ייעוץ Alpha Destiny

• פותח/ת השרשור ramt
  • פורסם בתאריך

ramt

משתמש מתחיל
207
17
נק' מוניטין:
20
207
17
לא כל כך בטוח איפה לפתוח תפוסט אז אפתח פה

מה אתם אומרים עליו?
על התוכניות שלו וההמלצות שלו

אתם מבלבלים בין כמה מושגים. אני מכיר מאמנים מבוגרים שמנים שנראים כאילו לא התאמנו בחיים שמבינים פי אלף מכול מאמן וינגייט עם ק1ביות.
ולהפך, אני גם מכיר מאמנים שנראים טוב והם לא מבינים כלום מהחיים שלהם.

לגבי התוכנית מתחילים שלו שראיתי אחרי גיגול מהיר, מתבסס די על ss הוסיף כמה דברים\שינה חלק אולי במקום חלק פחות
לגביו לא התעמקתי אבל לא חסר תוכניות נראלי אז מיותר להיכנס לזה, אם היה מדובר במישהו עם גנטיקה מזעזעת מההתחלה שטבעי הגיע להישגים מטורפים אז אולי היה שווה לחקור אבל ממה שהבנתי זה לא המצב.

אגב, הוא עשה את החיטוב שלו בשביל לחזור לcalisthenics ועכשיו הוא רוצה להגיע לטופ במתח עם יד אחד עם משקל, לא כל כך מעניין אותי בכנות אבל אימצתי את הגישת מראה שלו והטרפזים והצוואר שלי השתפרו לטעמי מאז שהתחלתי ליישם את מה שהוא אומר(בעיקר עבודת צוואר ישירה והחזקות של משקל ומתיחה של הטרפזים)

לא הבנתי את אלה שאומרים שהוא לא יודע על מה הוא מדבר..תהיו ספציפיים איזה דבר הוא אמר שהוא שטות מוחלטת. ואם מישהו חושב שהוא לא טבעי עדיין אז שינמק למה כי להחזיק מסה על אחוז שומן10-12 כמו שהוא עכשיו זה לגמרי אפשרי מה גם שהוא חזק.

הבנאדם משך 500 קילו(בערך אני לא זוכר כמה) מהראק מעל הברך. נכון שהטווח תנועה הוא ממש קצר אבל זה עדיין חתיכת הישג ולחשוב שאדי הול(180 קילו על חומרים ומה לא) משך את זה הרצפה נותן פרופורציה להישג. והטרפזים שלו מדברים בעד עצמם..
סך הכל הוא מציג רעיונות חדשים ולא כמו שאר המאמנים ביוטיוב שהם מיינסטרים שלא מחדשים הרבה.

בן אדם אחד עם גנטיקה טובה, או חומרים, הוא לא הוכחה לשום שיטה.
גנטיקה טובה? חומרים? מאיפה לקחת שהוא על חומרים? ראית אותו פעם איך הוא היה נראה בכלל ? לא רואה משהו פסיכי לגמרי בגנטיקה שלו שעבודה קשה לא יכןלה להשיג הוא בעצמו אומר את זה שהוא לא מחשיב תעצמו למשיהו בעל גנטיקה פסיכית

אחלה תשובה
אני לא מנסה לצאת גס רוח, אבל אני ועוד אנשים שנתנו את דעתם לגבי השימוש בחומרים שלו לא מצצו את דעתם משום מקום, אלא יודעים עליו דבר או שניים. בסופו של יום, לא אני ולא אתה יכולים להגיד מה נכון ומה לא נכון, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות, הוא לסמוך על המילה שלו ולעשות ניחוש מושכל.

אני לא מנסה לצאת גס רוח, אבל אני ועוד אנשים שנתנו את דעתם לגבי השימוש בחומרים שלו לא מצצו את דעתם משום מקום, אלא יודעים עליו דבר או שניים. בסופו של יום, לא אני ולא אתה יכולים להגיד מה נכון ומה לא נכון, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות, הוא לסמוך על המילה שלו ולעשות ניחוש מושכל.
עכשיו זו באמת אחלה תשובה ( לא ציני כמו מקודם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית