הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Alpha Destiny

• פותח/ת השרשור ramt
  • פורסם בתאריך

ramt

משתמש מתחיל
207
17
נק' מוניטין:
20
207
17
לא כל כך בטוח איפה לפתוח תפוסט אז אפתח פה

מה אתם אומרים עליו?
על התוכניות שלו וההמלצות שלו

סתם דביל שחושב שהוא המציא את הגלגל מחדש. הנימוקים לדברים שהוא אומר סותרים אחד את השני כל הזמן ואני אוהב שהוא אוהב לצעוק "ITS TIME TESTED" ולהגיד שהוא משתמש ב"עובדות מדעיות"

אני עוקב אחריו כבר כמעט שנה. אני מעריך אותו..יש לו כוח מטורף ומסה מכובדת בתור. גם אם הוא סותר את עצמו הוא בעצמו אמר את זה באחד הסרטונים שלו שהוא למד והתפתח מאז הסרטונים היותר מוקדמים שלו.
הוא תומך במספר אימונים מינימלי בשבוע(טוען שהוא עושה 2 כדי לשמר) ומספיק 3 ושצריך לעבוד על כל הגוף.
אני אישית לא ניסיתי את התכנית למתחילים שלו אבל הבנתי שהיא טובה..סך הכל דומה לss ושאר תכניות מתחילים שיש ברשת.

הגישה שלו זה בעיקר לפתח את שרירי הצוואר/טרפזים כדי להראות גדול עם חולצה ולהיות רוב השנה על 15%+ שומן. יש מי שיתחבר לזה ויש כאלו שלא

דווקא עכשיו הוא עשה חיטוב ויש לו ריבועים פלוס מסה מטורפת.
מה שאהבתי שהוא גם חזק יחסית..100 קילו אוברהד פרס, מתח עם 60 קילו, 600 פאונד דדליפט אם אני לא טועה. אני לא מכיר הרבה מתאמנים טבעיים(או לא) עם מספרים כאלה מה גם שהוא לא פאוורליפטר..פשוט מתאמן בשביל הכיף

דווקא עכשיו הוא עשה חיטוב ויש לו ריבועים פלוס מסה מטורפת.
מה שאהבתי שהוא גם חזק יחסית..100 קילו אוברהד פרס, מתח עם 60 קילו, 600 פאונד דדליפט אם אני לא טועה. אני לא מכיר הרבה מתאמנים טבעיים(או לא) עם מספרים כאלה מה גם שהוא לא פאוורליפטר..פשוט מתאמן בשביל הכיף
אני מאוד בספק אם הוא טבעי

כי אף אחד לא מגיע למראה חזק מאוד על אחוז שומן נמוך מאוד עם משקלי עבודה גבוהים מאוד סתם בעבודה לכיף ובלי תכנון קפדני מאוד והרבה מאוד זמן.
הוא נמוך, הוא אזור ה160, על גובה כזה זה לא כזה לא הגיוני להגיע למראה כזה בהתחשב בעובדה שגף ניפרד(שגם אומר שהוא טבעי ואני מאמין לו) נראה יותר טוב ממנו בזכות הגנטיקה שלו שהם על בערך אותו גובה

כי אף אחד לא מגיע למראה חזק מאוד על אחוז שומן נמוך מאוד עם משקלי עבודה גבוהים מאוד סתם בעבודה לכיף ובלי תכנון קפדני מאוד והרבה מאוד זמן.
לא מחבב בכלל את הבחור, אבל תתחשב בזה שהבחור נמוך מאוד, מה שיכול לגרום ל 75 קילו(מספר אמיתי שאליו הוא הגיע בחיטוב) להיראות גדול. אבל בתכלס, גם גדול הוא לא. לגבי המספרים שלו, 600 דדליפט אין לו, והלכתי לבדוק את הלחיצות שלו וראיתי שאחרי החיטוב הוא בקושי לחץ 185. בקיצור לא הייתי מחמיא לו יותר מדי.
הנה ה"600" פאונד "דדליפט" שלו:

הוא נמוך, הוא אזור ה160, על גובה כזה זה לא כזה לא הגיוני להגיע למראה כזה בהתחשב בעובדה שגף ניפרד(שגם אומר שהוא טבעי ואני מאמין לו) נראה יותר טוב ממנו בזכות הגנטיקה שלו שהם על בערך אותו גובה
אם אתה מאמין שג'ף ניפרד טבעי אז אתה ממש חייב לשנות את הסטנדרט שלך למה טבעי ומה לא

לא מחבב בכלל את הבחור, אבל תתחשב בזה שהבחור נמוך מאוד, מה שיכול לגרום ל 75 קילו(מספר אמיתי שאליו הוא הגיע בחיטוב) להיראות גדול. אבל בתכלס, גם גדול הוא לא. לגבי המספרים שלו, 600 דדליפט אין לו, והלכתי לבדוק את הלחיצות שלו וראיתי שאחרי החיטוב הוא בקושי לחץ 185. בקיצור לא הייתי מחמיא לו יותר מדי.
הנה ה"600" פאונד "דדליפט" שלו:

דווקא בגלל שטויות כאלה קשה לי להאמין שהוא טבעי. אף טבעי לא מגיע להישגים כאלה עם כזאת טכניקה זוועתית

אם אתה מאמין שג'ף ניפרד טבעי אז אתה ממש חייב לשנות את הסטנדרט שלך למה טבעי ומה לא

דווקא בגלל שטויות כאלה קשה לי להאמין שהוא טבעי. אף טבעי לא מגיע להישגים כאלה עם כזאת טכניקה זוועתית
האמת היא שזה לא משנה אם הוא טבעי או לא טבעי. ככה או ככה, הוא לא יודע על מה הוא מדבר ואני לא ממליץ לעקוב אחרי ההמלצות שלו.

זה לא שאני בטוח בזה שהוא טבעי, בכנות לא אכפת לי אם הוא טבעי או לא כי הסטנדרטים שלי לגוף שלי לא תלויים באחרים, או לצורך העניין הסטנדרט שלי להנאה מהתוכן לא תלויה באיך אדם נראה(בהתחשב בעובדה שרוב היוצרי תוכן שאני רואה כנראה לא דרכו במכון בחייהם)
אבל אני מאמין למילה שלו מהסרטון הזה:

אם קנדיטו טבעי אז אני לא רואה בעיה שניפרד יהיה טבעי.

אלפא דסטיני טבעי..יש לו פשוט גנטיקה טובה. הוא שוקל 75 על גובה 169 ויש לו ריבועים, אם זה לא אפשרי אחרי 10 שנים של אימונים אינטנסיביים אז עדיף לפרוש עכשיו

ראתי כמה סרטונים שלו. האמת שהוא נשמע די סבבה, הוא מדבר על חשיבות של תרגילים מורכבים ותוכניות מאוזנות... אבל האמת שלא הייתי מהמר על זה שהוא טבעי כול כך מהר

• פותח/ת השרשור
ראתי כמה סרטונים שלו. האמת שהוא נשמע די סבבה, הוא מדבר על חשיבות של תרגילים מורכבים ותוכניות מאוזנות... אבל האמת שלא הייתי מהמר על זה שהוא טבעי כול כך מהר
10 שנים והוא לא נראה כל כך מרשים כמו שאתם אומרים, הוא גם נמוך

האמת היא שזה לא משנה אם הוא טבעי או לא טבעי. ככה או ככה, הוא לא יודע על מה הוא מדבר ואני לא ממליץ לעקוב אחרי ההמלצות שלו.
?? מה זאת אומרת לא יודט על מה הוא מדבר , הוא הוכחה חיה לזה שהשיטות שלו עובדות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית