתה רוצה לעשות "טיפול" בטסטוסטרון רק בשביל תאומים ? 🫤
אם צריך לענות בכן ולא אז הרווחת - כן
מה אתה רוצה לעשות "טיפול" בטסטוסטרון רק בשביל תאומים ? 🫤
אם זה מה שנדרש כדי להגדיל את התאומים אז כן. השאלה היא האם טסטסטורון באמת יכול לגרום תאומים האלה לגדול ?
יש לך קישור לאיזה פורום מחול שמישהו עשה זאת? או לחלופין מישהו מהפורום שניסה ?בהחלט.
אני התייאשתי כבר מהם.. במהלך מסה הם נראים גדולים יותר, ואז כשאני מחטב הם חוזרים להיות רזים ואני מבין שזה היה נוזלים מה שעלה במהלך המסה.יש שם הרבה גנטיקה אבל צריך גם לשחק עם נפח/עצימות/טמפו וכמובן תזונה לפני שאתה בוחר להזריק טסט רק כדי להגדיל את התאומים (שבפועל נקראים שרירי סובך)
כ25 סטים בשבוע. טווח בין 15 ל 20.. אני לא רוצה לבזבז עוד תקופה בבזבוז זמן באימון תאומים ללא תוצאה..תעשה מסה ותן להם נפח מוגזם עם טווח חזרות משתנה. כמה סטים הבאת בשבוע? מה טווח החזרות?
תשמע השתמשתי בשורפי שומן לא חוקיים ורוב תופעות הלוואי שלהן לא חלו עליי. לא שאני אומר שזה אותו אלא שלדעתי סייקל אחד של טסט לא יהרוג אותי. שוב פעם השאלה הנשאלת היא האם היא באמת תגדיל לי את התאומים ? לעבוד עליהם בחדר כושר באופן טבעי לא הביאו לתוצאות ואני מניח שגם אם אדם כלשהו הצליח להגדיל את התאומים זה באופן מצומצם מאוד משאר הגוף. אני לא יכול להמשיך לגדול בחלק העליון/ארבע ראשי ולהיות עם תאומים כאלה.. אם טסט יגדיל לי את התאומים וזה משהו שישמר אז אני אעשה את זה, אין לי בעיה.ממליץ בחום להבין את ההשלכות של סטרואידים אנבולים לפני שמתחילים בשביל משהו כל כך שולי וספציפי כמו גודל של תאומים.
האנשים עם התאומים הכי גדולים הם תמיד אלה שמעולם לא אימנו אותם... נקודה למחשבה.
תשמע השתמשתי בשורפי שומן לא חוקיים ורוב תופעות הלוואי שלהן לא חלו עליי. לא שאני אומר שזה אותו אלא שלדעתי סייקל אחד של טסט לא יהרוג אותי. שוב פעם השאלה הנשאלת היא האם היא באמת תגדיל לי את התאומים ? לעבוד עליהם בחדר כושר באופן טבעי לא הביאו לתוצאות ואני מניח שגם אם אדם כלשהו הצליח להגדיל את התאומים זה באופן מצומצם מאוד משאר הגוף. אני לא יכול להמשיך לגדול בחלק העליון/ארבע ראשי ולהיות עם תאומים כאלה.. אם טסט יגדיל לי את התאומים וזה משהו שישמר אז אני אעשה את זה, אין לי בעיה.