עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בן אדם אחד עם גנטיקה טובה, או חומרים, הוא לא הוכחה לשום שיטה.?? מה זאת אומרת לא יודט על מה הוא מדבר , הוא הוכחה חיה לזה שהשיטות שלו עובדות
גנטיקה טובה? חומרים? מאיפה לקחת שהוא על חומרים? ראית אותו פעם איך הוא היה נראה בכלל ? לא רואה משהו פסיכי לגמרי בגנטיקה שלו שעבודה קשה לא יכןלה להשיג הוא בעצמו אומר את זה שהוא לא מחשיב תעצמו למשיהו בעל גנטיקה פסיכיתבן אדם אחד עם גנטיקה טובה, או חומרים, הוא לא הוכחה לשום שיטה.
אם היית קורא את התגובות הקודמות בדיון היית מצליח לענות על כל 4 השאלות שלך.גנטיקה טובה? חומרים? מאיפה לקחת שהוא על חומרים? ראית אותו פעם איך הוא היה נראה בכלל ?
אחלה תשובהאם היית קורא את התגובות הקודמות בדיון היית מצליח לענות על כל 4 השאלות שלך.
אני לא מנסה לצאת גס רוח, אבל אני ועוד אנשים שנתנו את דעתם לגבי השימוש בחומרים שלו לא מצצו את דעתם משום מקום, אלא יודעים עליו דבר או שניים. בסופו של יום, לא אני ולא אתה יכולים להגיד מה נכון ומה לא נכון, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות, הוא לסמוך על המילה שלו ולעשות ניחוש מושכל.אחלה תשובה
עכשיו זו באמת אחלה תשובה ( לא ציני כמו מקודם)אני לא מנסה לצאת גס רוח, אבל אני ועוד אנשים שנתנו את דעתם לגבי השימוש בחומרים שלו לא מצצו את דעתם משום מקום, אלא יודעים עליו דבר או שניים. בסופו של יום, לא אני ולא אתה יכולים להגיד מה נכון ומה לא נכון, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות, הוא לסמוך על המילה שלו ולעשות ניחוש מושכל.