הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי סייקל ראשון (מבקש תשובה מקצועית - קצת דחוף)

AmitayOri

משתמש מתחיל
33
8
נק' מוניטין:
11
33
8
היי,
אקדים ואמר שכתבתי כבר פוסט בעבר אבל לצערי לא ענה מנהל וקיבלתי תשובות מאנשים טובים, אממה, כנראה שבעלי ידע יחסית מצומצם ואני במצב קצת מורכב.
מתאמן מספר שנים, נלחם בשיניים אוכל כמו שצריך, מתאמן עם אחד המאמנים ומפתחי הגוף הגדולים בארץ ונראה על 13 א"ש , 1.70 ומשקל 68 קילו. (בפועל נראה יותר גדול ממה שאתם חושבים) אבל באמת שאני מתאמן מקצועי ונלחם על חצי קילו בחודש.

עכשיו הסיפור הוא כזה, המאמן שלי, למרות שזה סייקל ראשון, משוכנע שהסייקל הבא יעשה לי הרבה יותר טוב מסייקל בסיסי ושאם הולכים על משהו אז נלך על מקסימום תוצאות במינימום Risk מה שנקרא.

לכן, הוא מציע טסט 500 אנתת פר שבוע
LDG - אלוהים יודע כמה (לפי פרוטוקטל)
טורינבול (כנל)
וpct מלא לפי פרוטוקול וכוריגון והכל.
בבקשה אם אין לכם משהו יותר חכם מהלגיד "סייקל ראשון זה רק טסט" תחסכו אם אתם לא בטוחים. (אני רוצה להתחרות בפיזיק באוקטובר)

סוגייה שניה ערכי LH וFSH נמוכים אך בנורמה - מסטס סטרוצברג הבנתי שהערכים בסדר גמור (כל עוד בנורמה זה מספיק לייצור הורמונים תקין) רוצה לוודא אם איש מקצוע שזה לא יהווה בעיה בהתאוששות וחזרה לציר.

מצרף בדיקות דם. (מציין שבמהלך הסייקל אין מצב שייתנו לי עוד בדיקות, אולי רק לקראת הסוף)

דבר שלישי ואחרון, אני כרגע לא יודע לגבי ההמשך, אם אתפתה לפעם שניה, אבל מרגיש שאני חייב לעשות את זה לפחות פעם אחת בחיים, להשלים עם עצמי. משהו לטווח הארוך שסיכוי גבוה שייגרם מסייקל הנוכחי החד פעמי שאוכל להצטער עליו ?

בבקשה זה נושא רגיש אצלי ואני כבר שנה ומשהו מנסה לקבל מידע מקצועי ולהתחיל.

תודה למי שיש כח להקשיב ולהגיב.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180417-163340.jpg
    Screenshot_20180417-163340.jpg
    KB 90.2 · צפיות: 168
  • Screenshot_20180417-163350.jpg
    Screenshot_20180417-163350.jpg
    KB 103.6 · צפיות: 156
  • Screenshot_20180417-163402.jpg
    Screenshot_20180417-163402.jpg
    KB 97.4 · צפיות: 151
  • Screenshot_20180417-163410.jpg
    Screenshot_20180417-163410.jpg
    KB 85.5 · צפיות: 146
  • Screenshot_20180417-163417.jpg
    Screenshot_20180417-163417.jpg
    KB 79.5 · צפיות: 132
תראה סייקל ראשון הגוף שלך מגיב ״ הכי טוב״ בגלל שהרצפטורים לא עברו שום סייקל והם יקבלו את הטסט בכמות של 500 מצויין .
לגבי טורינבול לא הייתי ממליץ בסייקל ראשון .
אם אתה ממש חושב שזה יגרום לך לצבור יותר שריר טעות גדולה בידייך.
  • סייקל 12 שבועות טס הייתי הולך על סוסטנון
  • והזריקה אחרונה עד לpct לוקח 21 הייתי מריץ ldg
  • להפסיק לחשוב שכמה שיותר חומרים יותר שריר מהר יותר .. תאמין לי אם תחשוב ככה זה לא בריא לך לא לנפש ולא לגוף .

• פותח/ת השרשור
תראה סייקל ראשון הגוף שלך מגיב ״ הכי טוב״ בגלל שהרצפטורים לא עברו שום סייקל והם יקבלו את הטסט בכמות של 500 מצויין .
לגבי טורינבול לא הייתי ממליץ בסייקל ראשון .
אם אתה ממש חושב שזה יגרום לך לצבור יותר שריר טעות גדולה בידייך.

• סייקל 12 שבועות טס הייתי הולך על סוסטנון
  • והזריקה אחרונה עד לpct לוקח 21 הייתי מריץ ldg
  • להפסיק לחשוב שכמה שיותר חומרים יותר שריר מהר יותר .. תאמין לי אם תחשוב ככה זה לא בריא לך לא לנפש ולא לגוף .

אחי אני לא חושב כלום, קיבלתי הצעה לסייקל מהמאמן שלי (לא חושף שמות אבל הוא אחד הגדולים בארץ) אבל אני באמת מאמין בתמים שזה מבחירה מקצועית בלבד. (אני להפך הייתי הולך רק על טסט אבל הוא חושב שזה בזבוז) - ועוד כשאני כרגע מתכנן לנסות אחד.

דבר שלישי ואחרון, אני כרגע לא יודע לגבי ההמשך, אם אתפתה לפעם שניה, אבל מרגיש שאני חייב לעשות את זה לפחות פעם אחת בחיים, להשלים עם עצמי. משהו לטווח הארוך שסיכוי גבוה שייגרם מסייקל הנוכחי החד פעמי שאוכל להצטער עליו ?
אי אפשר אף פעם לדעת. אם יש לך משהו גנטי נסתר, אתה יכול לשלם על זה כל החיים. הסיכויים לכך נמוכים אבל הכל יכול לקרות...

סוגייה שניה ערכי LH וFSH נמוכים אך בנורמה - מסטס סטרוצברג הבנתי שהערכים בסדר גמור (כל עוד בנורמה זה מספיק לייצור הורמונים תקין) רוצה לוודא אם איש מקצוע שזה לא יהווה בעיה בהתאוששות וחזרה לציר.
רמות הטסט שלך תקינות. LH ו FSH בבדיקות דם שלך מראה על פוטנציאל לבעיות זרע. אם אתה רוצה לבדוק אם זה משפיע או לא, לך תבצע אנליזה לזרע שלך ותבדוק אם הזרע שלך איכותי. אם לא, זה משהו שתרצה לטפל בו (או לא, זה כבר תלוי בך). עם רמות LH ו FSH שכאלו אתה דיי עקר (אם כי זה ניתן לטיפול), אבל ניחוש פרוע ולא בהכרח משהו שמתקיים בפועל.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר אף פעם לדעת. אם יש לך משהו גנטי נסתר, אתה יכול לשלם על זה כל החיים. הסיכויים לכך נמוכים אבל הכל יכול לקרות...

רמות הטסט שלך תקינות. LH ו FSH בבדיקות דם שלך מראה על פוטנציאל לבעיות זרע. אם אתה רוצה לבדוק אם זה משפיע או לא, לך תבצע אנליזה לזרע שלך ותבדוק אם הזרע שלך איכותי. אם לא, זה משהו שתרצה לטפל בו (או לא, זה כבר תלוי בך). עם רמות LH ו FSH שכאלו אתה דיי עקר (אם כי זה ניתן לטיפול), אבל ניחוש פרוע ולא בהכרח משהו שמתקיים בפועל.

היי , קודם כל תודה על התשובה.
שנית, צריך לעשות ספירת זרע ? ומה הכוונה לעקרות ? אם ייתנו לי תרופות שיעלו את Lh וFsh זה יסתדר או שזה עקרות שלא יכולה להסתדר ? אין לי מושג למה הערכים כאלה.. למי ניתן לפנות ?

• פותח/ת השרשור
פנה לרופא משפחה שיתן ספירת זרע והפנייה לאנדוקרינולוג
היי,
מבדיקה אצל אורולוג בכיר נאמר שערכים אלו שנמצאים בנורמה בגבול תחתון יעידו על מצב אידיאלי של תגובה טובה ורגישה להורמונים אלה (כאילו נדרש מהם פחות על מנת להפיק את הכמות הנדרשת) . מה דעתך ומה זה אומר על סייקל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית