תאומים

ariel2403

משתמש מתחיל
80
1
נק' מוניטין:
1
80
1
התייאשתי כבר. שום דבר שאני עושה לא מגדיל לי את התאומים. זה פשוט עשוי, סקוואט יכול לבצע 150 אבל התאומים פשוט גורמים לרגליים להראות chicken legs. האם טסטסטורון או משהו אחר יכול לעזור לי להגדיל אותם ? אני לא יכול להשאר עם תאומים כאלה

אם צריך לענות בכן ולא אז הרווחת - כן

מה אתה רוצה לעשות "טיפול" בטסטוסטרון רק בשביל תאומים ? 🫤

• פותח/ת השרשור
אם צריך לענות בכן ולא אז הרווחת - כן

מה אתה רוצה לעשות "טיפול" בטסטוסטרון רק בשביל תאומים ? 🫤
אם זה מה שנדרש כדי להגדיל את התאומים אז כן. השאלה היא האם טסטסטורון באמת יכול לגרום תאומים האלה לגדול ?

יש שם הרבה גנטיקה אבל צריך גם לשחק עם נפח/עצימות/טמפו וכמובן תזונה לפני שאתה בוחר להזריק טסט רק כדי להגדיל את התאומים (שבפועל נקראים שרירי סובך)

• פותח/ת השרשור
יש שם הרבה גנטיקה אבל צריך גם לשחק עם נפח/עצימות/טמפו וכמובן תזונה לפני שאתה בוחר להזריק טסט רק כדי להגדיל את התאומים (שבפועל נקראים שרירי סובך)
אני התייאשתי כבר מהם.. במהלך מסה הם נראים גדולים יותר, ואז כשאני מחטב הם חוזרים להיות רזים ואני מבין שזה היה נוזלים מה שעלה במהלך המסה.

תעשה מסה ותן להם נפח מוגזם עם טווח חזרות משתנה. כמה סטים הבאת בשבוע? מה טווח החזרות?

• פותח/ת השרשור
תעשה מסה ותן להם נפח מוגזם עם טווח חזרות משתנה. כמה סטים הבאת בשבוע? מה טווח החזרות?
כ25 סטים בשבוע. טווח בין 15 ל 20.. אני לא רוצה לבזבז עוד תקופה בבזבוז זמן באימון תאומים ללא תוצאה..

ממליץ בחום להבין את ההשלכות של סטרואידים אנבולים לפני שמתחילים בשביל משהו כל כך שולי וספציפי כמו גודל של תאומים.

האנשים עם התאומים הכי גדולים הם תמיד אלה שמעולם לא אימנו אותם... נקודה למחשבה.

• פותח/ת השרשור
ממליץ בחום להבין את ההשלכות של סטרואידים אנבולים לפני שמתחילים בשביל משהו כל כך שולי וספציפי כמו גודל של תאומים.

האנשים עם התאומים הכי גדולים הם תמיד אלה שמעולם לא אימנו אותם... נקודה למחשבה.
תשמע השתמשתי בשורפי שומן לא חוקיים ורוב תופעות הלוואי שלהן לא חלו עליי. לא שאני אומר שזה אותו אלא שלדעתי סייקל אחד של טסט לא יהרוג אותי. שוב פעם השאלה הנשאלת היא האם היא באמת תגדיל לי את התאומים ? לעבוד עליהם בחדר כושר באופן טבעי לא הביאו לתוצאות ואני מניח שגם אם אדם כלשהו הצליח להגדיל את התאומים זה באופן מצומצם מאוד משאר הגוף. אני לא יכול להמשיך לגדול בחלק העליון/ארבע ראשי ולהיות עם תאומים כאלה.. אם טסט יגדיל לי את התאומים וזה משהו שישמר אז אני אעשה את זה, אין לי בעיה.

אכן זה נכון
אם תוסיף טסטוסטרון חיצוני ו"תיפול" בעבודה על התאומים אתה "תגדיל" אותם בטוח
כמה תופעות הלוואי של טסטוסטרון חיצוני שוות הגדלת תאומים אתה קובע
ותקבל גם תוצאות טובות בשאר הגוף על הדרך 🏋️😅

שום טסט לא יעזור נגד גנטיקה לקויה של שריר תאום

אתה יכול לנסות site enhancement או סינתול אבל..

תשמע השתמשתי בשורפי שומן לא חוקיים ורוב תופעות הלוואי שלהן לא חלו עליי. לא שאני אומר שזה אותו אלא שלדעתי סייקל אחד של טסט לא יהרוג אותי. שוב פעם השאלה הנשאלת היא האם היא באמת תגדיל לי את התאומים ? לעבוד עליהם בחדר כושר באופן טבעי לא הביאו לתוצאות ואני מניח שגם אם אדם כלשהו הצליח להגדיל את התאומים זה באופן מצומצם מאוד משאר הגוף. אני לא יכול להמשיך לגדול בחלק העליון/ארבע ראשי ולהיות עם תאומים כאלה.. אם טסט יגדיל לי את התאומים וזה משהו שישמר אז אני אעשה את זה, אין לי בעיה.

אין מה להשוות שורפי שומן לא חוקיים לסטרואידים אנאבולים.

ההשפעה של שורפי שומן עוברת די מהר והם לא מביאים שבריר מהתוצאות של סטרואידים, שלא נדבר על תופעות הלוואי.

ההשפעה של סטרואידים ממכרת בגלל התוצאות שהם מביאים והדאון שאתה מקבל שאתה יורד מהם. הידע שנדרש על מנת לא לפגוע בעצמך הוא הרבה יותר מאשר שורפי שומן.

אתה מסיק מסקנות שגויות מבלי לדעת למה אתה נכנס. אני ממליץ בחום לא להכנס לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית