הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון-חיטוב

• פותח/ת השרשור Dvirppp
  • פורסם בתאריך

Dvirppp

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני בן 27 מתאמן 5 שנים רציני, שומר על תזונה והכל. רציתי לדעת האם בסייקל ראשון של חיטוב הכולל טסטוסטרון אננתת 500 מ"ג בשבוע, כדאי גם לשלב ויסטרול לתקופה של 4-5 שבועות.

היי לא הייתי ממליץ להיכנס לסייקל ראשון חיטוב.. סתם בזבוז תנסה לעשות דיאטה אפילו עם אפדרין או קלן לפני הכניסה לסייקל .
בסייקל עצמו היייתי ממליץ לך על מסה כי סה סייקל ראשון כמובן שתעלה בנוזלים ולאחר מכן שתרד מטסט הנוזלים ירדו והשריר שהרווחת ישאר
אתה חייב לעשות pct כמו שצריך אחרי בשביל לשמור על מה שהשגת ולהסדיר את ההורמנים ולהחזיר את הטסט הטבעי .

• פותח/ת השרשור
אני כבר באמצע הסייקל. כשהתחלתי את הסייקל המטרה שלי הייתה לשמור על מסת שריר ולרדת באחוזי שומן. לא רציתי להתחיל מסה עם 15 אחוז שומן. השאלה שלי היא האם כדאי לי לשלב וינסטרול עכשיו או לא. תודה!

אני כבר באמצע הסייקל. כשהתחלתי את הסייקל המטרה שלי הייתה לשמור על מסת שריר ולרדת באחוזי שומן. לא רציתי להתחיל מסה עם 15 אחוז שומן. השאלה שלי היא האם כדאי לי לשלב וינסטרול עכשיו או לא. תודה!

אם כבר התחלת סייקל ואתה חפץ בחיטוב אז כן, 6 שבועות אחרונים של הסייקל לשלב וינסטרול
כמובן פרגניל במהלך הסייקל ו פרוטוקול של PCT סטנדרטי.

• פותח/ת השרשור
כמה שאלות אחרונות:

1. כמה ק"ג נוזלים עולים בערך בסייקל?

2. בחיטוב רגיל נמצאים בגירעון של 500
קלוריות ליום כדי לא לאבד שריר. כמה אפשר כשאני על טסט?

3.אפשר לאבד שריר בסייקל?

תודה!

1. כמה ק"ג נוזלים עולים בערך בסייקל?
זה כמו לשאול כמה דלק לוקח רכב לליטר. זה תלוי במילארד פרמטרים.

קלוריות ליום כדי לא לאבד שריר. כמה אפשר כשאני על טסט?
התשובה לשאלה הקודמת עדיין תקפה

3.אפשר לאבד שריר בסייקל?
כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית