עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מאוד בספק אם הוא טבעידווקא עכשיו הוא עשה חיטוב ויש לו ריבועים פלוס מסה מטורפת.
מה שאהבתי שהוא גם חזק יחסית..100 קילו אוברהד פרס, מתח עם 60 קילו, 600 פאונד דדליפט אם אני לא טועה. אני לא מכיר הרבה מתאמנים טבעיים(או לא) עם מספרים כאלה מה גם שהוא לא פאוורליפטר..פשוט מתאמן בשביל הכיף
כל העקרון שלו אם אני לא טועה זה על זה שהוא טבעיאני מאוד בספק אם הוא טבעי
הוא יכול להגיד את זה כמה שהוא רוצה, זה לא אומר שזה אמין במיוחדכל העקרון שלו אם אני לא טועה זה על זה שהוא טבעי
כי אף אחד לא מגיע למראה חזק מאוד על אחוז שומן נמוך מאוד עם משקלי עבודה גבוהים מאוד סתם בעבודה לכיף ובלי תכנון קפדני מאוד והרבה מאוד זמן.למה?
הוא נמוך, הוא אזור ה160, על גובה כזה זה לא כזה לא הגיוני להגיע למראה כזה בהתחשב בעובדה שגף ניפרד(שגם אומר שהוא טבעי ואני מאמין לו) נראה יותר טוב ממנו בזכות הגנטיקה שלו שהם על בערך אותו גובהכי אף אחד לא מגיע למראה חזק מאוד על אחוז שומן נמוך מאוד עם משקלי עבודה גבוהים מאוד סתם בעבודה לכיף ובלי תכנון קפדני מאוד והרבה מאוד זמן.
לא מחבב בכלל את הבחור, אבל תתחשב בזה שהבחור נמוך מאוד, מה שיכול לגרום ל 75 קילו(מספר אמיתי שאליו הוא הגיע בחיטוב) להיראות גדול. אבל בתכלס, גם גדול הוא לא. לגבי המספרים שלו, 600 דדליפט אין לו, והלכתי לבדוק את הלחיצות שלו וראיתי שאחרי החיטוב הוא בקושי לחץ 185. בקיצור לא הייתי מחמיא לו יותר מדי.כי אף אחד לא מגיע למראה חזק מאוד על אחוז שומן נמוך מאוד עם משקלי עבודה גבוהים מאוד סתם בעבודה לכיף ובלי תכנון קפדני מאוד והרבה מאוד זמן.
אם אתה מאמין שג'ף ניפרד טבעי אז אתה ממש חייב לשנות את הסטנדרט שלך למה טבעי ומה לאהוא נמוך, הוא אזור ה160, על גובה כזה זה לא כזה לא הגיוני להגיע למראה כזה בהתחשב בעובדה שגף ניפרד(שגם אומר שהוא טבעי ואני מאמין לו) נראה יותר טוב ממנו בזכות הגנטיקה שלו שהם על בערך אותו גובה
לא מחבב בכלל את הבחור, אבל תתחשב בזה שהבחור נמוך מאוד, מה שיכול לגרום ל 75 קילו(מספר אמיתי שאליו הוא הגיע בחיטוב) להיראות גדול. אבל בתכלס, גם גדול הוא לא. לגבי המספרים שלו, 600 דדליפט אין לו, והלכתי לבדוק את הלחיצות שלו וראיתי שאחרי החיטוב הוא בקושי לחץ 185. בקיצור לא הייתי מחמיא לו יותר מדי.
הנה ה"600" פאונד "דדליפט" שלו:
האמת היא שזה לא משנה אם הוא טבעי או לא טבעי. ככה או ככה, הוא לא יודע על מה הוא מדבר ואני לא ממליץ לעקוב אחרי ההמלצות שלו.אם אתה מאמין שג'ף ניפרד טבעי אז אתה ממש חייב לשנות את הסטנדרט שלך למה טבעי ומה לא
דווקא בגלל שטויות כאלה קשה לי להאמין שהוא טבעי. אף טבעי לא מגיע להישגים כאלה עם כזאת טכניקה זוועתית
זה לא שאני בטוח בזה שהוא טבעי, בכנות לא אכפת לי אם הוא טבעי או לא כי הסטנדרטים שלי לגוף שלי לא תלויים באחרים, או לצורך העניין הסטנדרט שלי להנאה מהתוכן לא תלויה באיך אדם נראה(בהתחשב בעובדה שרוב היוצרי תוכן שאני רואה כנראה לא דרכו במכון בחייהם)אם אתה מאמין שג'ף ניפרד טבעי אז אתה ממש חייב לשנות את הסטנדרט שלך למה טבעי ומה לא
אם קנדיטו טבעי אז אני לא רואה בעיה שניפרד יהיה טבעי.אם אתה מאמין שג'ף ניפרד טבעי אז אתה ממש חייב לשנות את הסטנדרט שלך למה טבעי ומה לא
דווקא בגלל שטויות כאלה קשה לי להאמין שהוא טבעי. אף טבעי לא מגיע להישגים כאלה עם כזאת טכניקה זוועתית
10 שנים והוא לא נראה כל כך מרשים כמו שאתם אומרים, הוא גם נמוךראתי כמה סרטונים שלו. האמת שהוא נשמע די סבבה, הוא מדבר על חשיבות של תרגילים מורכבים ותוכניות מאוזנות... אבל האמת שלא הייתי מהמר על זה שהוא טבעי כול כך מהר
?? מה זאת אומרת לא יודט על מה הוא מדבר , הוא הוכחה חיה לזה שהשיטות שלו עובדותהאמת היא שזה לא משנה אם הוא טבעי או לא טבעי. ככה או ככה, הוא לא יודע על מה הוא מדבר ואני לא ממליץ לעקוב אחרי ההמלצות שלו.